Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 A4 TECH BLODY B-120 Gaming Klavye Satın Al 4 Mayıs 2017 03:34 1 1 A4 TECH BLODY B-120 Gaming Klavye Severek kullandığım klavyemi değiştirmek amaçlı satıyorum. Dileyen izmirde gelip deneyebilir, isteyene önce havale sonra ürün şeklinde kargolarım da, Ürünün incelemeleri var bakabilirsiniz kutusu faturası kutu içeriği tamdır. Siyah tuşlarını takıp kullandım birde asdw kırmızı tuşları da mevcuttur. Temiz kullandım ve sorunsuzdur, makro atanabildiği gibi her tuş ayrı ayrı program üzerinden değişik görevlere atanabilmektedir ve bunu hafızasında tutar. Her tuşu özelleştirilebildiği için mesela ben home ve end tuşlarını ses açıp kısmaya tadım gibi. Tarzı mekanik klavyelerin hissini de andırıyor yolu uzun tuşların ve ağırlığı var mağzalarda deneyebilirsiniz. Fiyatımda pazarlık yoktur ben bu şekilde satıyorum. Güven probleminiz var ise önce ürün şeklinde gönderilmeyecektir lütfen teklif etmeyiniz. Her türlü soruyu sorabilirsiniz. Herkese iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Ekim 2016 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün rtx2060 ryzen 3600x 16gb aorus m BİLGİSAYAR KASASI Piranha prn 6540 17cm oto hoparlör A4 TECH BLODY B-120 Gaming Klavye Satıldı