Şimdi Ara

A3 Sedan (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.345
Cevap
58
Favori
287.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bej renkte koltuk koruyucu/kilif onerisi alabilir miyim?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Bej renkte koltuk koruyucu/kilif onerisi alabilir miyim?..

Valla işiniz çok zor o rengi kullanmak çok kötü kendimden biliyordum eşimin şirket aracı vardı ambiente bej renk 2-3 ay bizde kaldı araç sıfır km idi ama koltuklar çok kötü bir renk tonuydu bildiğin sarı gibi 1 ayda kotun mavi rengi işlemiş gibiydi döşemeye bence istanbuldaysanız binici iseniz uzun süre art car cem beye uğrayın derim köklü çözüm iyi olur kılıftan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Istanbul'da degilim malesef, bahsettiginiz koklu cozum cam filmi mi?..
  • quote:

Istanbul'da degilim malesef, bahsettiginiz koklu cozum cam filmi mi?..

Döşeme ile cam filmi ne alaka tamamen yeni bir döşeme sizi kurtarır benden demesi sıkıntı o renk döşemede çok çok büyük benden demesi

Siz olayi yanlis anlamissiniz sanirim, arac siyah doseme, ben bej renkte bir koruyucu/kilif bakiyorum asagidakine benzer birsey;

• quote:

Siz olayi yanlis anlamissiniz sanirim, arac siyah doseme, ben bej renkte bir koruyucu/kilif bakiyorum asagidakine benzer birsey;

İyi de neden bej kullanımı zor değil mi

• s.a,
    arkadaşlar 2.el a3 sedan alma arafesindeyim, lakin paketleri kafamı karıştırdı,
    attraction-ambiente-ambition sırasıyla hangi paket daha dolu ve birbirinden farkı nedir? yada bir ilanda 1.6 tdi attraction yazarken başka ilanda 1.6 sedan attraction yazıyor, ikiside sedan zaten.
    beni aydınlatırsanız sevinirim,
    hayırlı geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr2001

s.a,
    arkadaşlar 2.el a3 sedan alma arafesindeyim, lakin paketleri kafamı karıştırdı,
    attraction-ambiente-ambition sırasıyla hangi paket daha dolu ve birbirinden farkı nedir? yada bir ilanda 1.6 tdi attraction yazarken başka ilanda 1.6 sedan attraction yazıyor, ikiside sedan zaten.
    beni aydınlatırsanız sevinirim,
    hayırlı geceler...

Dolu paketler ambiente ve ambition modelleridir.ambiente lüks ambition spor olarak geçer ambiente koltuklar deri kumaş karışımı jantlar 16 cam çerçeveler krom hız sabitleyici gibi donanımlara sahipken ambition spor baldır destekli koltuklara 17 jantlara alçaltılmış şasiye sürüş profili seçimi gibi donanımlara sahip yani burada tercih sizin ambition biraz daha sert ama hiç pişman etmiyor bunu bilin

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

quote:

Tamamen keyfe keder

Üstad perde montajını yapabildin mi fotoları bekliyoruz

Üstad dün Edremit'e geçtim son anda karar verip. 2 gün kafa izni almak istedim plansız. O nedenle takamadim. Evde kolisiyle duruyor hala. Pzt günü Ankara'ya gidip geldim günübirlik. Cuma da Edremit'e geçtim. Bu hafta uzun yol k
    keyfi yapıyorum

Üstad perde montajını yapabildim mi içine sindi mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamen keyfe keder

Üstad perde montajını yapabildin mi fotoları bekliyoruz

Üstad dün Edremit'e geçtim son anda karar verip. 2 gün kafa izni almak istedim plansız. O nedenle takamadim. Evde kolisiyle duruyor hala. Pzt günü Ankara'ya gidip geldim günübirlik. Cuma da Edremit'e geçtim. Bu hafta uzun yol k
    keyfi yapıyorum

Üstad perde montajını yapabildim mi içine sindi mi

Klipsleri araca yapıştırmak gerekiyormuş. 10 adet klips çıktı üstad. 12 saat sonra da perde takiliyormus. Bugün klipsleri yapıştırırım. Yarın da perdeyi monte ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 21 Mayıs 2016; 13:47:42 >

• .
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Üstad ; kesinlikle alma. Çöp. Arka cama uymuyor. Yanlara da yapıştırma işine gerek yok. Yanları böyle idare edebilirim belki ama arka cam çöp. İade edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 21 Mayıs 2016; 18:48:01 >

• Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Bu mesaja eklenen görseller:

İçine sindi mi bari üstad parasının karşılığını veriyor mu ürün

• Yok üstad tavsiye etmiyorum. O yapıştırma klipsleri yapmayacagım. Şerit sünger alıp cama oturtcam yanları. Bunu yapmasam da duruyor ama tikirti yapabilir. Arka cam ise rezalet. Yağmur başladı uğraşamadım. Ele alıp teli biraz eğmek lazım gibi. Stop lambası bölümü olmuyor. Kalıpta sorun var gibi. Alıp da A3 Sedan a sorunsuz monte edebilen olursa tekliflere açığım. Pazartesi günü firmayi arayıp soracağım.

• Cam filmi varken perdeyi hiç düşünmeyin derim. Hem şık hem faydalı...
    Tşkr ederim, attraction hangi paket oluyor?

• arkadaşlar selamlar tekrar,

sanırım benim A3 onu satmayı düşündüğümü anladı o yüzden dünden beri sunroof kapalı hareket halindeyken çok hafif bir gıcırtı yapıyor . sunroofu açtığım yada sadece arka tarafını açtıığım zaman ses kesiliyor.
    bu sabah işyerimin yakınındaki bir sunroof tamircisine uğradım işe gelirken adam kontrol etti ve bunda hiç bir problem yok dedi bir türlü ses geldiğine adamı ikna edemedim. test sürüşüne çıktık yine dinledi bu ses çok normal Q7 lerden bile geliyor dedi .
    ben tıkırtı sesi gelmesin diye kapıdaki gözlerin içine sünger yerleştirip kalem , gözlük gibi ses çıkartabilecek cisimleri süngerin üstüne koyan biriyim yani maalesef bu tıkırtı konusunda yüksek derecede takıntılıyım , sunrooftan gelen sesi eğer kesemessem resmen arabadan soğurum .

bunu çözebilmek için önerisi olan varsa yardımcı olursa sevibirim.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sfr2001

Tşkr ederim, attraction hangi paket oluyor?

merhaba,

Attraction A3'ün temel paketi.
    ambition ile arasındaki fark, koltuklar spor değil, direksiyon 4 direkli , suspansiyon sert değil.
    Ambiente ile arasındaki fark, koltuklar deri karışımı değil, hız sabitleyici yok , cam kenarlarında krom kaplama yok.

şu anda attraction kullaıyorum daha önce ambition kullanıyordum. bana soracak olursanız ambition jantları nedeni ile daha havalı duruyordu( 17 inch- attraction 16 inch) ancak çocuklu
    aileye sahip olan biri olarak şunu söyleyebilirimki ambition daki amrtisör sistemi pek bana uygun değildi çünkü attraction kullanmaya başlayınca anladımki ambitionda neredeyse yoldaki
    tüm girinti çıkıntıları arabada hissediyormuşum.

Ambiente kullanmadım hiç bu nedenle yorum yapamıyorum ancak attraction ile arasındaki en büyük farkın hız sabitleyicisi olduğunu düşünürsek uzun yolda işe yarayabilen bir özelliktir bence ,
    gerçi daha önceki aracım passattı ve onda hız sabitleyicisi bulunmasına rağmen ve yaptığım yolun büyük çoğunluğunu işim gereği şehirlerarası yapmama rağmen çok kullanmamıştım tabii bu
    kişinin tercihlerine göre değişebilir diye düşünüyorum.

kısacası, eğer daha spor görünümlü bir A3 istiyorsanız ve amortisörlerin sertliği benim için önemli değil diyorsanız ambitions , ambitionsa göre daha konforlu olsun birde üstüne hız sabitleyici olsun diyorsanız ambiente, dambitionsa göre daha konforlu olsun hız sabitleyici önemli değil diyorsanız attraction.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bserkanb -- 23 Mayıs 2016; 9:42:53 >

• tşkr ederim dostum,
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.