Şimdi Ara

A4 TECH X-755 FS LASER Mouse Acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu mouseyi çok beğendim elim biraz küçük tam bana göre bir mouse ankara / çayyolunda oturoyrum internetten ne yazıkki alamıyacağım ben bu mouseyi ankaradan nereden alıcağım
    ve fiyat olarak sölerseniz çok mutlu olurum lütfen arkadaşlar çok acil turnuvalar başlıyacak

Buda bir resimi

http://img.mercadolivre.com.br/jm/img?s=MLB&f=70983245_9467.jpg&v=O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCKy_tr -- 29 Nisan 2008; 18:48:56 >

• Ben X-750BF kullanıyorum ve onu tavsiye edebilirim. 3x tuşu ortada, 7 farklı dpi modu var. 2500dpi a kadar çıkıyor. Yılan derisi desenli...

A4 TECH X-755 FS LASER Mouse Acilll

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• 3 x ne işe yarıyor ?

Orjinalden alıntı: NiCKy_tr

3 x ne işe yarıyor ?

3 tane tık yapıyor 1 basışda

• abicim sağ sol nasıl yani
    benim baş parmağım la sol sağ ile serçe parmak ile mi basıcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCKy_tr -- 29 Nisan 2008; 21:39:57 >
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • optimum media marktdibimizde olduu için öreniyorum 30 küsür ytl
  • allah allah inanamıyorum x750bf mi tavsiye ediyorsun?? x755fs var ken?? 3x tuşu soldaysa solda adamlar bişi biliyorda yapıyor lafınızı düşenerek konusun
  • arkadaslar bu bf fs k bunların anlamını bilen varsa açıklaya bilirmi bu maus dan almayı dusunuyorum hangisi iyi oyun için
  • quote:

Orjinalden alıntı: wirelesss

arkadaslar bu bf fs k bunların anlamını bilen varsa açıklaya bilirmi bu maus dan almayı dusunuyorum hangisi iyi oyun için

quote:

Orjinalden alıntı: türkishkence

ya bende normal x7 de var bundanda daha bu gün aldım beyenmeyen varmı ya alırken çok teredün ettim ama çok güzel mouse ya

BF ve FS`ler eski X-7 serisi.XL-740K ve XL-755K ise yeni Oscar X-7 serisinden 3600 DPI,Ağırlık değiştirme,makro kullanma gibi özellikler var.A4 Tech almayı düşünüyorsan XL-740K yada XL-755K alacaksın.Bunların dışında XL-730K,XL-750K,XL-750BK ve XL-750MK modelleri de var.Ayrıca Oscar X-7 ürünlerinin kataloglarında XL-770K ve XL-771K modelleri de var ama sanırım satışta değiller.Sözün özü şimdilik alınabilecek en iyi A4 Tech mouse ya XL-740K yada XL-755K`dır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.