Uzun süre boyunca evde ve eski işyerimde A4 tech X7 serisi mouselar kullandım. İnanılmaz memnundum. Fakat her alet gibi bir ömrü var. Evdekisi bozuldu. Yeni mouse almam lazım.
A4 Tech X7'ler anladığım kadarı ile piyasadan kalkmış. Bunu seven bunuda sever diyebileceğimiz hangi ürün var piyasada?
A4t-X7 bence niye iyiydi. - fiyatı makuldü. (bir mousea 350-400 vermek garip geliyor bana) - yeterince yüksek dpi (hassaslık) veriyordu. - Büyük elli insanların seveceği büyüklükte idi. - malzeme kalitesi iyi idi.
G400S
MonacoDoom
kullanıcısına yanıt
G400S de 90-TL imis, daha uygun fiyatli bisey var midir acaba?
A4 TECH Bloody V2 Multicore Gun3 nasildir?
Çağdışı sensörleri kullanıyorlar a4 tech'de, o yüzden logitech diyorum, g400s fazla geldiyse g100s alabilirsiniz.
MonacoDoom
kullanıcısına yanıt
tesekkurler, onda da proglamlanabilir tus yok sanirim, aslind aradigim gaming mouse da degil ama prog. tuslu mouse bulamiyorum :(
Sağlam birşey arıyorsanız kesenin ağzını açmanız lazım biraz, G400S'de programlanabilir tuşlar var, zaten kredi kartı vs. kullanıyorsanız taksitle alabilirsiniz 90 tl öldürmez adamı
Anlaşılan "çağ dışı" bir anlayışım var :-) Dediğim gibi A4 tech'in X7 serisi benim için "yeterli" idi. Logitech G400S buna muadil -yada daha iyi- ise seve seve düşünürüm.
Benim beklentilerime göre bir mouseda 4 işlev yeterli 1-2 - sağ sol tuşlar 3- kaydırma halkası (whell) 4- hassasiyeti (dpi) ayarlayabileceğim bir tuş diğer programlanabilir naneler kafamı karıştırıyor, çağdışı olmak böyle bir şey :-)