Şimdi Ara

A3 mü? Alfa Romeo Giulietta mı? 308 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıkta da olduğu gibi tercihler biraz değişik olsa da durumum şudur.

2011 model peugeot 308 sahibiyim. dizel tiptronik vites.

ama arabadan biraz sıkılmış durumdayım. 308'imi satıp üzerine koyup ilk başta A3 almayı düşündüm. Benzinli olmasından dolayı biraz uzaklaştım açıkçası.

Sonra sürekli görüp beğendiğim Giulietta'lar mantıklı gelmeye başladı. Dizel de oluşu bi faktör oluşturdu. hem de çok yakışıklı bi araç olmasından dolayı cazip geldi.her gördüğümde dönüp baktığım bi araçtır.

fiyat olarak 50-53bin baremine kadar çıkabilirim. bunların dışında önerileriniz varsa da söyleyebilirsiniz.

• Giulietta derken yeni çıkanlardan mı bahsediyorsun?

Yoksa eski modelleri mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 5 Mayıs 2016; 21:40:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 un otomatigine yanasilmaz giu ise zaten manuel olduğundan tercih edilir.eger ikinci el ic mekan kalitesi gibi oncelikleriniz varsa a3 şıklık sportiflik gibi oncelikleriniz varsa giu alin ikiside memnun eder

• Dizelden sonra benzinliye binmek zor oluyor.Araç noktasında kesinlikle dizel bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Giulietta derken yeni çıkanlardan mı bahsediyorsun?

Yoksa eski modelleri mi?

2011 ya da üstü olacak muhtemelen yeni kasa olma şansı pek yok bu fiyat aralığında.2012 ya da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

A3 un otomatigine yanasilmaz giu ise zaten manuel olduğundan tercih edilir.eger ikinci el ic mekan kalitesi gibi oncelikleriniz varsa a3 şıklık sportiflik gibi oncelikleriniz varsa giu alin ikiside memnun eder

2. el durumu her zaman önemlidir tabii ki. ama şu an için bi araç alırsam en az 3 sene binmeyi planlıyorum.
    otomatik ya da manuel takıntım yok hatta manuel kullanmak benim için daha zevkli oluyor.

teşekkür ederim önerileriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: emchimucha

Dizelden sonra benzinliye binmek zor oluyor.Araç noktasında kesinlikle dizel bakın.

o konu benim de kafamda. çok araba tepesinde birisi değilim ama izmirde yaşıyorum.önümüz yaz.şimdi bi tatil beldesine gidip gelmek için de 90 lira sadece yakıta harcamak hiç mantıklı gelmiyor.

ama giu konusunda da okuduklarım kafamı karıştırdı. alan kullanan tavsiye etmiyor ama kullanmayan tavsiye ediyor.kafa karıştırıcı biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    geçen yıl açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Birincinin dizeli ve jantları, ikincinin rengi ve kmsi, üçüncünün dizeli ve modeli güzel.

Giulietta kullanıcıları; Golf, Astra muhabbetlerinden sıkıldıkça ve az olsun göze görünsün düşüncesi ile araçlarını önermezler. Yani bıkkınlık ve biraz bencillik var. Haksız da sayılmazlar aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 6 Mayıs 2016; 9:32:57 >
  • 308den sonra alacağın 50-53lük aracın hayatında birşey değiştirmez bence

• bjkahmet kullanıcısına yanıt
    İlk ilana yeniden baktım.Aynen.

Senin verdiğin ilk linkteki ilan güzel.Kilometresi ve rengi iyi durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 6 Mayıs 2016; 13:54:37 >
  • bjkahmet kullanıcısına yanıt
    Yorumlara pek aldırmayın ,gidin test sürüşüne ilk izleniminiz olur,sonra hala soru işareti varsa 1 gün kiralayın daha detaylı fikir edinirsiniz.Ben de sitede çok yorum okudum ama kendi kararımı verip,kendi hoşuma giden aracı aracımı.
  • hali hazırda bildiğin aracı satıp ikinci el araç alacaksan bu macera olabilir biraz.

alfa çok insanın kafasını karıştırıyor ama açıkçası çok paran yoksa bulaşma bence. malum piyasa kötü. ikinci elini düşün.

başka bir 308 almak da yine fransız olduğu için riskli.

en alınabilir araç a3 gibi.

ama bana sorarsan hiç macera arama. ya aracını sat sıfır bir araç al ya da hiç satma. o paraya aldığın araç hayatında hiç bir şey değiştirmeyecek.
  • Yeni kasa 308 alabiliyorsaniz -ki biraz zorlayarak Allure Dizel Manuel almanız lazım- onu alın. Olmuyorsa Giulietta alın. O paraya A3 e girilmez, canınız sıkılır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Yeni kasa 308 alabiliyorsaniz -ki biraz zorlayarak Allure Dizel Manuel almanız lazım- onu alın. Olmuyorsa Giulietta alın. O paraya A3 e girilmez, canınız sıkılır bence.

A3 neden can sıkar peki biraz aydınlatabilir misiniz?
    Giu benim için de daha ağır basan taraf aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

hali hazırda bildiğin aracı satıp ikinci el araç alacaksan bu macera olabilir biraz.

alfa çok insanın kafasını karıştırıyor ama açıkçası çok paran yoksa bulaşma bence. malum piyasa kötü. ikinci elini düşün.

ama bana sorarsan hiç macera arama. ya aracını sat sıfır bir araç al ya da hiç satma. o paraya aldığın araç hayatında hiç bir şey değiştirmeyecek.

açıkçası 308 çok sıradan gelmeye başladı artık. pek zevk almıyorum kullanırken.
    alfa konusunda benim de kafam karışık. çok paran yoksa kısmında sorum olacak ne konuda çok para gerekir? parça servis vs mi yoksa daha farklı bi konu mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Yeni kasa 308 alabiliyorsaniz -ki biraz zorlayarak Allure Dizel Manuel almanız lazım- onu alın. Olmuyorsa Giulietta alın. O paraya A3 e girilmez, canınız sıkılır bence.

A3 neden can sıkar peki biraz aydınlatabilir misiniz?
    Giu benim için de daha ağır basan taraf aslında.

O fiyata zannedersem daha güncel model bulmak zor, bulduğunuz da temiz olmaz. Sizin arabanızdan yaşlı olmasın alacağınız neticede. Yoksa ha A3 ha Golf, benim bildiğim bir sıkıntısı yok.

Giulietta'ya yakınsanız alın gitsin, güncel Alfa'ların herhangi bir sıkıntısı yok. Zaten birçok parçası Fiat ile ortak, ne bakım ne ekstra olarak sizi üzmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

hali hazırda bildiğin aracı satıp ikinci el araç alacaksan bu macera olabilir biraz.

açıkçası 308 çok sıradan gelmeye başladı artık. pek zevk almıyorum kullanırken.
    alfa konusunda benim de kafam karışık. çok paran yoksa kısmında sorum olacak ne konuda çok para gerekir? parça servis vs mi yoksa daha farklı bi konu mu.

aldıgın aracı soyle 20 sene kullanmıyorsan veya 3-5 arac bırden almıyorsan ıkıncı elını dusunmek zorundasın. bu yuzden alfa veya mazda gıbı butık aracları almak rısklıdır. yarın paraya sıkıssan toyotayı vwyı 1 gunde satarsın, bmw, mercedesı falan 1 haftada satarsın ama alfayı satacak adam bulabılır mısın? mesele parcasının vs pahalı olması degıl yanı. her ıhtımalde audı daha fazla masraf cıkarabılır. ama gıdıp gordugun ılk sanayıde o arabayı tamır ettırebılırsın bozulursa. bu yuzden dıyorum eger zevkıne parayı harcayıp arkana bakmayacak gucun varsa o tarz araclar cok daha mantıklı. bıraz lukse cıkınca karsılasılan jaguar - mercedes karsılastırması gıbı dusun. ıkısı de aynı para da olsa cogu ınsan ne olur ne olmaz dıyıp mercedes tercıh eder jaguar yerıne. bu da oyle bır sey

• Hasan7 kullanıcısına yanıt
    anladım.teşekkür ederim yorumlarınız için. bana da mantıklı gelmişti bu sebepler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.