ya beyler dün arkdaşımdan +7 warwor çitin alcaktım ıssız bir yere gittik pazar kurdu o benim elim sağ tuşa bas çek durumundaydı kurdu pazarı baktım hata veriyo birisi bakıyo gösteriyodu ana bi de baktık çekmişler lan dedim ben böyle oyununda böyle oyuncularında (TABİ LAFIM SİZE DEĞİL )
affedersin ama burda adam hiç suçlu diil merchant kurunca pazar açmış bulunuosun ve o sırada ilk bakan alabilir.yani orda bence o suçlu diil.bende goblin armolaı 20k dan almıştım arkadaşına veren plate goblni armor.orda sizi hatanızmış tradeden falan verseydi orda başkalarına suç atma sonuçta adam bakmış bepenmiş almış merchant böle
quote:
Orjinalden alıntı: erayyirik
affedersin ama burda adam hiç suçlu diil merchant kurunca pazar açmış bulunuosun ve o sırada ilk bakan alabilir.yani orda bence o suçlu diil.bende goblin armolaı 20k dan almıştım arkadaşına veren plate goblni armor.orda sizi hatanızmış tradeden falan verseydi orda başkalarına suç atma sonuçta adam bakmış bepenmiş almış merchant böle
Yaniii
aslında dogru söylüyorsunda ben yanarım yanarım çitine yanarım
trade diye bişey icat edildi. madem arkadaşın, güvendik biri trade le verseydin hiçbi sorun olmazdı
bende katılıyorum nie arkadasınla trade atmıyorsun bir japon atasozu var *öte giren semsiye acılmaz die sansına kus artık giden gitmis alan adam uyanıkmıs
aynısını dıorum
Hızlı Olan ve Parasına Acımayan Alır kardeşim
Madem arkadaşındı trade ile yapsaydın. Arkadaşn olduğu için güvenirdin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme