Şimdi Ara

A4 Tech 1080p webcam aldım, piksel piksel gösteriyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • A4Tech Full-HD WebCam aldım, modeli PK-900H. 1080p olması gerekiyor mantıken, nitekim net görüntü alamıyorum vmcap ve IM Magician'ı kurdum, nasıl bi' ayar yapmam gerektiğini bilen var mı acaba? Cam gibi görüntü kalitesi beklerken piksel piksel görüyorum, maksimumu bu olamaz bunun yani 85lira para saydım, pişman mı edecek acaba? İade edeyim yani yalancı 1080 ise ..



  • A-4 Tech webcamleri gerçek görünütüyü vermiyor keşke almadan önce kullanıcı yorumlarını okusaydınız.Çoğu kişi şikayetçi onun yerine keşke Logitech'in ürünlerini tercih etseydibiz :/
  • R3PL4C3R kullanıcısına yanıt
    Owww Logitech'in 1080p olanı 290TL Peki best settings şeklinde bi' ayar biliyor musunuz acaba elimdeki ürün için? Değiştirmeye kalksam Sarıyer'den Bayrampaşa'ya gitmem gerekecek ve bimeks kıllık yapabilir muhtemelen, arıyorum ısrarla ama telefona bile cevap verilmiyor falan..
  • jackthunder kullanıcısına yanıt
    Logitech 720P modelini öneririm oda cam gibi görüntü veriyor

    http://forum.donanimhaber.com/m_76131447/f_//tm.htm#76152257

    konudada 720 ile 1080 arasındaki fark video ile verilmiş.

    Sorununuza gelince öyle birşey olduğunu zannetmiyorum ama siz genede az kurcalayın derim.Odaklaması varsa elle yapılabilen odaklamayı kendinize göre yapın vb. vb.
  • Bimeks forum istanbul mağazasına cumadan beri telefon ile ulaşamıyorum, genel merkezlerini aradım ve durumu bildirdim logitech ile değiştirmek istiyorum şeklinde, telefon numaramı aldılar arayacaklar kısmetse bekliyorum 1 saattir falan. Bu arada a4 tech'e de mail çaktım: Recently I bought a webcam(PK-900H) plugged it to my PC and downloaded IM Magician. Clicked to Capture Video button and when I try to change the Video Resolution there's no 1920x1080p. Only 160x120 320x240 and 640x480. WebCam does not work properly, If there's no solution for this problem, I'm gonna return the product to seller. It's not even 720p and totally not worth the price.. Bakalım onlar ne diyecek. a4 tech'in çözeceğine inanıyorum ben bu sıkıntıyı çünkü bu kadar kötü olsa yazmazlar üstüne 1080p diye, klavyem de x7 mouse'um da x7 ki kalitesiz olmadıklarını da biliyorum yani. Neyse, hayırlısı diyelim bakalım. İade edersem Logitech c270 HD 720p alacam ama muhtemelen. Yardımcı olduğun için teşekkürler hocam..




  • Ha bu arada manual bi' odaklama mevcut değil cihazda, sadece kablo girişi var üzerinde başka oynanabilir bi' yeri yok..
  • Gittim bimeks'e "müdür yok şuan yapamayız dediler", 3 saate yakın dolaştım Forum İstanbul'da. Sonra müdür geldi, 3 günü geçmiş yalnız dedi, dedim "ilk gün aradım ulaşamadım size, ertesi gün yine aradım açmıyorsunuz, ertesi gün a4tech support team'e mail attım 72 saat içinde döneceklerdi sözde, aynı gün bimeks merkezi aradım değişim için, telefon numaramı aldılar "biz mağaza ile görüşüp sizi aramalarını sağlayacağız" dediler ama ne arayan var ne soran. 72 saat geçince a4tech'e bi' mail daha attım "hani dönecektiniz 72 içinde, 80 saat oldu!" diye, dayanamadım kimse dönmüyor bana diye gittim a4tech türkiye distribütörü MultiMedya'ya telefon açtım 3 farklı kişiye anlattım derdimi, telefon numaramı aldılar geri döneceklerdi dönmediler, uzun lafın kısası ben zaten yeterince mağdur oldum." dedim tamam değiştireceğiniz ürünü alın siz halledelim işlemleri dediler. Logitech c270 HD 720p aldım, gün ışığında beton gibi çekiyor, karanlıkta da oto beyaz dengesi ve RightLight özelliği sayesinde gayet işlevsel, nitekim gece az ışıklı ortamlarda düz yüzeyler pikselleşebiliyor, ışığın iyi olması ve arkanın detaylı olması bunu çözecektir, ürün güzel tavsiye ederim saygılar ..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.