Şimdi Ara

A4 Tech D-810FX-1 Holeless Kablolu Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç bir forumda konu açılmamış bu mouse ile ilgili. Ben açayım dedim

İnceleyen varsa hakkında bilgi verebilirmisiniz? kargo dahil 25 tl ye aldım. Siparişin gelmesini bekliyorum. Sizlerinde yorumlarını bekliyorum.

A4 Tech D-810FX-1 Holeless Kablolu Mouse

Özellikleri şu şekilde:

Kablolu Holeless Optik Mouse
    Yenilikçi gizli sensör ile kiri, tozu, sıvıyı dışarda tutar
    Optik çukurusuz tasarım mouse’un performansı korur, ömrünü uzatır.
    Geleneksel mouse’lardan 54 kat daha fazla aydınlatma gücü
    Filtre lensi ile ışığı filtreleyerek daha stabil ve daha hasas çalışır
    Düşük voltajlı sürücü parçaları ile düşük güç tüketimi
    1600 dpi çözünürlük
    4.buton ile 800,1000,1200,1600dpi ayarlarına geçebilme
    “Screen Cepture Software” yazılımını A4 Tech web sitesinden indirebilme
    Sağ Tuşla 16 farklı fonksiyon
    4D Wheel – 4 Yönlü Scroll Kaydırma Teknolojisi (yazılımla)
    5 Buton ve Tek Scroll
    USB bağlantı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 30 Haziran 2013; 20:47:07 >

• Gayet sorunsuz şekilde kullanıyorum. Sormak istediğiniz bir soru varsa buyrun. Sadece DPİ ayarını yaparken ışık şiddeti olsaymış daha iyi olurmuş. Ama yine de fark ediliyor değiştiği.

Eksi tarafı a4Tech'in sitesinde ayarlarında değişiklik yapabileceğimiz bir driverı yok.

DPI ayarlama tuşu dört farklı DPI ayarında kullanabilmemizi sağlıyor. Ben bunu iki moda düşürmek istiyorum yapmak mümkün müdür?
    Henüz 1 saattir kullanıyorum fakat sitesinden indirdiğim "screen capture tool" adlı uygulama o kadar özellik kattı ki fareye, gerçekten "Olmazsa Olmaz" oldu.
    Uygulama ile 3. tuşa görevler atayabiliyorsunuz. 16 ayrı hareket ile istediğiniz komutları yada program açmayı vs yapabildiğiniz gibi, ekranın istediğiniz yerini fotoğraf çekip, üzerine yazı cizgi vs ekleyip kaydedebiliyorsunuz. Bunları hepsini 1 tuş yapması mükemmel :)
    Bu arada 4. tuş dpi ayarı olduğunu hatırlatmak isterim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BU mouse nin çalışma mantığı nedir, delik yok ama saydam tabaka mı var, bildiğimiz lazer fare mi?

Orijinalden alıntı: .i.

BU mouse nin çalışma mantığı nedir, delik yok ama saydam tabaka mı var, bildiğimiz lazer fare mi?

Algılayıcısının yaydığı ışık teknolojisi farklı sanırım dikey verilen ışık geri yansıması ve analizi onunla ilgili resimler vardı nette gösteriyordu ışıkın nasıl yansıdığı ve bu sayede her yüzeyde çalışabildiğini,bende sipariş verdim bu mouse 15tl+5 tl kargo ile yarın elime geçecek izlenimlerimi yazarım :)
  • Arkadaşlar mouse şimdi elime geçti daha 2 dk dır kullanıyorum ama FG Techin 15 tl lik kablosuzundan katkat iş yapa,belki mouse üzerinde ki kaplama falan aşırı kaliteli olsamasada algılayıcısı şimdilik çok güzel bir izlenim bıraktı,gayet akıcı bir şekilde çalışıyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.