Şimdi Ara

aALLAH KAHRETSİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler dün arkdaşımdan +7 warwor çitin alcaktım ıssız bir yere gittik pazar kurdu o benim elim sağ tuşa bas çek durumundaydı kurdu pazarı baktım hata veriyo birisi bakıyo gösteriyodu ana bi de baktık çekmişler lan dedim ben böyle oyununda böyle oyuncularında (TABİ LAFIM SİZE DEĞİL )

• affedersin ama burda adam hiç suçlu diil merchant kurunca pazar açmış bulunuosun ve o sırada ilk bakan alabilir.yani orda bence o suçlu diil.bende goblin armolaı 20k dan almıştım arkadaşına veren plate goblni armor.orda sizi hatanızmış tradeden falan verseydi orda başkalarına suç atma sonuçta adam bakmış bepenmiş almış merchant böle
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

affedersin ama burda adam hiç suçlu diil merchant kurunca pazar açmış bulunuosun ve o sırada ilk bakan alabilir.yani orda bence o suçlu diil.bende goblin armolaı 20k dan almıştım arkadaşına veren plate goblni armor.orda sizi hatanızmış tradeden falan verseydi orda başkalarına suç atma sonuçta adam bakmış bepenmiş almış merchant böle

Yaniii
  • aslında dogru söylüyorsunda ben yanarım yanarım çitine yanarım
  • trade diye bişey icat edildi. madem arkadaşın, güvendik biri trade le verseydin hiçbi sorun olmazdı
  • bende katılıyorum nie arkadasınla trade atmıyorsun bir japon atasozu var *öte giren semsiye acılmaz die sansına kus artık giden gitmis alan adam uyanıkmıs

• merchant herkese açıktır. trade en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

affedersin ama burda adam hiç suçlu diil merchant kurunca pazar açmış bulunuosun ve o sırada ilk bakan alabilir.yani orda bence o suçlu diil.bende goblin armolaı 20k dan almıştım arkadaşına veren plate goblni armor.orda sizi hatanızmış tradeden falan verseydi orda başkalarına suç atma sonuçta adam bakmış bepenmiş almış merchant böle

aynısını dıorum
  • Hızlı Olan ve Parasına Acımayan Alır kardeşim

• Madem arkadaşındı trade ile yapsaydın. Arkadaşn olduğu için güvenirdin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.