Şimdi Ara

ABARTI 0000000 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: LordMorriS

beyler videoyu dikkatli izleyin ben 1 saat boyunca tekrar izledim inv. değişirken baktım dex basılı chitinleri +8 shardlar +8 chitin shieldi +1 reduce li inanmayan zeroparttwo yu izlesin o adam bunlarla bu kadar deli pk yapıor ve areste bu itemleri o adam cypher da olsaydı o adamın yapabileceği itemleri tahmin edemiyorum.Zaten bizim özelliğimiz bu, bi adam çok iyi olmaya başlamışsa mutlaka leke atılır aşağılanır.Neden çünkü bizim aklımız bi işi nasıl kolay yolla yaparıza çalışıyor.
    BU ADAMI SADECE ALKIŞLAMAK GERKİYOR GERİSİ BOŞ BENCE!!!!

dogru sölüyo bırakın adamı cekiştirmeyi adm süper işte

• ya arkadaşlar bi oyun bu sonucta neden abartıyosunuz adam ugrasır senelerce oynar oyunun en iyilerinden olur yani siz gecelerinizi gündüzlerinizi yıllarınızı bu oyuna verseniz oyunu alt üst etseniz oyuna vercek pre alacak paranız da varsa bunların hepsi ve ingilizceniz filan varsa daha ne hepiniz yapabilrisiniz ki abarıtlacak bişey degil siz onu gercek hayatta tanıyo musunuz ki? adam mı serserinin teki mi başka bişey mi nasıl bir insan belki işe yaramazın biri hatta bleki insanlıga zararı bile var siz asıl onun kişiligine bakın neden abartıyosunuz ben de bu oyuna senelerimi ve servetimi verecek kadar aptal olsam ben de bu oyunda böyle olurum ve siz de bunu başlarabilirsiniz bu kadar abartmayın he adam iyi oynuyo ona diyecek lafım da yok..
  • quote:

beyler videoyu dikkatli izleyin ben 1 saat boyunca tekrar izledim inv. değişirken baktım dex basılı chitinleri +8 shardlar +8 chitin shieldi +1 reduce li inanmayan zeroparttwo yu izlesin o adam bunlarla bu kadar deli pk yapıor ve areste bu itemleri o adam cypher da olsaydı o adamın yapabileceği itemleri tahmin edemiyorum.Zaten bizim özelliğimiz bu, bi adam çok iyi olmaya başlamışsa mutlaka leke atılır aşağılanır.Neden çünkü bizim aklımız bi işi nasıl kolay yolla yaparıza çalışıyor.

Türklere laf sölediği küfür ettiği içinde git elini öp o zaman o adamı ne alkışlarım nede överim

• adamın itemlerine bakan yok adamın oynayısına bak sen herif oyuna gidrimi cz darma dagın oluyor bırak sen adamın itemlerini
  • 0000000
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ormigan

adamın itemlerine bakan yok adamın oynayısına bak sen herif oyuna gidrimi cz darma dagın oluyor bırak sen adamın itemlerini

Evet oynayışı dimi.
    Combo programı kullandığını herkes biliyor.
    Combo çekerken minor bas, mana potu iç falan filan derken zaten iş bitiyor.
    Combo programı olmasa adamı kesemeyecek kimse kalmaz herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

hocam 1. si 60 tan sonra istrerse 100 stat gelsin (ki sen buna 5 dex demişsin) farketmez çünkü statlar 255 olduktan sonra dolup taşıyor :)

muhtemelen zeronun chitinleri +8 değildir, +9 belkide +10 dur. çünkü o levelde shell giymek için gerekli olan dex ve hp sınırını çoktan geçmiştir. Full dex ve shell giyme 65 lvlde olabiliyordu sanırm (255 dex 94 hp)
    adamın leveli önemli değil, o levele gelirken edindiği tecrübeler önemli. her ne kadar kendisini sevmesemde, adam iyi oynuyor.

siz brakın zeroyu da kendinize bakın...

Konu Dışı :
    bu arada F9DeviL, Vailance yada benzer bi isimle klan kurmuş, yakmış kolluğu hemen :)
    benide çağardıda gitmedim klanına :P

emin ol o citinler +10 değildir ve shell giyemes 0000000 çünki str ye vermiş olması lazım eline chitin shiled alıo ve bu arada hiç sevmiom o i.neyi onun gibi asas kullanan bi sürü insan var ndn NYchiris video koymuoda bu koyuyo kendini beğenmiş de ondan adamlar kendi çapların oynuolar ayrıca bu d.llama gece girio sabah girsinde görelim 1k np bile ksamas o 0000000 i.nesi ondan daha ii oynuan bi sürü kişi tanıosum hepside bunu keser teke tek olsun 3 e tek olsun biride demiş 9vs 1 yapıo die orda 9 tane adamdan bi tanesini kesip kaçıo video izliosanız ii izleyin anlıyarak izleyin sadece bakmayın görün o yaptığı pk yı 65 deki arkdaşılarım yapıo

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Türklere laf sölediği küfür ettiği içinde git elini öp o zaman o adamı ne alkışlarım nede överim

adamın türklüğüne dediği ayrıdır dostum orada adamın kişiliğini değil oyunculuğunu abarttıklarını dediler.Bende onun hakkında yorum yaptım.Küfür ettiğini bende biliyorum.Gerçek bakımdan belki adam bile değil suratına bakmam ama,oyunda ben onu alkışlarım bundan ötesi yok.Lütfen olayları saptırmayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: JeRVaN

ya dostum nie abartacan adam cz yi altına üstüne getirio her iteme sahip adam bırakmıor 9 vs 1 de (videosuda war ) sen daha abartılcak bişi warmı diosun

O ordaki 9 adamın salaklıgı vurmuolar kacıolar sadece.Kacarsan da enınde sonunda ölürsün
  • 9 adamın slaklığı dediğin içlerinde perpeteus dreamer da war dikkatini çekerim.O adama salak demeden önce iyi izle videoyu kimleirn olduğuna bak sonra konuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeRVaN

ya dostum nie abartacan adam cz yi altına üstüne getirio her iteme sahip adam bırakmıor 9 vs 1 de (videosuda war ) sen daha abartılcak bişi warmı diosun

o dediin 9 vs 1 den zor kaçtım olmasın.adam orada kaça kaça pot+minör basıo.tabi 9 kişiden kurtulmak kolaymı helalolsun diorum ama adam 9 kişiyide yatırmıyoki orada 9 vs 1 de gördünmü dion.

9 vs 1 not:zor kaçtım .Bence orada bu anlamvar
  • arkadaşlar tamamiyle saçmalık bence program filan kullanmıyo czde kapıştığı adamlarda o zamn program kullanıyolar demektir çünkü hep başa baş kapışıyor sağlam adamlarla gelelim şu kakashiHUN denilen adama açın ve damage lere bakın lütfen ve dikkatli olun kakashihun da ac yok zero dan 900 filan dmg yiyo spike ile (tekrar söylüyorum ac sız)ve zeroya 1100 gibi bi spike damege i var 2 li kapışma olduu için malice filan vb olamıyacağından dolayı kakashiHUN bir pro duper dır ama yinede çok güzel combo yaptığını düşünüyorum kakashiHUN ın
  • FOREVER MURTAZA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUVVETM1R@ -- 21 Haziran 2006; 19:47:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.