Şimdi Ara

A4 mü Passat mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
20.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Adam haklı premium d segmentinde araçlar çok küçük gözüküyor.
    Dışarıdan yeni kasa passata ve a4'e bakin.
    Passat üst segment gibi.
    Konu sahibine tavsiyem passat 5.5

Doğruyu söylüyorsun da at gözlüklüler bunu görmek istemiyorlar bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4 varken Passat al demek gelmiyor içimden. Bence önce test sürüşü yap sonra karar ver. Çünkü ikisi de güzel araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: omcool

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Passat al. Dusunce yapin passata binen kitleye uyuyor.

passat'lı biri canını acıtmış bunun, travmadan kurtulamamış.

Ufak bir hatırlatma: Kargeryanın c180 i var. Yorumlarından bakarak görebilirsin. Konuşmadan düşünmeni tavsiye ederim

Sen yalakası mısın sanane ?
    A4 ile passat arasın daki farkı biz bilmiyoruz mu?
    Adam direk kitle diyerek şuursuzca genellemiş işin komik yanı senin gibilerde destek veriyor bunlara. Okuduğunu idrak edip asıl sen düşünebilsen vatana millete anana babana daha hayırlı olurdun.

Sen olmamışsın ki sana nasıl vatana millete hayırlı olsun derim

• Yahu 40yılda bir arabalarla ilgili birşey bakayım diye buraya giriyorum,bir mecra hiç mi değişmez hep aynı 3. mesajdan sonra liseli kavgası.
    İnşallah bunlar gerçekten liselilerdir de yaş sınırı filan kurtuluruz birgün ama esas bunlar "benim arabam seninkini geçer" modundaki koca adamlarsa
    gerçekten yazık...
  • Maddi durumdan dolayı hocam 10 senelik modellere baktım aynı segmentteki ürünlerinde fiyatları aynı ama galiba passatın ikinci ele daha çok tutuluyor teşekkürler yorum için

• 2. eli tutan her zaman her koşulda daha iyi araçtır. bunu toyotasa da eğitimini tamamlamış ve birçok otomotiv firmasında 10+ yıl çeşitli pozisyonlarda görev almış biri olarak söylüyorum.

daha öncede belirttiğim gibi vw mu audi mi? 2 kere audi ancak bmw sürücüsüne mercedes i mercedes sürücüsünede bmw i izah edemezsiniz
    Ben A4 cülerin yerinde olsam a5 le passat ı karşılaştırır 2 kere a5 derdim ama a5 nde arka boy mesafe problemi var.

audi mi vw mu? tam 2 kere audi ama a4 mü passat mı hiç düşünmem passat
  • Bilip bilmeden yorum yapmayın arkadaşlar. 2005 model B5.5 kasa olarak geçen Passat gayet kaliteli ve alınabilir bir araçtır. Zaten bu araç esasında bir VW değil, Audi olarak tasarlanmış. İnanmayanlar Wikipedia'dan öğrenebilirler.

Soruya gelirsek, hangisi temizse onu alın.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-berr-motors-tan-2005-model-audi-a4-kazasiz-195259001/detay
    2005 a4 160binde 37bin tl
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1.6-exclusive-makyajli-kasa-passat-sahibinden-temiz-192907694/detay
    2005 passat 400 bin km de 35bin tl.
    şu dış tasarıma iç tasarıma malzeme farkına vs. bakıpta gidip passat alan adam kerizdir kimse kusura bakmasın

• A4 güzel araba ama ben olsam servisi ve parcasi kolay bulabileceğim arabayi secerdim
    Oturduğun ilde yedek parca ve usta konusunda bir arastir sonra karar ver

• Passat arabamı ? Gider tosbaa alırım daha iyi allasen

• Pasat ile a4 çok farklı araçlar,
    Yeni pasat çok gösterişli bir araç,
    A4 ise çok yalın daha ağır duran pahalı bir oyuncak,
    2. El değeri pasatta daha dazla, yedek parça ve işcilik bakım pasat daha uygundur...
    Ve pasat a4 den daha geniş bşr araç ve vergi avantajı var...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.