Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

17 şubatta aldığım cihaz bu sabah yurt içi kargo ile geldi. Gümrük vergisi vs çıkmadı. Kargo dahil 428 Tl ye almış oldum.
    Alan arkadaşlar yaptıkları değişiklik ve kurulumları ( ayar program vs .. ), ilk yapılması gerekenleri paylaşablirse sevinirim.
    hayırlı cumalar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundermax

Merhabalar ;

17 şubatta aldığım cihaz bu sabah yurt içi kargo ile geldi. Gümrük vergisi vs çıkmadı. Kargo dahil 428 Tl ye almış oldum.
    Alan arkadaşlar yaptıkları değişiklik ve kurulumları ( ayar program vs .. ), ilk yapılması gerekenleri paylaşablirse sevinirim.
    hayırlı cumalar .
    2 gündür tam anlamıyla uğraşamadım. sistem hızlı ve gayet stabil. iptv de perfect player ı kurdum memnunum. diğer gse iptv programında takılmalar oldu bende.
    netflix youtube gibi programları forumdaki konudan indirip kurdum. ancak netflix de beraber almış olduğum h18 i kullanamadım.
    mouse özelliğinde sıkıntı yok ama ilk ana ekranda hiçbir şekilde yukarı aşağı sağ sol yapamadım. mouse modunda arama tusuna basarak istediğim yerleri izleyebildim.ama hepsi o kadar.
    kalitesi ise yeterli görüntünün.
    Ayrıca 5g wi-fi görmedi sistem. Onu da çözemedim.
    bu hafta da memlekete gidecek olduğumdan artık meydan yeni alan arkadaşlarda incelemelerini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 1 Mart 2019; 14:43:16 >

• thundermax T kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813
  • Arkadaşlar ben netflix i playstore dan indirdim. Sorunsuz çalışıyor. Kaç P gösterdiğini nerden görebiliriz? Birde açılışta altta çıkıp kaybolan bar ı bi türlü açamıyorum. Nerden açıldığını bilen varmı ? Birde bu root sekmesi açıkkenmi root erişimi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrn83 -- 1 Mart 2019; 17:49:17 >
  • hrn83 H kullanıcısına yanıt
    NETFLIX çözünürlüğünü öğrenmek için test patterns e girince ve biraz bekleyince sağ üst köşe de çözünürlük bilgisi görünüyor.
    Bunun için bir mouse kullanıp sol fare tuşuna basılı tutup aşağıdan yukarı çekmeniz gerekiyor.
    Root tuşuna basın anlarsınız. Bu cihazlar rootlu geliyor.
  • Cihaz içinde Kodi yüklü geliyor fakat aşırı kasıyor.Sanırım bir sürü add on yüklü olduğu için oluyor.500gb disk taktım içine film indirip sorunsuz izliyorum.

Cihazı güncellemeye çalıştım fakat hata verdi çok uğraşmadım.Güncelleme yapabilen var mı.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mghector22

Cihaz içinde Kodi yüklü geliyor fakat aşırı kasıyor.Sanırım bir sürü add on yüklü olduğu için oluyor.500gb disk taktım içine film indirip sorunsuz izliyorum.

Cihazı güncellemeye çalıştım fakat hata verdi çok uğraşmadım.Güncelleme yapabilen var mı.?
    https://kodi.tr.aptoide.com/
    Kurulu gelen kodi'yi kaldırıp güncel sürümü yükleyin.
    WiFi bağlantısı yapınca güncelleme otomatik olarak geliyor yüklüyorsunuz. Son güncelleme 20190225 tarihli.
    Ayarlar/hakkında/wireless update bu yoldan manuel update yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 2 Mart 2019; 0:0:50 >

• FRAGILE kullanıcısına yanıt
    Modem den WiFi frekansını 5ghz e ayarlarsanız görecektir. Modem de ki Standart ayar 2.4ghz olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Hocam benim midem aynı anda hem 5g hem de 2.4 frekansta çalışabiliyor. Mesela telefonum 5g de çalışırken a95x kullanabilir wi-fi de 5g yi görmüyor.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam test patterns netfilixte dizi gibi bölüm bölüm olanmı yoksa bi uygulamamı
  • FRAGILE kullanıcısına yanıt
    Benim x88 de kablo ile internet bağlı iken mesela WiFi a bağlanmıyor, sizinkinde de böyle bir şey olabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn83

Hocam test patterns netfilixte dizi gibi bölüm bölüm olanmı yoksa bi uygulamamı
    A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

Ayarlar kısmında test patterns var.
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Ethernet bağlı değil hocam

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler güncelleme yaptım.Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz.

• Arkadaşlar merhaba cihazı alalı 3 gün oldu ama wireless bozuldu.wireless açıyorum belli bir süre sonra kendi kendine kapanıyor.Cihazı fabrika ayarlarına getirdim ama sorun çözülmedi.Bir sorun ilk çıktığında Bluetooth arızası verip kapandı bildirimi geldi.Cihazı şimdi kablolu kullanıyorum.Almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum çok kalitesiz bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mghector22

Arkadaşlar merhaba cihazı alalı 3 gün oldu ama wireless bozuldu.wireless açıyorum belli bir süre sonra kendi kendine kapanıyor.Cihazı fabrika ayarlarına getirdim ama sorun çözülmedi.Bir sorun ilk çıktığında Bluetooth arızası verip kapandı bildirimi geldi.Cihazı şimdi kablolu kullanıyorum.Almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum çok kalitesiz bir cihaz.
    Geçmiş olsun yazılımsal bir sorun gibi duruyor. PC den yazılım yüklenirse düzelebilir.
  • mghector22 M kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. Müşteri hizmetlerine durumu bir aktarın isterseniz. İade veya başka birşey olabilir belki.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. 540P gösteriyor. Gayet güzel görüntü.
  • Arkadaşlar dual modemi olan arkadaşlar 5ghz ile bağlanabiliyor mu diye bakabilirler mi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.