Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 A4TECH BLOODY ZL5A (14$ 'lık CORE3 AKTİF) LAZER 8200CPI METAL AYAK OYUNCU MOUSE (satıldı) Satın Al 3 Haziran 2015 13:35 1 1 A4TECH BLOODY ZL5A (14$ 'lık CORE3 AKTİF) LAZER 8200CPI METAL AYAK OYUNCU MOUSE (satıldı) @LoL WeMade Wigglypuf ADLI ARKADAŞA SATILDI. HERKESİN İLGİSİNE TEŞEKKÜRLER. Arkadaşlar, aldido.com 'dan indirimle satın aldığım mouse 'u satıyorum. Mouse 'u toplam 2-3 saat anca kullandım, o da meraktan. Mağazadan bana geldiği gibi, kutusuyla, kutu içeriği ile sıfırdan farksız vaziyette satıyorum. ZL5 değil, ZL5A modelidir. ZL5 modelinde CORE3 aktif değildir, ZL5A modelinde ise CORE3 aktiftir. ZL5 modelinde sonradan CORE3 aktifleştirmek için üreticisine 14 dolar ödemek zorunda kalırdınız. Fatura ve garantisi mevcut. Fatura tarihi 25 Mayıs 2015. Garantisi 2 yıldır. Fiyat: 125₺. Yer: Avcılar/İstanbul. Dileyenlere, kargo ücreti ve komisyon ücreti benden olmak üzere, sanalpazar 'dan da aynı fiyattan (125₺) ilan açabilirim. A4TECH BLOODY ZL5A (CORE3 AKTİFTİR) Teknik Özellikler: Çözünürlük: 100 – 8200 dpi Maks. hızlanma: >30 G Maksimum izleme Hızı: 150 inch/sn (ips) Usb 2.0: 1000 Hz Tepki Hızı: 1 ms Mikro İşlemci: 32 bit (4 çekirdek) Dayanıklılık: 20 milyon tıklanma (Omron Switch) Ayak: 250 kilometre Ağırlık: 150 gram Programlanabilir Tuş: 11 Adet Çerçeve hızı: 12.000 fps Dahili bellek:160Kbyte 16-kademe kalibrasyon ile gelişmiş izleme Ek Özellikler: FPS oyunlar için 6-keskin nişancı modu MMO oyunlarında hızlı-1 tuşu ile makroları aktive etme Otomatik geri tepme önleyici Bombalama modu Gerçek zamanlı silah ayarları Vites-Stil silah değişim butonu Mermi yolu ayarı Cephanelik yönetimi 3 farklı renk ayarı Üretici sayfası (mutlaka inceleyin): LİNK DonanımHaber Video İncelemesi: LİNK Görseller ürünün kendisine ait: Bloody Yazılım Ekran Görüntüsü: Bloody Online Shop Core3 Aktifleştirme Sayfası Görüntüsü: (eğer mouse 'ta CORE3 AKTİF olmasa idi, bu sayfadan (LİNK) 14 dolar karşılığında aktifleştirmek zorunda kalırdınız) Örnek Görseller: Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 125 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Haziran 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fujinon XC16-50mm F3.5-5.6 OIS II Objektif Siyah [ ALINIK ] 2TB ve üstü 2.5" USB3.0 TAŞINABİLİR HDD [SATILIK] Manchester City FC Maç Forması [ALINIK] 4GB DDR3 NOTEBOOK RAM