Şimdi Ara

A3 Sedan (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
276.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizinki bir önceki kasaysa 8P olandır. Beninki en son güncel kasaydı. Hem sıfır hem de ikinci el araçlar el yakıyor. Bu arada 82.500'e sattığım aracı 1 sene önce 79.000'e almıştım ikinci el olarak. O zamandan bu zamana fiyatlar da arttığından binicisine olunca fiyat bu seviyede. Bu arada takas için doğuş'a sordum 50 bin dediler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Sizinki bir önceki kasaysa 8P olandır. Beninki en son güncel kasaydı. Hem sıfır hem de ikinci el araçlar el yakıyor. Bu arada 82.500'e sattığım aracı 1 sene önce 79.000'e almıştım ikinci el olarak. O zamandan bu zamana fiyatlar da arttığından binicisine olunca fiyat bu seviyede. Bu arada takas için doğuş'a sordum 50 bin dediler :)

haklısınız 8P kasaydı benimki..
    ok şimdi taşlar oturdu
  • Aracınız hayırlı olsun..
    Önceki aracınız 140 hb benzinliydi yanılmıyorsam. Malum MQB platformunu kullanan araçlardan 1.6 motor dizeller ile 1.2 benzinliler bağımsız süspansiyona sahip değiller. Bazı yorumlarda bağımsız olan sistem övülürken bazılarında ise şaşırtıcı bir biçimde bağımlı süspansiyonun başarısından bahsedilmekte. 1.4 motorlu aracınızla bağımsız süspansiyonu şimdi de 1.6 motor dizelle bağımlı süspansiyonu tecrübe etmiş biri olarak siz belirgin bir fark gözlemleyebildiniz mi?
  • Önceki aracım da dizeldi ancak ondan önce Golf 7 vardı benzinli ve bağımsız süspansiyon. Bana göre hissedilir hiçbir fark yoktu süspansiyonlar arasında. Golf'ü de 1 sene kullandım, A3'ü de...
    Hatta yol tutuş A3'te çok büyük fark olmasa da daha iyi gelmişti. Spor süspansiyonla alakalı olabilir bu fark. İki araçla da Kaş'a gittim, yaptığım uzun yollarda deneme şansım oldu iyi bir şekilde.
  • Herkese merhaba arkadaşlar uzun süredir bu aracı araştırıyorum. Şu aralar baya baya almaya niyetlendim. Fakat 2.el piyasasında da çok fazla sabit bir fiyat yok, çok fazla araçta yok zaten.

Bir arkadaşla 13 bin km de 2013 model 1.4 Tfsı 140 hp attraction için görüştüm. Çelik jant, yağmur far sensörü. iç aydınlatma paketi. digital klima. park sensörü filan var araçta 77 bin lira gibi bir fiyata düşürebildim acaba bu araç için alınabilir bir fiyatmıdır. Açıkcası audi ye gidip aracın sıfırı hakkında fiyat filanda almadım şimdiye kadar piyasasını tam olarak bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Herkese merhaba ;
    Yeni araç almak üzereyim ve ilk defa Audi ye çok yaklaştım!!!
    Araç A3 Sedan TDI 110 hp Ambiente Stronic ; parlak siyah , xenon paket , advance paketli,MMI sistem , arka park sensör,iç aydınlatma,çok fonk deri direksiyon,start stop ,16 aliminyum jant , deluxe oto çift bölge klima vb. bulunmaktadır.
    Bu araç için Bayii den , için 100.000 tl fiyat aldım.

Sizce bu fiyat nasıldır?Yıl sonu kampanyaları itibariyle değer mi?

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: borgun

Herkese merhaba ;
    Araç A3 Sedan TDI 110 hp Ambiente Stronic ; parlak siyah , xenon paket , advance paketli,MMI sistem , arka park sensör,iç aydınlatma,çok fonk deri direksiyon,start stop ,16 aliminyum jant , deluxe oto çift bölge klima vb. bulunmaktadır.

Teşekkürler..

Son 1 haftadır yogun şekilde ben de A3 Sedan 1.6 TDi Ambition ile ilgileniyorum. Xenon + Sunroof + Advance Pack - Beyaz araca 106.000 teklif aldim. Aynı aracın SLine dış paket + 10 kol dinamik 17" jantlisina 115.000 teklif almıştım. Bugün aracı görüp anlaşmaya bayiye gittim. Araç Showroom'da duruyordu ve satılmış. Kısmet değilmiş dedim üstte bahsettigim araca yöneldim. Fakat aklıma takılan soru şu; son 2 senede 2 tane VW GOLF aldım ve ikisinde de pazarlık yaptım. Audi'de ele hesap makinesi alıp bir rakam çıkarıyorlar ve sadece 300- 400 tl pazarlık payı birakiyorlar. Bu da beni şüpheye sevk ediyor. 2013 yılında normal dönemde ( 9. Ay ) başka bir Audi A3 e teklif almışım ve araç teklifindeki total rakam üzerinden % 18 düşük rakam teklif etmişler. Bugün ve hafta ici görüştüğümüz araçlarda aynı hesapla % 16 - % 17 düşüm gözüküyor. Normal zamanda da aynı teklifi veriyorlarsa biz niye 1 hafta sonra 2 yaşında olacak arabayı almaya calisiyorUz anlamıyorum. Tabi bu kendime şu saat itibarıyla sorduğum soru

Size verdikleri teklif agizlarindan çıkan ilk rakama yüz TL 'ler bazında mı yakın yoksa bin TL'ler bazında bir pazarliginiz oldu mu? Açıkçası 300 - 500 -TL gibi rakamlar 100.000-TL lik araçta fazla değil ama pazarlıkla binler bazında indirim alinabiliyorsa ben bu sayfayı kapatacagim kendi adıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 13 Aralık 2014; 23:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahse geçen araçları sunroflu 3 ay önce 112 den aşağı vermiyorlardı.şuan düşmemeleri normal.fiyatta yılbaşına doğru düşeceklerini bildiğim için a3 sedan dan vazgeçtim.sunrofsuz zenon lu ambiente yada ambition için 100 k güzel rakam ama bu fiyat politikası güven vermiyor.vw de böyle birşey sözkonusu bile değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Bahse geçen araçları sunroflu 3 ay önce 112 den aşağı vermiyorlardı.şuan düşmemeleri normal.fiyatta yılbaşına doğru düşeceklerini bildiğim için a3 sedan dan vazgeçtim.sunrofsuz zenon lu ambiente yada ambition için 100 k güzel rakam ama bu fiyat politikası güven vermiyor.vw de böyle birşey sözkonusu bile değil.

Aynen öyle hocam. Kafam çok karışık benim de. Aracımı evvelki Cuma satarak devrettim. 1 haftadır araçsizim. Yılsonunu belki fırsat olarak degerlendiririz dedim ama bu tutumları güven vermiyor. 2015 yılında Ötv artarsa. Fiyatlar etkilenir. Ama artmazsa döviz dalga yapmaz ise 2015 modellerde de çok zam olmaz. Normal zamanda da fiyatlar bu düzeyde seyredecekse 2015 modeli beklemek daha mantıklı duruyor. Cikardiklari rakamlarda size - 1 / -3 bir pay biraksalar yine psikolojik olarak güven verebilir.

Bir de bugün aracı incelerken dikkatimi çekti, bagaj bölümünde camın altına denk gelen yerde kaplama kullanılmamış. Metaller capaklarıyla açıkta duruyor. Bu dikkatinizi çekti mi hic?

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Bahse geçen araçları sunroflu 3 ay önce 112 den aşağı vermiyorlardı.şuan düşmemeleri normal.fiyatta yılbaşına doğru düşeceklerini bildiğim için a3 sedan dan vazgeçtim.sunrofsuz zenon lu ambiente yada ambition için 100 k güzel rakam ama bu fiyat politikası güven vermiyor.vw de böyle birşey sözkonusu bile değil.

Aynen öyle hocam. Kafam çok karışık benim de. Aracımı evvelki Cuma satarak devrettim. 1 haftadır araçsizim. Yılsonunu belki fırsat olarak degerlendiririz dedim ama bu tutumları güven vermiyor. 2015 yılında Ötv artarsa. Fiyatlar etkilenir. Ama artmazsa döviz dalga yapmaz ise 2015 modellerde de çok zam olmaz. Normal zamanda da fiyatlar bu düzeyde seyredecekse 2015 modeli beklemek daha mantıklı duruyor. Cikardiklari rakamlarda size - 1 / -3 bir pay biraksalar yine psikolojik olarak güven verebilir.

Bir de bugün aracı incelerken dikkatimi çekti, bagaj bölümünde camın altına denk gelen yerde kaplama kullanılmamış. Metaller capaklarıyla açıkta duruyor. Bu dikkatinizi çekti mi hic?

Aracı çok fazla ince ayrıntısına incelemedim.Dediğiniz hususu farketmedim.tipi hoşuma gittiği için almayı düşündüm ama fiyatı vazgeçirdi.premium araç alırken bu aracı sattığımızda fiyat yüksekliğinden dolayı değer kaybı fazla olduğundan dolayı ben alacağım zamanda fiyat açısından uygun ve sattığım zaman fiyatından dolayı değer kaybetmeyecek araç seçimine girdim.
    2015 te ÖTV durumu belirsiz olduğu için yorum yapmak zor.zaten 2015 modeller Mart ayı gibi piyasaya girer.illaki zam olur ama çok etkileyeceğini zannetmem.zaten fiyatı yüksek.ama 110 larda attraction alan oldu.zor karar.illa Audi diyorsan 105 ve aşağısına sunroflusunu alabilirsin.ben alacak olsam beklemem alırım.yada farklı alternatifleride değerlendiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: borgun

Herkese merhaba ;

Teşekkürler..

Son 1 haftadır yogun şekilde ben de A3 Sedan 1.6 TDi Ambition ile ilgileniyorum. Xenon + Sunroof + Advance Pack - Beyaz araca 106.000 teklif aldim. Aynı aracın SLine dış paket + 10 kol dinamik 17" jantlisina 115.000 teklif almıştım. Bugün aracı görüp anlaşmaya bayiye gittim. Araç Showroom'da duruyordu ve satılmış. Kısmet değilmiş dedim üstte bahsettigim araca yöneldim. Fakat aklıma takılan soru şu; son 2 senede 2 tane VW GOLF aldım ve ikisinde de pazarlık yaptım. Audi'de ele hesap makinesi alıp bir rakam çıkarıyorlar ve sadece 300- 400 tl pazarlık payı birakiyorlar. Bu da beni şüpheye sevk ediyor. 2013 yılında normal dönemde ( 9. Ay ) başka bir Audi A3 e teklif almışım ve araç teklifindeki total rakam üzerinden % 18 düşük rakam teklif etmişler. Bugün ve hafta ici görüştüğümüz araçlarda aynı hesapla % 16 - % 17 düşüm gözüküyor. Normal zamanda da aynı teklifi veriyorlarsa biz niye 1 hafta sonra 2 yaşında olacak arabayı almaya calisiyorUz anlamıyorum. Tabi bu kendime şu saat itibarıyla sorduğum soru

Size verdikleri teklif agizlarindan çıkan ilk rakama yüz TL 'ler bazında mı yakın yoksa bin TL'ler bazında bir pazarliginiz oldu mu? Açıkçası 300 - 500 -TL gibi rakamlar 100.000-TL lik araçta fazla değil ama pazarlıkla binler bazında indirim alinabiliyorsa ben bu sayfayı kapatacagim kendi adıma.

Araç alma durumum yakın zamanda ortaya çıktığı için önceki(1-2 ay önceki) fiyatları bilmiyorum.
    Bana bu fiyat son olarak verildi.Yani normalde 10-15 fazla liste fiyatından inerek 100 olarak vereceklerini söylediler , hernekadar birkaç şey söylesem de direk olarak pazarlığa girişmedim.Ama ineceklerini zannetmiyorum.
    Dediğim gibi çok çok araştırıp değişik bayileri tarama durumum olmadı ama zeten pek araç da kalmamış durumda.

2015 i beklemek te bir seçenek tabi ki ,fakat fiyat durumlarından ben de endişeliyim ve araçsızım.!!

• Arkadaşlar topiğe hakim arkadaşlara bir kaç sorum olacak; (tüm sayfaları da geriye doğru okumaya başladım ama biraz acelem var)

1. Gönlümdeki araç sedan dizel otomatik ambition xenonlu versiyon ama o kadar cash yok. Mevcut aracımızıc upgrade edecek olsak; 122 hp benzinli baz versiyon alınır mı? Yoksa dizel olmayacaksa hiç anlamı yok mu? Yıllık 10-15.000 km
    2. Atractionda (ben internetten bulamıyorum) hill holder, yağmur-far sensörleri var mı? Sadece xenon eklenir mi?
    2. 122 hp versiyonun şehir içi yakıt değerleri (gerçek değerler)
    3. Audi garantiyi arttırır mı (malüm s-tronic için)
    4. 90 K ları gözden çıkardıktan sonra 10-20.000 km f30 3 serisi benzinli 2013 (Bu araç D segmenti) mü- 0 km a3 mü (C segmenti) tercih etmeli? 80-90 K aralığında bir de Tiguan benzinli otomatik var ama heralde onun yakıtı pek az değildir.

Acil cevap çok makbule geçecek. Selamlar.

Not: Şimdi farkediyorum ki 10 gündür topiğe yazan yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 21 Aralık 2014; 0:52:57 >

• Doritoch kullanıcısına yanıt
    a3 8v ile ilgili 2 topic var, diğeri daha aktif.

1. Benzinli de dizel de olur bence ikisini kullananlar da memnun ama kimse araç bulamıyordu bu aralar.
    2. Var - Eklenir (ellerinde varsa öyle bir araç)
    3. Tahminim 7-8 litre olur maksimum.
    4. Bilmiyorum ama Stronic sıkıntı çıkartmıyor pek. İlanlarda uzatılmış garantili araçlar hatırlıyorum sanki ama emin değilim.
    5. 3.20 ed alacaksanız eğer fiyatı yüksek, Tiguan benzin tüketimi 10 litre civarı şehir trafiğinde.
  • quote:

1. Benzinli de dizel de olur bence ikisini kullananlar da memnun ama kimse araç bulamıyordu bu aralar.
    4. Bilmiyorum ama Stronic sıkıntı çıkartmıyor pek. İlanlarda uzatılmış garantili araçlar hatırlıyorum sanki ama emin değilim.
    5. 3.20 ed alacaksanız eğer fiyatı yüksek, Tiguan benzin tüketimi 10 litre civarı şehir trafiğinde.

Dostum teşekkürler cevapların için. Dün dayanamayıp Doğuş otoya gittik. Öncelikle benzinli araçlar 122 den 125 hp e çıkmış ve bunlar şubatta gelecekmiş ama şu anki dizel fiyatını bulur onu hiç beklemeyin diyorlar. 2 dizel araba için fiyat aldık. Zaten heralde Audi de sadece boş-orta-dolu gibi değil de bazı donanımlarla getiriyo araçları (ki genelde xenon+Advance paket şeklinde). Dolayısı ile konfigürasyon yapmaktan çok ne varsa onu alıyor veya almıyorsunuz.
    Şimdi 2 araç vardı;
    1. A3 sporback dizel Attraction S-tronic+Xenon + Advance (Ama hala hız kontrolü göremiyorum): 94 küsür
    2. A3 sedan Ambiente S-tronic+Xenon + Advance: 101 küsür

Yanlız sorun arabayı , özellikle sedan olanı yakından inceleyene kadar gözümde daha farklı bir yerde konumlandırmamdan kaynaklanıyor. Açıkçası çok beklediğimi bulamadım. Şimdi golfün niye bu kadara para ettiğini anlayabiliyorum, arada çok da fark yok bence. Bir de gaz pedalının konumu beni çok rahatsız etti, ayağınız orta konsolun sol tarafına muhakkak dyiyor.

Hala düşünmeye devam ediyoruz. Peki dedik bu kadar verince başka neler olabilir.
    Nissan a quashqai dizel otomatik derseniz gerginlik yaşanıyo:) (satıcı arkadaşların asabı bozuluyo diyelim).

Audi gerçekten elinde kalan araçları satmak istiyo. Düşünen varsa fikir olsun diye yazdım bunları. Biz bir de Volvo'ya bakacağız.

• Doritoch kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi de A3 ve Golf arasında ciddi fark var. Sizin bindiğiniz araç Attraction olduğu için farklı gelmiş olabilir. Golfler de neredeyse aynı para... Volvo, evet güzel ama memnun kalmaz yada bir ihtiyacınız olur da satmaya kalkarsanız ne olur bilmem, Qasqai ben de baktım ama bir iki test izledikten sonra direk eledim... Bunların hepsi tercih ve zevk meselesi. Ben Audi kalitesini, tasarımını, müzik sistemi vs. gibi bazı özelliklerdeki teknolojisini daha da önemlisi prestijini Golfte bulamadım şahsen. Mercedes daha iyi mesela bu konularda ama o da %35 daha pahalı...

Söylediğiniz doğru. Şu an elde kalan arabaları satıyorlar. Siz bence 1.2 motor otomatik qasqai alın. Sanırım 70 binTL civarı. O fiyatta sizi memnun eder ama 100bin verip dizel otomatik qasqai alırsanız verdiğiniz paraya değmez bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

quote:

Dostum teşekkürler cevapların için. Dün dayanamayıp Doğuş otoya gittik. Öncelikle benzinli araçlar 122 den 125 hp e çıkmış ve bunlar şubatta gelecekmiş ama şu anki dizel fiyatını bulur onu hiç beklemeyin diyorlar. 2 dizel araba için fiyat aldık. Zaten heralde Audi de sadece boş-orta-dolu gibi değil de bazı donanımlarla getiriyo araçları (ki genelde xenon+Advance paket şeklinde). Dolayısı ile konfigürasyon yapmaktan çok ne varsa onu alıyor veya almıyorsunuz.
    Şimdi 2 araç vardı;
    1. A3 sporback dizel Attraction S-tronic+Xenon + Advance (Ama hala hız kontrolü göremiyorum): 94 küsür
    2. A3 sedan Ambiente S-tronic+Xenon + Advance: 101 küsür

Yanlız sorun arabayı , özellikle sedan olanı yakından inceleyene kadar gözümde daha farklı bir yerde konumlandırmamdan kaynaklanıyor. Açıkçası çok beklediğimi bulamadım. Şimdi golfün niye bu kadara para ettiğini anlayabiliyorum, arada çok da fark yok bence. Bir de gaz pedalının konumu beni çok rahatsız etti, ayağınız orta konsolun sol tarafına muhakkak dyiyor.

Hala düşünmeye devam ediyoruz. Peki dedik bu kadar verince başka neler olabilir.
    Nissan a quashqai dizel otomatik derseniz gerginlik yaşanıyo:) (satıcı arkadaşların asabı bozuluyo diyelim).

Audi gerçekten elinde kalan araçları satmak istiyo. Düşünen varsa fikir olsun diye yazdım bunları. Biz bir de Volvo'ya bakacağız.

Ellerindeki Araçları satmak istiyor diyorsunuz ama 94.000 Dediğiniz aracı 10 gün önce bana 90.500 tl ye verdiler de almadım. Ambiente için 94.000 ambition için ise 95.000 telefonda fiyat almıştım. Dediğim bütün Araçlarda da xenon var. Hatta Attraction xenonsuz ise 86.000'demişlerdi. Bence fiyatlara iyi bindirim yapmışlar. Hatta 125 beygirlik sadece advance paketli araç için 78.350 tl+trafik Sigortası üstüne boya koruma hediye demişlerdi ilk gelen teklifde. Nereden nereye Gelmişler 10 günde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay anasıni 109 bin tlye aldik 95bin tl ye mi düştü.

Babamızı dinlemedik dünya zarar ettik ozaman...

• Akon47 A kullanıcısına yanıt
    109bin TL'ye aldığınız aracın özellikleri nedir?
  • 17 dinamik jant zenon spor koltuk dinamik suspansiyon. Ambition + advance paket yani. Sunroof yok.

• İkinci elde 80-85 e bile TDI araç var artık, sizce dolu dolu da olsa 109 vermek çok degil mi :)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.