Şimdi Ara

aaaaaaciiiiiiiiiiilllllllllllll format nasıl atılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aaaaaaciiiiiiiiiiilllllllllllll format nasıl atılır

• acill forumu arat
  • arattırıyorum yok diyor
  • işletim sistemin Xp ise; ilk açarken delete bas biosa boota gir, first boot cdrom yap, tak xp cdsini orda zaten herşeyi adım adım kendi yapıyor. Kurmak kolay.
    98 ise bilgisayarını açarken siyah ekrandayken F8e bas, sadece komut sistemini seç.
    format c:/u yaz, E enter de.
  • win xp cd ni sürücüye yerleştir.yedeklenmesi gereken dosyaları başka bir sürücüye yedekle.sistemi yeniden başlat.açılışta CD Rom ile başlamasını sağla(Setup dan).
    önyükleme için tuşa basınız gelince tuşa bas.eğer formatın ardından sistem kuracaksan enterla devam et.sadece format atacaksan.R ile kurtarma moduna gir.oradan 1 enter
    çıkan ekranda örneğin C:\windows gibi bir prompt çıkar.c:\format c: enter.hızlı olsun istiyorsan /Q
    enter ile geçtiysen sürücülerin listesi gelecek oradan formatlayacağın diskin üzerine gelip D ye bas sonra gelen ekranda L ve bölümlenmemiş disk yazacak sonra enter bölümü ya ntfs yada fat ile biçimler sonrada sistemi kurar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsea -- 9 Aralık 2005, 18:04:49 >

• Bence bir bilenle beraber at formatı.İş sadece formatla bitmiyor ki.Bunun driveri var tanıtamaması var tanımaması var, var oğlu var.
  • format c:/acil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    format attırmak ne kadar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunsea

win xp cd ni sürücüye yerleştir.yedeklenmesi gereken dosyaları başka bir sürücüye yedekle.sistemi yeniden başlat.açılışta CD Rom ile başlamasını sağla(Setup dan).
    önyükleme için tuşa basınız gelince tuşa bas.eğer formatın ardından sistem kuracaksan enterla devam et.sadece format atacaksan.R ile kurtarma moduna gir.oradan 1 enter
    çıkan ekranda örneğin C:\windows gibi bir prompt çıkar.c:\format c: enter.hızlı olsun istiyorsan /Q
    enter ile geçtiysen sürücülerin listesi gelecek oradan formatlayacağın diskin üzerine gelip D ye bas sonra gelen ekranda L ve bölümlenmemiş disk yazacak sonra enter bölümü ya ntfs yada fat ile biçimler sonrada sistemi kurar.

aynen hojam sunsea arkadaşımızın dediği gibi yap bşka türlü yapma kafan karışır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.