Elimde bulunan 7 8 ay kullandıgım A4 TECH X5-57D OPTİK MOUSE mause satılıktır.X7 aldıgım için satmaya karar verdim bos duracagına işe yarasın :) Kendi kutusunu attıgımdan dolayı Aldıgım X7 mausenin kutusuna koydum.Türkce Kullanım kılavuzu ve orjianl cd si verilecektir İzmir içi elden teslim ederim.Konak bornova cankaya tarafına. Satıs fiyatım 7 liradır.Pazarlık payı yoktur.Hepsiburadada fiyatı kdv dahil 14,90 TL dir yarı yarıya daha ne olsun :) Hepsiburada linki :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=52&productid=bd61559 Resimler urunun kendi resimleridir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılmıştır / ESR Samsung Galaxy S23 Ultra kılıf Satılmıştır / EVEREST everpad dc-1107 Satılmıştır / Xiaomi Redmi Note 4 (ARIZALI) Satılmıştır / iPhone 7 Plus
Satılmıstır ilan silinebilir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılmıştır / ESR Samsung Galaxy S23 Ultra kılıf Satılmıştır / EVEREST everpad dc-1107 Satılmıştır / Xiaomi Redmi Note 4 (ARIZALI) Satılmıştır / iPhone 7 Plus