Şimdi Ara

a4tech'in LED Aydınlatmalı klavyeleri KD800L ve KD600L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. A4tech in resmi sitesine bakarken keşfettim bu klavyeleri. Aramızda kullanan varmıdır bu klavyelerden? Fiyatları çok uygun görünüyor 45-55 lira arasında. Süper ince dizayn ve mavi led aydınlatmalı tuşları ve Multimedia tuşları da var bu klavyelerde. Kullananlar varsa yorumlarını paylaşabilirler mi?

Bu fiyat aralığı için led aydınlatmalı klavye başka yok sanırım piyasada?

kd 600 L

http://www.exa.com.tr/a4tech/klavyeler/a4_tech-337-16287.html

kd 800 L

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4919

KD-600L İNCELEME

http://forum.donanimhaber.com/m_58233799/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58233799

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 29 Şubat 2012; 17:29:33 >

• Bu fiyatlarda daha iyi bir marka yok sanırım.Dolayısıyla illa aydınlatmalı arıyorsan bunlar işini görecektir.25-30 TL daha ekleyerek Logitech G105 alabilirsin ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Bu fiyatlarda daha iyi bir marka yok sanırım.Dolayısıyla illa aydınlatmalı arıyorsan bunlar işini görecektir.25-30 TL daha ekleyerek Logitech G105 alabilirsin ama.

daha iyiyi geçtim başka model yok zaten :) logitech de güzel gibi aslında aklımı çeldin şimdi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 28 Şubat 2012; 19:50:05 >
  • hocam kalavye dediğin sade olcak .. Senin a4tech çok hosuma gitti sadeliği. setim yeni olmasına rağmen ben bile düşünme başladım suanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

hocam kalavye dediğin sade olcak .. Senin a4tech çok hosuma gitti sadeliği. setim yeni olmasına rağmen ben bile düşünme başladım suanda.

evet bende mevcut oyuncu klavyelerinin tasarimlarini cok hantal ve kaba buldugum icin boyle bir klavye ye niyetledim.bakalim gidip alicam bugun exa dan,bir inceleme hazirlayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

hocam kalavye dediğin sade olcak .. Senin a4tech çok hosuma gitti sadeliği. setim yeni olmasına rağmen ben bile düşünme başladım suanda.

evet bende mevcut oyuncu klavyelerinin tasarimlarini cok hantal ve kaba buldugum icin boyle bir klavye ye niyetledim.bakalim gidip alicam bugun exa dan,bir inceleme hazirlayabilirim

evet çok iyi olur .. bizide aydınlatmış olursun .. Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

quote:

quote:

evet çok iyi olur .. bizide aydınlatmış olursun .. Hayırlı olsun şimdiden

teşekkürler dostum.kd 600 L modelini aldım, pc ye taktım, şuanda bu klavyeden yazıyorum. ilk izlenimlerim gayet güzel. akşama incelemeyi hazırlayıp yeni bir başlık ile tanıtıcam.

İNCELEMEhttp://forum.donanimhaber.com/m_58233799/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58233799

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 29 Şubat 2012; 17:29:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KD-800L

http://www.youtube.com/watch?v=NZnnAya_GOc&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 3 Nisan 2012; 1:26:58 >
  • quote:

tuş hissi hakkında daha önce kullandığın klavyeler ile herhangi bir karşılaştırma yapma şansın var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

tuş hissi hakkında daha önce kullandığın klavyeler ile herhangi bir karşılaştırma yapma şansın var mı ?

çok özel ya da farklı değil. standart bir basma hissi var. ne çok yumuşak ne çok sert. yani fazla kuvvet uygulamadan rahatlıkla yazılabiliyor ama bastığını hissediyorsun. bilmiyorum anlatabildim mi :)
  • quote:

daha önce hangi klavyeyi kullanıyordun acaba? Ona kıyasla bir şey söylemen mümkün olursa daha iyi olur. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 20 Şubat 2013; 10:07:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

daha önce hangi klavyeyi kullanıyordun acaba? Ona kıyasla bir şey söylemen mümkün olursa daha iyi olur. Teşekkürler

Microsoftun multimedia klavyelerinden birisiydi hatirlamiyorum modelini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de kd-800l var gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah
    Bende de kd-800l var gayet memnunum.

Win 8 ile mi kullanıyorsunuz, sorunsuz çalışıyorsa 600L almak istiyorum da..
  • A4Tech marka olarak güvenli ve önerebileceğim ürüntür.Tabi klavye ve mause setini kimse 5 yıl kullanmaya çalışmayacaksa.Malzeme kalitesi rakiplerine göre düşüktür.Buda fiyata yansır.Ama 20 TL lik klavyesinde bile dizayn ve işlevsellik görebilirsiniz.Geri dönüşler olumlu sanırım.Türkçe karakterli ise talebe göre tercih edebilirim

Alternatif olması açısından A4 TECH G9200 şu ürünüde incelemenizi tavsiye ederim ancak bunda led aydınlatma yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 10 Mart 2013; 19:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Bende de kd-800l var gayet memnunum.

Win 8 ile mi kullanıyorsunuz, sorunsuz çalışıyorsa 600L almak istiyorum da..

Win7 kullanıyorum ama win8 başka bir laptopda da kullandım 800L yi bir sorun çıkmadı .
  • quote:

Win7 kullanıyorum ama win8 başka bir laptopda da kullandım 800L yi bir sorun çıkmadı .

Cevap için teşekkürler. Peki memnun musunuz kullanmaktan, aykırı yönleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Cevap için teşekkürler. Peki memnun musunuz kullanmaktan, aykırı yönleri var mı?

Memnunum kullanmaktan.Sevmediğim bir yanı yok.
  • quote:

Memnunum kullanmaktan.Sevmediğim bir yanı yok.

Teşekkür ederim cevaplarınız için..
  • KD800L bugün geçti elime, gayet güzel. ucuz a4tech kulanmıştım en son, son zamanlarda elime takoz bi hp klavye geçti. KD800L onlardan sonra süper geldi.gece eziyet oluyordu klavye kullanmak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.