Şimdi Ara

A4 Tech X750F Alıcam,ne dersiniz.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayın arkadaşlar a4 tech! oyun mousu yapamaz a4tech. Şuana kadar 20 ye yakın lan turnuvasına(cs) girdim hiç bir oyuncu bu mouslerden kullanmıyor.Denemek için aldım ama pişmanım satıyorum tekrar.Buna vereceginiz paraya biraz daha katıp G1 veya mx 310 alın.
  • 3 x buton tek tabanca mantığı sağlam vuruyor.
    oto. makinalarda hiç bi +sı yok...

bırakın 2500dpi. 800 dpi bilem zor nisan alıyorum.. cidden zor..
    Fare güzel ama benim gibi parmakları çok hassas olanlar için büyük hayal kıırklığı .

İade edip 1000dpi olanı yada farklı bi fare alıcam.. 1000dpi olan lazer değil optik....
    kalite olarak kaplama berbat her an deliceke gibi duruyor... alışmak biraz sor..

Peki yerine ne alayım tavsiye olarak.....
    alıcak kardeşlere bi tavsiye.. 1200 den yukarı zor kullanırsınız. optik ve toplulara göre acayip mm bazında hassas oyunlarda yön alırken zor oluyor....
  • x750F aldım olmadı.. x710F aldım şimdi çok mesuduzz
  • arkadaslar bende yaklasik 2-3 aydan beri x750f kullaniyorum... mouse f/p orani olarak super ancak bi kac eksi yonude mevcut...
    oncelikle eliniz buyukse biraz sorun yasarsiniz cunku serce parmagim direk disarda kaliyor..bundan once ms 4 kullaniyordum o buna gore cidden buyuktu...neyse malzeme cinsi yuzunden eliniz terleyebiliyor.ve birazcikta kir tutabilme olayi war. temiz kullandigim halde yinede anliyorsunuz..
    artilari ise lazer olmasi.. mouse hicbir sekilde atlama yapmiyor..3x butonu mevcut boylece cs falan oynarken usp yi falan aldiginizda sizden daha hizli bi sekilde 2 kere ates edebiliyor ( 3 kez ates etmiyor isteyen deneyebilir) ben profesyonel olarak oyun oynamis biri olarak soyliyeyim oyunlarda maksimum 1200dpi aciyorum cunku oyunlarda 2500 dpi falan acmak demek mouse u 1 cm kaydirdiginizda nerdeyse 360 donmek demek...bu yuzden progamerlarin sensitivity (mouse duyarliligi) ayarlari hep dusuktur.ben cs 1.6 da 2.5 - 3 arasi kullanmaktayim mesela.. genel olarak 800 dpi de kullaniyorum.. o yuzden dpi ye falan cok aldanmayin.. ancak bu mouse lazer mouse lar arasinda alabileceginiz bence f/p bakimindan en iyisi.ve son olarak bas parmak icin kadifemsi bi kisim bulunmakta sol tarafta ve cidden rahat ettiriyor...

• ben 3 aydır çok memnun olduğum mouseumu(x750f gri) değiştirmek zorunda kaldım.nedeni elimin çok terlemesi ve mousun sürekli dokunduğum alanlarının kabarıp yüzeyinin bozulması.iyiki değiştirdim neden mi?razer diamondback le tanıştım.tavsiye 3-5 kuruş fazla verip editörün seciminden alabilirsiniz.tavsiyem budur.bu arada css de max 1600 dpi kullanıodum fazlasının gerektiğinide sanmıyorum.bi araştırın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abstruseozgur -- 26 Şubat 2007; 22:27:23 >
  • X750F kullanıyorum.Oldukca basarılı.(Oyun krıterınde deıl Lazer krıterınde oldugu ve DPI ıle Photoshopda cok faydanldıgım Lazer serısının en uygun fıyatlı mousu)
  • anakartın ps/2 girişi bozulunca x750f aldım.. malatya nasa bilgisayarda 30 ytl diğer arkadaşlarda olduğu gibi ilk başta yanık kokusu benim faredede vardı
    800dpi ın üstüne daha çıkamadım
  • Beyler ben de bu mouse'i alali bir kaç ay oluyor. Oyunlarda hangi DPI, speed, mouse hızı sens vs.
    kullanıyorsunuz ? CS, HL;, HL2 vs ?

Mesela HL'de 800 DPI bana yeterli gelio, Mouse sens 10.0 , Filter On, peki ya sizin ?
  • Benim için oyun program farketmiyor.Web,gta sanandreas,half-life,fear,cs,godfather...Aklıma gelen tüm programlarda 1200 dpi kullanıyorum
  • kardeş benim kullanmadığım mouse kalmadı. Microsoft, logitech ve a4tech in her türlüsünü kullandım. Şuanki mouse um x750f kesinlikle çok iyi 2500 dpi iyi ama zaten kullanmıyosun çok hızlı geliyor. Birde birazcık daha şişman olsaydı mouse çok iyi olurdu ama fiyat performans açısından mükemmel kesinlikle tavsiye ederim.
  • en iyisi logitech derim ama fiyatlarda çok uçuyorlar
  • Ben A4 ün mouse larını çok severim, bunda IWheelWorks yaziliminin etkisi büyüktür, keza bu yazılımla mouse'un solunda ve sağında (veya modele göre soldaki tuşlara) istediğiniiz programın, klasörün ıvır zıvırı atayabiliyorsunuz, ben sırf bu yüzden A4'den şaşmadım asla.

Ancak yıllardır kullandıgım A-4 Tech WOP35 geçenlerde iyice aksamaya başladı, kısayol yan tuşlarına basıyorum gelmiyor ekrana takılıyor, tekerleği tam görevini yapmıyor vs. vs.. Ve uzun bir araştırmadan sonra A-4 X750 BF aldım, gerçektende inanılmaz rahat ve hızlı bir alet, DPI yi tek tuşla ayarlayabiliyor olmanız, wheel'in rengarenk olması bambaşka güzerl özelliklerinden. Tabi sol taraftaki çift tuşta IwheelWorks yazılımına dahil, gerçi başka bir ad kullanmışlar ama mantık aynı, gerçekten çok sevdim aleti

Bu arada allahtan kokusu birşeyi yok

A4 Tech X750F Alıcam,ne dersiniz..

• x750f
  • bene aynısını kullanıyorum.Bi kere çok raht bi mouse taiye ederim
  • ya arkadaşlar x 750bf modelini alan var mı o da kokuyo mu diğeri gibi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Ben A4 ün mouse larını çok severim, bunda IWheelWorks yaziliminin etkisi büyüktür, keza bu yazılımla mouse'un solunda ve sağında (veya modele göre soldaki tuşlara) istediğiniiz programın, klasörün ıvır zıvırı atayabiliyorsunuz, ben sırf bu yüzden A4'den şaşmadım asla.

Ancak yıllardır kullandıgım A-4 Tech WOP35 geçenlerde iyice aksamaya başladı, kısayol yan tuşlarına basıyorum gelmiyor ekrana takılıyor, tekerleği tam görevini yapmıyor vs. vs.. Ve uzun bir araştırmadan sonra A-4 X750 BF aldım, gerçektende inanılmaz rahat ve hızlı bir alet, DPI yi tek tuşla ayarlayabiliyor olmanız, wheel'in rengarenk olması bambaşka güzerl özelliklerinden. Tabi sol taraftaki çift tuşta IwheelWorks yazılımına dahil, gerçi başka bir ad kullanmışlar ama mantık aynı, gerçekten çok sevdim aleti

Bu arada allahtan kokusu birşeyi yok

A4 Tech X750F Alıcam,ne dersiniz..

Ya pardon görmemişim yazdığını resim biraz geç açıldı farkına varamadım yazıyada dikkat etmemişim. Olsun koku olmadığına çok sevindim mause yarın veya cuma geçer elime inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microgenius -- 11 Temmuz 2007; 18:39:19 >

• Ben grisinden aldım x750 nin soyuluyor deridede aynı problem yoktur inş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 13 Temmuz 2007; 10:40:20 >
  • x750bf çok ii gercekten süper bi dizyn yapmış adamlar 800 dpi bana göre yeterli, bide bişi sorcam şu tuş atamalara ses azaltıp arttırma yapabilirmiyiz eğer yaparsak nasıl?
  • Ben de yeni aldım bu mouse'u (x-750f) kısaca artıları ve eskilerine değineceğim.

eksiler:
    -mouse ele tam oturmuyor. Küçük olmasından ötürü serçe parmak masaya sürtüyor devamlı.
    -çok terletiyor, 3 dakkada bir elinizi silmeniz gerek (bence en kötü özelliği)
    -DPI değerleri biraz manasız kaçmış. Counter'ı 800dpi da 3 sensitivity ile oynuyorum zaten.

Artıları-
    -Kablosu ince mouse hareketlerine engel olmuyor.
    -Mouse çok düzgün hareket ediyor. Counterda head shot delisi yapabilirsiniz rakipleri.
    -3x tuşu tamamen gereksiz. Counterda bilen bilir 1in5inde ne kadar hızlı tıklarsanız o kadar hızlı ateş eder. Hatta iyi bir tıklayıcının mp5 hızını tutturması içten bile değil. Lakin 3x tuşunda, tıklamalar arasında bayaa bir boşluk var. Şöyle anlatayım 3x'e tıkladığınızda cidden de 3 kez tıklıyor lakin 100ms aralıklarla diyim. 100ms de bir kurşun gidiyor böylece. Ben normal tıklama ile bu hızı çok rahat geçebiliyorum. İsteyen counterda 1in5i ile deneyebilir. (çift tabanca olan)
    -Ucuz :)

• Galiba bf alacağım :) Fiyatına 40 ytl demişler ama :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.