Şimdi Ara

A7 2017 mi? S6 Edge mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • A7 2017 ve s6 edge arasında kaldım vatandan alacağım. İkiside aynı fiyat ekran bakımından ve performans bakımından S6 edge daha iyi gözüküyor. Sonuçta eski amiral gemisi fakat A7 nin de kamerası oldukça güzel ve performans bakımından hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum. Birde aklımda iPhone 6 var o da sırf iPhone stabilitesi yüzünden. Telefonda yapacağım çok büyük bir işye yok sosyal medyayı takip edeceğim fotoğraf çekeceğim o kadar. Çok kaliteli oyunlar indirip oynayacak değilim. Sizce hangisini alayim.

    LÜTFEN BU MODDELERDEN BAŞKA TELEFON ÖNERMEYİN!!!!!!!!



  • Güncelll !!!!!!!
  • Fikri olan yok mu ??????
  • A7 2017 daha yeni bir telefon, Oreo güncellemesini de alacak ancak S6 modelleri alamayacak, yani güncelleme konularını kafaya takacak biri iseniz zaten S6 edgeyi kafanızda elersiniz.

    Hadi dediniz ki güncelleme vs. önemli değil. Bu durumda telefon boyutlarına göre seçim yapabilirsiniz. Bir tarafta 1,5-2cm e yakın daha büyük olan 1 mm daha kalın telefon var. A7 2017. Büyüklük mü kibarlık mı? Sorusu size cevabı verecek.

    Bu iki soruya da farketmez derseniz kamera önceliğiniz konuyu belirleyecek. S6 edge nin A7 2017 den tek avantajlı noktasının kamera kalitesi olduğunu söyleyebilirim.

    Umarım detaylı anlatabilmişimdir.
  • sadelipoğaça S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız fakat A7 2017 nin kamerası S6 edge den çok daha iyi sanırım s6 edge 4k kayıt yapması haricinden tabii. Selfie modu ve arka kamera çok başarılıymış s6 edge den iyi diyor çoğu incelemede. Birde iPhone 6 var aklımda onun hakkında ne düşünüyorsunuz.

    Edit: Sonuçta iki telefonunda kamerası güzel çok dert olacak değil. Kameraya göre karar vermiyeceğim.
  • Şuan ki piyasa da s6 edgenin kamerasıyla yarisabilecek bir telefon ne yazık ki yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 edgenin A7 2017 den kamerası bir tık daha öndedir (foto kalitesi olarak) video bilmem, video ile işim olmuyor çünkü. 2 si arasında tercihim A7 2017 olurdu güncellik açısından.

    Iphone 6 ise eskidi (S6 edge gibi) Şu an alınacak min apple telefon 6s ve ya 5SE olmalı. 6s şu an çok pahalandı. 2700 gibi rakamlara satılıyor, ekran boyutu önemli değil ise sizin için, tercihim şu şekilde olurdu;

    A7 2017 > Iphone 5SE > S6 Edge
  • Güncellll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.