Şimdi Ara

A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
0
Favori
21.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • denedım yıne olmadı ya nasıl calıscak bu bılen yok mu?
  • Bir arkadaş oyun denemiş ve performansını okuyunca çok sevindim :) ben daha henüz oyun deneyemedim..Bu arada ses konusuna gerçekten katılıyorum hiç ses yok
  • satyros; ilk oyun denemesini yaptı ve sonuç olumlu çıktı. bizde bir gün oyun cd sine sahip olursak deneyeceğiz :)))

    quote:

    Orjinalden alıntı: Piyerpare

    Bir arkadaş oyun denemiş ve performansını okuyunca çok sevindim :) ben daha henüz oyun deneyemedim..Bu arada ses konusuna gerçekten katılıyorum hiç ses yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: soldier-down

    satyros; ilk oyun denemesini yaptı ve sonuç olumlu çıktı. bizde bir gün oyun cd sine sahip olursak deneyeceğiz :)))




    acilen oyun cd'si almak lazım yani
  • Evet arkadaşlar ben de bu ürünü almak üzereyim. Hatta haftasonu alabilirim.

    Bakalım. web tasarım ağırlıklı kullanacağım. umarım sorun yaratmaz. amd 'den biraz çekinsem de aslında amd masa üstünü uzun yıllardır kullanıyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: hikmetg

    Evet arkadaşlar ben de bu ürünü almak üzereyim. Hatta haftasonu alabilirim.

    Bakalım. web tasarım ağırlıklı kullanacağım. umarım sorun yaratmaz. amd 'den biraz çekinsem de aslında amd masa üstünü uzun yıllardır kullanıyorum.



    selamlar herkese web tasarımıyla ekmeğini kazanan biri olarak bu modelde sorunyaşamayacağını gönül rahatlıyla ve bir meslektaşın olarak sana söyleyebilirim. En azından emin ol ki adobe dreamweaver photoshop ve flashla aynı anda rahat tasarım yaparken premierdede render işlemi yapabilmekteyim umarım nazar deymez... birde RAm i 4 GB a çıkardım mı ucacak makina heralde....




  • HDMI çıkışı var mı ürünün ?

    lcd tv'ye doğrudan bağlansa çok iyi olacak.
  • sitedeki kullanıcılar bu modelden memnunlar.
    tavsiye ediyorum. zaten satyros ' da gerekli açıklamaları yapmış.
    alırsanız haberimiz olsun. kaydınızı yapayım...

    quote:

    Orjinalden alıntı: hikmetg

    Evet arkadaşlar ben de bu ürünü almak üzereyim. Hatta haftasonu alabilirim.

    Bakalım. web tasarım ağırlıklı kullanacağım. umarım sorun yaratmaz. amd 'den biraz çekinsem de aslında amd masa üstünü uzun yıllardır kullanıyorum.


  • Bir arkadaşımda bu makinadan almayı düşünüyor vista puanı ve 3dmark skorlarını yayınlayacak birisi yok mu?
    Ayrıca önbelleğin 1 mb olması 2 mb önbellekli intel işlemcilere göre hissedilir bir yavaşlamaya neden oluyor mu?
    Bu konuları da yorumlarsanız sevinirim.
  • paylaşımınız için teşekkürler.
    buradan driver ları indirerek , xp kurulumunu gerçekleştirebiliriz dimi?

    quote:

    Orjinalden alıntı: multeci

    arkadaşlar psak4e ler için tüm driverlar var burda.
    http://www.****/toshiba-f6/toshiba-satellite-a300d-125-psak4e-notebook-t2903.html

    alttaki linktende bulabilirsiniz tamamı varmı bakamadım.

    http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU






  • buradanhttp://aps2.toshiba-tro.de/kb0/FAQ3500240005R02.htm laptop icin driverlari kendinden ya0pmayi anlatmis adam kendiniz bilgisayardan suruculerini cikariyorsunuz. xp icin diyor yalnis gormediysem ve calisiyromu bilmiyorum. ben ankaraliyim soldier yurtdisinda yasiyorum ogrenciyim. arada oyun oynarim. genelde internet, muzik, filim, office, vb. icin kullaniyorum laptopu. bi bilgisayar dergisinin verdigi cd nin icinden DEVIL MAY CRY 4 demosu cikti guzel bi oyun. dusuk ayarda akici oynanabiliyor. orta ayarda bile oynayabiliyorsunuz ama super degil elbette. tum ayarlari sona aldiginizda ise eh baya kasiyor o kadar da ayrintiya ne gerek aman gozlerimizi yorar bozar :)))




  • bende ankarada oturuyorum. aslen eskişehirliyim.
    ne güzel yurt dışında okuyormuşunuz. hangi ülkede ve hangi bölüm?

    bu arada xp yüklemeyi başaran arkadaştan ayrıntılı bir açıklama bekliyoruz. bunu yapan kişi çok sevaba girecek :)))

    quote:

    Orjinalden alıntı: knight_offline

    buradanhttp://aps2.toshiba-tro.de/kb0/FAQ3500240005R02.htm laptop icin driverlari kendinden ya0pmayi anlatmis adam kendiniz bilgisayardan suruculerini cikariyorsunuz. xp icin diyor yalnis gormediysem ve calisiyromu bilmiyorum. ben ankaraliyim soldier yurtdisinda yasiyorum ogrenciyim. arada oyun oynarim. genelde internet, muzik, filim, office, vb. icin kullaniyorum laptopu. bi bilgisayar dergisinin verdigi cd nin icinden DEVIL MAY CRY 4 demosu cikti guzel bi oyun. dusuk ayarda akici oynanabiliyor. orta ayarda bile oynayabiliyorsunuz ama super degil elbette. tum ayarlari sona aldiginizda ise eh baya kasiyor o kadar da ayrintiya ne gerek aman gozlerimizi yorar bozar :)))




  • Vallahi elimde 1.42GHZ core 2 duo 2GB ram olan laptop var USA'dan getirttim.Vista yukluydu dun XP kurdum birakin hizdan ucmayi vosvos gibi yerlerde surundu..

    Bu arada ne olur Assassin's Creed oyununu kurup ta oynayin bakin nasil guzel full oynanabiliyor mu? Oynanabiliyorsa alacagim..
  • o zaman hiç xp yüklemeyi düşünmeyelim biz.
    arkadaşlar 1 hafta izine çıkıyorum. forum sizlere emanet. nasip olursa gelince görüşürüz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: aMaNté

    Vallahi elimde 1.42GHZ core 2 duo 2GB ram olan laptop var USA'dan getirttim.Vista yukluydu dun XP kurdum birakin hizdan ucmayi vosvos gibi yerlerde surundu..

    Bu arada ne olur Assassin's Creed oyununu kurup ta oynayin bakin nasil guzel full oynanabiliyor mu? Oynanabiliyorsa alacagim..

  • arkadaşlar 10 gün önce vatandan bende aldım üzerinde 2gb samsung ram var rami 4gb yapmak istiyorum toshiba 210$+kdv istiyor piyasada 120$+kdv fiyatı var. Kingston 45$+kdv fiyatı var piyasada ancak bunu taksak ram time sıkıntı olurmu daha doğrusu ram yükselten varsa bilgi verebilirmi iyi günler birde 64 bit driverlar 1 aya kadar hazır olur diyolar vista 64 kurmak istiyorum ancak aktivasyonu nasıl yapıcaz bilmiyorum toshiba microsofta onlarda toshibaya yönlendiriyora....
  • xp yukeleme useniyorum dogrusu. birde siteye baktim orada vista icinde 2008 in 7. ayi tarihli bi suru guncel suruculer var onlari yuklesek bi performans artisi olurmu acaba. ben ekran kartininkini yuklemeyi dusunuyorum simdi problemsiz calisiyor makina her buldugumuzu yukleyip bozmayalim demi.

    ram taktirmak isteyen arkadas sen ayni kalitede ramlerden 2+2 4 yaptir derim sana nerden yaptirdigin onemli degil ama randumanli olmasi icin ayni marka ve ayni hizlarda ramlerle upgrade ettir.
  • mrhaba arkadaslar bende ayın 17 si itibariyle aldım makınayı.Benim bi sorum olucak makınayı aldığımda c ye90 gb e ye 110 gıbı bısı bolmusler ben harddiski yeniden bolmek ıstıorum.Ama masaüstü makınadakı gibi formatlanmadıgını duymustum bı kac yerden ayrıca bı programmı ne gerekmıs hardisci bolmek ıcın bu konuda ban yardımcı olucak bırı cıkarsa cok sevınırım ayrıca arkadaslar driveları yedekleme ıslemını yaptım ama e de sistem kurtarma duruo yedeklemeden once varmıydı bılmıorum acaba format cekmeden yanlış bi iş yapmak istemem?bu arada makınayı gercekten cok begendım super bı tasarım
  • yedekleme için dvd ye aldıysan bence silmende bi mahzur yoktur. ama yinede biraz araştır. harddisk bölme programı için araştırma yapabilir yada windowsun kendi bölme programını kullanmayı deneyebilirsin. laptopun hayırlı olsun
  • arkadaşlar mrb, az önce A300 ü zor kurtarmış bulunmaktayım.neden? yüklediğim eset sanki hiç çalışmıyomuş gibi gelmişti bana, ne spamleri ne virüsleri hiç bir hareket yok sanki.bende onu silip kaspersky 2009 yükledim.ve laptop açılmadı, ekran bile gelmedi,karanlık.zar zor denetim masasına girip geri yükleme yaptım, düzeldi.kaspersky i ya ben yükleyemedim, ya da laptop kaldırmadı.tavsiyem kaspersky yüklemeyiniz konusunda.şimdi bana daha etkili bi virüs programı lazım.antispware ların bi kaçı da vistayla uyumlu değil.onlarda olmadı.esetin yanına yüklemiştim vista her seferinde izin istiyodu.kaldırdım.arkadaşlar herkes önerdiği virüs programını yazsın ve yanına birde antispware....yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.