Şimdi Ara

A3 Sedan (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
275.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: illakihb

şimdi baktımda sedan ile sportback arasında liste fiyat farkı 10.000tl yuh diyorum. :D

az daha kassalar 2.el parasını fark diye alacaklar.

%15 fiyat artışı brşey değil aslına bakarsanız.

ben 2013 mart ayında f30 316i yi 81.000tl ye almıştım. Çok arttı fiyatlar :(

sizin fiyat da iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

quote:

Orijinalden alıntı: fear677

Selam arkadaşlar.
    Ön Farlara broşürden detaylı baktığımda sanki LED far sistemi Xenon'a göre daha güzel duruyor. Kızgın bir bakış eklenmiş gibi. Ayrıca daha fazla aydınlatır ve daha uzun ömürlüdür yazıyor. Kullanımda bu ikisi arası fark ile ilgili tecrübelerini paylasabilecek arkadaş var mi? Teşekkürler.

Led far bencede cok guZel hersey bi kenara o.led sinayller yeter...

doğuş ne getirirse alabileceğin de o...yoksa 3 ay bekliyorsun..
    doğuş da ledli far getirmiyor..

xenon paket bence tatmin edici..
    önde gündüz farı ledler + bi xenon farlar + arka stoplar led..

• mancheverre kullanıcısına yanıt
    allah bağışlasın. valla siz iyi götürmüşsünüz bizimkinin bebek arabası ve bir yere gideceksek valizi 480 lt ye sığmıyordu. :)

benzinliler ne kadar kasarsak kasalım dizelden fazla yakıyor maalesef.

teşekkürler.
  • Valla ben de araştırıyorum şu sıralar. Güzel donanımla şuan doğuşta 105 108 arası değişiyor.

Beni benden alan konu jant. Neden 95 kollu jant yerine 5 çift kollu 17" bulamıyoruz. Jant değişik olsun dersen özel sipariş oluyor. Aynı olsun dersen , eskileri almıyorlar. En iyisi yine 5 kollu tofaş jantı gibi olan. O da içime tam sinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

Valla ben de araştırıyorum şu sıralar. Güzel donanımla şuan doğuşta 105 108 arası değişiyor.

Beni benden alan konu jant. Neden 95 kollu jant yerine 5 çift kollu 17" bulamıyoruz. Jant değişik olsun dersen özel sipariş oluyor. Aynı olsun dersen , eskileri almıyorlar. En iyisi yine 5 kollu tofaş jantı gibi olan. O da içime tam sinmiyor.

Aynen katılıyorum. Sadece jantı ayrı alıp takamıyor muyuz fiyatı nedir 5 çift kollu jantın bilginiz var mı ?
  • Arkadaşlar aşağıdaki jantın ismini bilen var mı orjinal audi jantı mı?
     A3 Sedan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 23 Ağustos 2014; 23:47:22 >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    kardeşim seninle aynı durumdayız ben de alıcam 110luk a3lerden sanırım 105lik güzel seçenekler de var aradayım. İnşallah tabi
  • MaGeSuKo kullanıcısına yanıt
    Sordum bugün. Yok olmuyor , ya sipariş verip beklenilecek 3 ay yada dışardan jant alıp bu jantları satmaya çalışıcaz. yada köşeye koyup bekleticez. Ben ambitionlarda bazen var diye biliyorum. aramak gerekiyor. Nerede orjinali satılır bilmiyorum da 6binlira falan dedi orjinaline . 90 model golf parası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkep

1.6 tdi ambiente artı advanced paket en son 107bin tl fiyat aldık. 105bin e satın alan birisine de rastladım. kime ne şeyaparlarsa artık...x

beyaz a3sedan 1.6 tdi (105lik olan) ambiente + advanced paket+ xenon plus + sis farı 103.500tl fiyata aldık
    araç sunroof dışında full

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ljames

quote:

1.6 tdi ambiente artı advanced paket en son 107bin tl fiyat aldık. 105bin e satın alan birisine de rastladım. kime ne şeyaparlarsa artık...x

beyaz a3sedan 1.6 tdi (105lik olan) ambiente + advanced paket+ xenon plus + sis farı 103.500tl fiyata aldık

hmm. benim dediğim 110 luktu
  • quote:

quote:

quote:

donanımı nasıldı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

donanımı nasıldı ?

sizinkinin aynısı işte ambiente advance xenon

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

donanımı nasıldı ?

çok soru soruyorum k bakmayın araç dolu mu yemiş?
    ben bizim burdaki bayiyi aradım aynı aracın gelecegını ancak bıraz surecegını ve yaklasın 10 ıla 15 bın arası fıyat artacagını soyledı oyuzden soruyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

donanımı nasıldı ?

çok soru soruyorum k bakmayın araç dolu mu yemiş?
    ben bizim burdaki bayiyi aradım aynı aracın gelecegını ancak bıraz surecegını ve yaklasın 10 ıla 15 bın arası fıyat artacagını soyledı oyuzden soruyorum

yok dolu yememiş tabiki de. gebzeden geldi indirdiklerinde gördük. ayrıca dogusun böyle bir şey yapacqagını zannetmem. aslında sizin aldıgınız daha uygun değil mi? 5 beygir fark var pek te önemli deil.

• merkep kullanıcısına yanıt
    hocam benim alacağım araç dolu yemiş ondan uygun fiyatlı eğer dolu yememiş 110luk bulursam 2 bin cok buyuk bır fark degıl
  • Özel sipariş araçlar neden bu kadar gecikiyor?

Mercedes C Serisi bile yeni olmasına rağmen 2-3 aya teslim edilebiliyordu.
    A3 Sedan'da böyle bir durum yok fakat genede özel siparişler 3 ayda mı geliyor?

Bej Deri ve Ses Sistemi istiyorum bir tek.
  • Hocam bayiye belirtin bazı araçlar dolu geliyor istediğiniz gibi bir arac gelirse haber versinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu park sensörleri grafik olarak bilgi ekranında görüntülenemez mi? yoksa sadece sesten ibaret mi? her şeye ötüyor. ne kadar uzaklıta nesne var bilemiyoruz. dandik sensörler bile daha iyi.
  • quote:

beyler bu park sensörleri grafik olarak bilgi ekranında görüntülenemez mi? yoksa sadece sesten ibaret mi? her şeye ötüyor. ne kadar uzaklıta nesne var bilemiyoruz. dandik sensörler bile daha iyi.

hocam bır konu vardı a3un gızlı ozellıkeleri dıye orda bır arkadas yapıldıgını soylemıstı kıtapcıgı bır kurcalayın derım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.