Şimdi Ara

A4tech Bloody v3 mu Steelseries Kinzu mu Logitech G300s mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bloody v3 mu Steelseries Kinzu mu Logitech G300s mi? Arkadaslar hangi mouseyi onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitech G300 s tabiki ama s olmasına gerek yok G300 ile özellikleri aynı boş yere 20-30 TL fazla verme bence
  • Kinzu v3 degilde v2 pro bulursan al.
    Onun disinda g300s ergonomisi her iki taraftan oyuntulu oldugundan tavsiye etmiyorum.

• G300'ü ergonomik yönden tavsiye etmiyorum özellikle ellerin büyükse hiç tavsiye etmiyorum claw grip tutarken bile zor kullanılıyor. Fiyatlar nasıl şuan bilmiyorum ama ben 6-7 ay kadar önce 55 liraya bloody v7 aldım v3 hiç kullanmadım ama malesef. 2 ay önce bir arkadaşım da 80-85 lira gibi bir fiyata almıştı. Gerek ergonomi gerek kullanım kolaylığıyla fiyat seviyesindeki çoğu fareyi tokatlıyor. Steelseries uzun süreli hiç kullanmadım onunla ilgili yorumum yok ne yazık ki ama aklında bulunsun v7 alırsan hem palm grip hem claw grip çok rahat. Ellerimi de g300'e göre daha az terletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 9 Kasım 2015; 18:02:23 >
  • Ellerim buyuk ya hocam tabiri caizse firinci kuregi gibi V7 nin fiyatlari 100 kusur lira gosteriyor fiyatida cok pahali birsey almak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkknight22 -- 9 Kasım 2015; 19:47:35 >
  • Bloody A6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G300s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de fare almayı düşünüyorum da v3 ve v2pro arasında ne fark var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.