merhaba arkadaslar ben 23.08.2012 tarıhınde xl 750bh mause aldım a4tech hıc dokunmadım mauseye ilk 1 ay kutusunu bile acmadım neyse obur ay kullanayım dedım actım taktım pc ye mausenın tusları calısıyor fakat mause dönmuyor bı arkadasa sordum boyle boyle dıye oda bana o mauseye mause pad gereklı sırf onun ıcın x7 mause pad var ondan donmuyodur masada dedı bende mause pad alıcam ama bı sorayım sızce pad olmadıgındanmı donmuyor yoksa bozukmu bılgısı olan arkadaslar benı bı bılgılendırsın lutfen garantısıde var 2 yıl olmazsa goturcem ama padden dolayımı donmuyor merak ettım aynı mausu kullanan arkadaslar varmı
ben padsizde kullandım ama x7 nin farklı modeliydi 710 bk olmalıydı sorun yoktu arkaşın 747 li bir modeli vardı oda padsiz kullanıyordu senin mousende sorun olabilir padsiz çalışıyor yani bilgisayarcıdan 1-2 liralık mousepad almıştım onunla kullanıyordum git bilgisayarcıya 1-2 liralık bir mouse pad al bide öyle dene.
hiç dönmemesinin padla falan alakası yok.pad daha hassas kullanım içindir. bende x7 kullanıyorum.bu mause ların altında küçük bir tuş vardır(galiba anti vibrate özelliğiydi tam hatırlamıyorum) neyse mause kaldırıldığında bu tuş yere basmadığı için imleç hareket etmez. mause pad yada masaya konulduğunda tuş basılı oldugundan hareket etmeye devam eder. bunları anlatış sebeebim o tuşun arıazalanma olasılığı. birkere meyvasuyu dökülmüştü mause a bu tip bir problem yaşamıştım.açtım dağıttım temizledim ve hayla kullanıyorum.