Şimdi Ara

A4 Tech X7 XG-760 Kablosuz Fare video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
34.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben a4 tech x7 XL-747H kullanıyorum yaklaşık 1.5 senedir.üzeri falan soyulmadı maus ilk aldığım günkü gibi hala.taş gibi maus taş.
  • XG -760 sahibiyim 1 yıl oldu hiç bir sıkıntısı yok oscar yazılımı da gayet düzgün çalışıyor 7 adet tuş var 7 sinede farklı görev verebiliyorum counter strike de mesela tek tuş ile bütün ekipmanı alabiliyor yada klavyeden istediğin bi tuşu mause de kullan ve tuş kombinasyonlarını grublar halinde kaydet M tuşuna basarak aralarında geçiş yap =) süper bence şuana kadar kalitesinde bi düşme görmedim ..

deyinmeden geçemicem incelemede 3 kere ateş etmesi yetersiz denilmiş ama oscar yazılımı ile kaç xfire olacağını ayarlayabiliyorsun o default 3 =) gerçi inceleme 2010 da yapılmış ...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

XG -760 sahibiyim 1 yıl oldu hiç bir sıkıntısı yok oscar yazılımı da gayet düzgün çalışıyor 7 adet tuş var 7 sinede farklı görev verebiliyorum counter strike de mesela tek tuş ile bütün ekipmanı alabiliyor yada klavyeden istediğin bi tuşu mause de kullan ve tuş kombinasyonlarını grublar halinde kaydet M tuşuna basarak aralarında geçiş yap =) süper bence şuana kadar kalitesinde bi düşme görmedim ..

deyinmeden geçemicem incelemede 3 kere ateş etmesi yetersiz denilmiş ama oscar yazılımı ile kaç xfire olacağını ayarlayabiliyorsun o default 3 =) gerçi inceleme 2010 da yapılmış ...

3ü arttırabiliyor muyuz yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar sizdede pil problemi varmı denemedğim marka kalmadı Duracell,Valtra,Maxell,Philips çok aşırı pil tüketimi var günlük kullanımın yanı sıra C-S 1.6 ve Counter-Strike Global Offensive oyuncusuyum ama 2-3 hafta bile anca gidiyor.Mouseu aşağıda linkte gördüğünüz A4 Tech G1000A 2.4Ghz Kablosuz Nano Gaming Klavye Mouse Set`ten aldım klavyenin maşallahı var Mart ayından beri 1 defa pil değiştirdim zaten 2 tane AAA pille çalışıyor.Ama mouse hakkında aynı şeylerden bahsedemeyeceğim maalesef heralde 1-2 tane XG-760 parası vermişimdir pillere.İlla şarjlı pil mi almak lazım yoksa mouseumu değiştireyim karar veremedim.Şarjlı pil önerileriniz varsa bekliyorum.

http://www.sanalmarketim.com/urun/4f057c092fd86c7552927309e4ed937b/A4-TECH-G1000A-2.4Ghz-Kablosuz-Nano-Gaming-Klavye-Mouse-Set-

• quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

Ya arkadaşlar sizdede pil problemi varmı denemedğim marka kalmadı Duracell,Valtra,Maxell,Philips çok aşırı pil tüketimi var günlük kullanımın yanı sıra C-S 1.6 ve Counter-Strike Global Offensive oyuncusuyum ama 2-3 hafta bile anca gidiyor.Mouseu aşağıda linkte gördüğünüz A4 Tech G1000A 2.4Ghz Kablosuz Nano Gaming Klavye Mouse Set`ten aldım klavyenin maşallahı var Mart ayından beri 1 defa pil değiştirdim zaten 2 tane AAA pille çalışıyor.Ama mouse hakkında aynı şeylerden bahsedemeyeceğim maalesef heralde 1-2 tane XG-760 parası vermişimdir pillere.İlla şarjlı pil mi almak lazım yoksa mouseumu değiştireyim karar veremedim.Şarjlı pil önerileriniz varsa bekliyorum.

http://www.sanalmarketim.com/urun/4f057c092fd86c7552927309e4ed937b/A4-TECH-G1000A-2.4Ghz-Kablosuz-Nano-Gaming-Klavye-Mouse-Set-

Merhaba,

Oncelikle evet sarjli pil kullanmani tavsiye ederim.Oneri olarak GP marka 2700 piller var.Bana 3 ay gibi bir sure gidiyor ustelik ben her aksam oyun oynarim bilgisayarim pek kapanmaz.Diger bi konuda farenin kucuk bi usb alicisi olmasi gerekiyor.Bu aliciyi olabildigince mouse'na yakin tut.Eger aliciyi kasaya taktiysan aradaki mesafe yuzunden mouse'in sinyalleri iletmek icin daha fazla guc harcayacaktir.Uzatma usb kablon varsa kasandan mouse'un onune dogru cek aliciyi olabildigince mouse yakin tut.Benim alicim ile mouse arasinda 20 cm kadar bi mesafe var ve pil derdimde yok.Benim onerim bunlardir

• nazar degdi mouse ya :) 2011 kasim ayinda almistim hicbir sorun cikarmadi ama orta yuvarlak tusunda hafif bir problem basladi.Tus calisiyor ama orn internet sayfasini asagi kaydiriyorsunuz ya bazen algilamiyor.Garantiye versem iyi olacak :)
  • sene olmuş 2014 ben daha yeni yazıyorum :D

mouse süper ancak pil sorunu 2 yıldır yedi bitirdi beni 1 hafta gitse dua ediyorum:D şarjlı piller dahi kurtarmıyor, artık yeni mouse alma zamanı geldi

bunun dışında harika bir mouse 2 yılı geçti soyulma yapmadı, renk değişimi olmadı, arıza çıkarmadı...vs tek derdim pil..
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.