Şimdi Ara

a6 mı a7 mi ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a6 ve a7 den önce ilk tercihim di ikiside aslında ama range rover sport çok istiyordum yüksek geniş vs vs çok inceledim ama bi anda a7 girdi kanıma birde yorumlara görede hareket ediyorum aslında araştırmalaramı göre range beklediğiniz konforu vermiyor çok sert diyenler var ondan range den döndüm aslında forumda eski başlıklara göre konuşuyorum tabi ben . araştırmışsınız teşekkür ederim çoğuna baktım bunların ama o kadar çıkamam zaten max 230 hadi 235 olsun o kadar yorumlar range rover dan caydırdı beni doğrusu
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    aynen valla hayırlısı olur da pişman olmayız inşallah aldımı en azından 5-6 sene binerim zaten
  • Bas mesafesi okadar sorun cikarmaz diye dusunuyorum cunku daha evvelden a5 e bindim showroom da oturma pozisyonu biraz asagida oldugu icin o kadar boguk degildi arka yan camlarin uzunluguda bunu etkiliyor tabi icerisi biraz daha ferah...

A7 guzel secim olur... aslinda a5 ile ayni gibi ben bi fark giremiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smtkgz S kullanıcısına yanıt
    Madem Suv düşüncesi var,Bmw X6'ya bakmamak olmaz.

Gemi türü araç denildiğinde aklıma gelen ilk isim.

Bütçenize de uyuyor,2012 model.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-ilk-sahibinden-ihtiyactan-satilik-bmx-x6-beyaz-176134652/detay

hocam herkes kafasına göre yani aracı kullanmadan gördükleriyle sallıyorlar. ben kullandım ama benim kullandığım 2009 modeldi halamların arabası almanyadan gerçekten müthiş bir araba tabi yinede siz bilirsiniz bence bu tür araçlarda daha rahat edersiniz eğer bir gün bende öyle çoluk çocuğa karışırsam allah izin verirse 4x4 alırım en rahatı on numara bizim üst kattaki alamancılar geldi x5 ile 2006 model tank gibi araba
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    suv olarak bakmadığım marka model kalmadı infiniti de dahil ama x6 ya içim hiç ısınmadı oldu olası. bence yüksek bir asvalt arabası suv deyince range gibi yada mercedes ml gibi bir araba olmalı bence x5 daha güzel geliyor x6 ya göre x6 sadece gösteriş arabası gibi sevemedim gitti
  • kesinlikle range kim ne diyebilirki bencede suv olarak dizayn güç konfor olarak. ama hiç binmedim bilmiyorum yorumlara göre söylüyorum bende .önceden hayalini de kurmazdım böyle araçların alma durumumda yoktu. şu an 2013 volvo v40 1.6 t kullanıyorum ama 1 hafta içinde bazı şeyler olunca maddi olarak bende ömürlük diyebileceğim en azından 5-6 sene bineyim hem konforlu hem lüks olacak bir araç arayışına girdim bakalım ne yapıcağız
  • şöyle birşey de var yeni nissan xtrail çok güzel araba o fiyata çok çok dolu konforlu bir araba xtrail deki opsiyonları mercedes audi bmw de alcam dersen rahat 40 bin euro bulur ama motor zayıf 130 beygir 1.6 zevkli kaliteli bir kullanım olmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtkgz

suv olarak bakmadığım marka model kalmadı infiniti de dahil ama x6 ya içim hiç ısınmadı oldu olası. bence yüksek bir asvalt arabası suv deyince range gibi yada mercedes ml gibi bir araba olmalı bence x5 daha güzel geliyor x6 ya göre x6 sadece gösteriş arabası gibi sevemedim gitti

Tabi,kişisel zevk ve görüşlerdir kimse bir şey diyemez ama,

Range Rover'a paranın yetmediği yerde Suv açısından X6 tercihim olurdu.Hatta ben ilk olarak X6,eğer bütçem yetmiyorsa X5 alırdım.

Devasa boyutları,kalıplı olması en sevdiğim yanı.

Jip türü araçlar içerisinde X6'ya bayılıyorum şahsen.

Bence Suv mu,otomobil mi ona ilk önce karar verin sonrası zor değil,paranız RR hariç hepsine yetiyor,beğendiğinizi alırsınız.

küçükken bende derdim ulan bi bmw veya mercedesim olur mu sonra diyordum mert sen kimsin bmw kim diyordum fakat işimi elime alıp paramı kazanınca oldu herşey böyle şeylerde duygusala bağlarım biraz :D bence kesinlikle range rover sport :D
  • şimdiyece hep 70-100 bin tl arası araçlarım oldu hiç bakmadım böyle arabalara açıkcası aklıma da gelmedi o fiyatlara her zaman en konforlu en şık arabaları almaya çalıştım her zamanda kararım kesin ve doğru olmuştur. ama şimdi tereddüt çok fazla çünkü model çok fazla bende bilmiyorum ne yapıcağım neye karar veririm ama siz gibi değerli adamlar oldukça da yanlışa düşmem diye düşünüyorum
  • Komşuda yeni kasa range rover sport var. Fiyatı çok uçuk bütün mal varlığımızı satsak o kadar etmez sıfır almış beyaz renk bindim içine başka bi dünyada gibi oluyo ama 500-600 bin filan etmez israf olur. Siz ikinci el bir a7 alın satarken zarar etmemiş olursunuz hem de lüks otoya binmiş olursunuz. Pazarlık yapın mutlaka 200 bin civarına alırsanız çok iyi olur.

• Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    yene range o apayrı bişey onun kafasını hiç yaşıyabilceğimizi sanmıyorum kesinlikle ama şıklar belli oldu suv alıcaksam range rover sport normal alcaksam a7 kararımı kesinleştirmessem zaten birşey alamam
  • A7 nin arka tasarımını begenmedigim için a6 diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

A7 nin arka tasarımını begenmedigim için a6 diyorum.

Abi bugün forumda nöbete seni mi yazdılar

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Eve yeni geldim ondan. :)

Yatmadan bir kaç konu bakayım dedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Eve yeni geldim ondan. :)

Yatmadan bir kaç konu bakayım dedim.

Ben de dön dön uyuyamadım, 4 buçukta kalkcam nasıl olsa diye foruma gireyim dedim zaman geçsin

Aile olduğunuz için A6 En konforlusu ve en rahatı olur sizin için
  • a7 hemide bu renk
     a6 mı a7 mi ??
  • A7

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.