Şimdi Ara

Abarth 124 Spider ve Abarth 124 Rally (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam fiat 124'te de bulunuyor led far. Gayet görebiliriz Tr'de, ümitsiz olmayın. Fiat, Mazda gibi mal bir fiyattan giriş yapmaz ise.
  • Legolas246 kullanıcısına yanıt
    yok hocam onu görürüz zaten ama bu abarth versiyonda rally tipi 4 tane daha ışık koymuşlar yetmemiş içine de led koymuşlar, onu hiç canlı göremeyiz dedim
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Hocam onu kimse göremez. Benim anladığım abarth onu sadece rally için tasarlamış, normal trafik için değil. Yani sadece yarışlarda görebiliriz o modeli.
  • Keşke araçların ön tarafına plaka takma zorunluluğu olmasa. Bak mesela plakasız ne şahane görünüyor. O zaman Audi'ler, Mustang, Astonlar daha bir şehvetli görünürdü ah be

Ben bununla ilgili bir konu açayım orada konuşalım.
  • 1.4 170ps gibi efsane bir motor varken, hala çapulcu 1.8 motor koyması Fiat'ın vizyonsuzluğunu gösteriyor.

Downsizing diye bir olguyu adamlar ıskalamış maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Üstad sanıyorum yanlış anlamışsınız.

Aracın Abarth 124 Spider olan modelinde zaten 1.4 multiair ünite yer alıyor 178 beygir gücünde. Ama avrupa versiyonuna neden 1.4 multiair 170 beygirlik olan yerine 1.4 multiair 140 hp olanını koydular ben anlayamadım. Usa versiyonu 170 beygir.

Abarth 124 Rally modeli ise 1.8 motor 300 beygir gücünde. Tahminim Alfa Romeo Giulietta'daki 1.8 tbi motor.(Kendi tahminim kesin net bir bilgi yok.) Zaten bu rally modeli, yol için satışa çıkmayabilir. Sadece pist ve rally kullanımı için.

Bir de Abarth ve Fiat tam olarak aynı firma değil. Burası biraz yanlış anlaşılıyor arkadaşlar. Mercedes ve Amg gibi değil. Mercedes ve Brabus gibi. Veya Porsche ve Ruf gibi. Yani Abarth tek başına bir marka olarak da düşünülebilir.

Saygılar.
  • Abarth 124 Tanıtım Filmini ekliyorum.

Abarth'ın kendi kanalından aracın motor ve yürüyenine ait kısa videoları da izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 12 Mayıs 2016; 16:30:44 >
  • Yeni konu açmak istemediğim için yazıyorum. Aracın Amerika fiyatı belli olmuş durumda.

Mazda'dan 80$ daha fazla. Yani aynı fiyat diyebiliriz. Her iki aracın da başlangıç fiyatlarından bahsediyorum.

http://www.fiatusa.com/hostc/bmo/CUX201707/models.do?

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=modelsMain&vehicleCode=MX5

Fiat Tr Mazda Tr'ye göre çok daha iyi çalışan bir oluşum, daha köklü bir geçmişi var. Hala aracın TR'de 100 binin altında gelme ihtimali var.

• Aracın ilk ingilizce review'i geldi 5:37 deki eksozt sesi tek kelimeyle muhteşem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.