Şimdi Ara

A3 ile köpeğe çarptım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar manisa turgutlu yolunda kırmızı ışıktan kalktım 60 km hızımı aldım ve sol şeritten gidiyordum , hemen yanda 2-3 metre genişliğindeki çim alanda koşan köpek birden önüme atladı mübarek köpek resmen intihar etti , iri çoban köpeğiydi . olay ani oldugu için fren yapamdım sadece gazdan ayağımı kestim hızım 60 tı . vurunca köpeğe çok üzüldüm hemen sağa çektim bi baktım köpek sendeleyip kalkıp koşmaya devam etti. ben arabanın önüne baktığımda ne göreyim . panjur paramparça olmuş sol sis farı pert ve kaputun farlara yakın bölümünde çatlak var . çok büyük hüsrana uğradım . yaşım 19 daha pek tecrübem yok ve bu benim ilk kazam. arabamın kaskosu var servise verdim 1 haftaya çıkar dediler acaba eskisi gibi olurmu arabam :(( çok huzursuzum abilerim tecrübeli olanlarınız bana yardım edebilir mi . aslında hızım cok aşırı değildi a3 ün kasası bu kadar dayanıksız mı :((

• Eskisi gibi olur niye olmasin? Ona bakarsan benim arabanin heryeri vuruk, fakat ne onemi var?

Hasar sadece tampon ve far ise hic bir onemi yok. Dert etmeye bile degmez. Tampon, far , kapi saci, camurluk vs. onemsiz hasarlardir. Sen kiyafetini degistirince eskisi gibi olacakmiyim diyormusun? Pantolunun yirtilsa, degistirsen? Tampon kirilsa degistirsen, ne olacak? Far degistirsen ne olacak?

Bir de boyle dusun, duygusalligi uzerinden at. Zaman icinde biri gelir arkadan carpar, biri kapidan gomer vs. , alisirsin, ay cizildi, ay catladi diye hayiflanmazsin. Kafani daha onemli islere yor kardes.

Selam.
  • tadano arkadaşa ayaküstü hayat dersi verdin resmen. Bravo walla mantık bu olmalı gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadano

Eskisi gibi olur niye olmasin? Ona bakarsan benim arabanin heryeri vuruk, fakat ne onemi var?

Hasar sadece tampon ve far ise hic bir onemi yok. Dert etmeye bile degmez. Tampon, far , kapi saci, camurluk vs. onemsiz hasarlardir. Sen kiyafetini degistirince eskisi gibi olacakmiyim diyormusun? Pantolunun yirtilsa, degistirsen? Tampon kirilsa degistirsen, ne olacak? Far degistirsen ne olacak?

Bir de boyle dusun, duygusalligi uzerinden at. Zaman icinde biri gelir arkadan carpar, biri kapidan gomer vs. , alisirsin, ay cizildi, ay catladi diye hayiflanmazsin. Kafani daha onemli islere yor kardes.

Selam.

içimi biraz olsa rahatlattın kardeş:) saolasın
  • araba tekrar eskisi gibi olur umarım. ama yinede ucuz atlatmışın, köpeğe çarpmak duvara çarpmak gibi, hayvan korku halinde kendini kasıyor resmen taş oluyor. o yüzden çok hasar açıyor... yinede çok çok geçmiş olsun...
  • Araba paramparça olsun yeterki köpek yaşasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

Araba paramparça olsun yeterki köpek yaşasın.

Bravo. Bende burayi okurken kopegin durumunu dusunuyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C180 AMG Vs Kepçe Korkunç Kaza
    8 yıl önce açıldı
    Arabayla birisine çarptım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tabiki köpek yaşasın onu isteriz ama bu çoğu zaman mümkün olmuyor... 60 km hızla giderken bile bir çarpma olduğunda %80 köpek ölür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CompostO

quote:

Bravo. Bende burayi okurken kopegin durumunu dusunuyordum

aynen bende...umarım yaşıyordur,
    çok geçmiş olsun arkadaşım
  • köpeğin kemikleri çok serttir kayaya vurmuş gibi olursun, en iyisi direksiyon kırmamaktır, sen dua et araban takla atmadı yoldan çıkmadı vs.. sen yaşıyorsan saalla
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin10

merhaba arkadaşlar manisa turgutlu yolunda kırmızı ışıktan kalktım 60 km hızımı aldım ve sol şeritten gidiyordum , hemen yanda 2-3 metre genişliğindeki çim alanda koşan köpek birden önüme atladı mübarek köpek resmen intihar etti , iri çoban köpeğiydi . olay ani oldugu için fren yapamdım sadece gazdan ayağımı kestim hızım 60 tı . vurunca köpeğe çok üzüldüm hemen sağa çektim bi baktım köpek sendeleyip kalkıp koşmaya devam etti. ben arabanın önüne baktığımda ne göreyim . panjur paramparça olmuş sol sis farı pert ve kaputun farlara yakın bölümünde çatlak var . çok büyük hüsrana uğradım . yaşım 19 daha pek tecrübem yok ve bu benim ilk kazam. arabamın kaskosu var servise verdim 1 haftaya çıkar dediler acaba eskisi gibi olurmu arabam :(( çok huzursuzum abilerim tecrübeli olanlarınız bana yardım edebilir mi . aslında hızım cok aşırı değildi a3 ün kasası bu kadar dayanıksız mı :((

kardeşim köpek diyip geçme sakın
    köpeklerin kafatasları çok sert ve sağlamdır böyle bi hasar olması normaldir sen bide ona tofaş ile çarptıgını düşün ne hale gelir o araç
    audi'leri dayanıklı olarak düşünme bence
    dayanıklı araç istiyorsan isveç taraflarına bakmalısın

• valla bnm bi arkadaşın şu eski JEEP lerden var otobandan geçmiş köpegi altına almış sonra sağa çekmiş arkasına araba yanaşmıs abi sağolasn filan demiş sayende bende yırttım demiş bunların jeepte askeriyeden çıkma 70 mi 65 mi modeldi neyse öyle bi onu duydum köpek kemikleri hem sert hemde çok kayganmış geçmiş olsn öncelikle eskisinde bi farkı olmaz yaa dert etme arabanı satamassam diyede korkma bizim toyota babam 3 kere vurdu tavan ve bagaj kapagı dışında özellikle boyattı yolda çevirip soruyolar satıyonmu diye diri duruyo :D iyidir arada kaza

• quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin10

merhaba arkadaşlar manisa turgutlu yolunda kırmızı ışıktan kalktım 60 km hızımı aldım ve sol şeritten gidiyordum , hemen yanda 2-3 metre genişliğindeki çim alanda koşan köpek birden önüme atladı mübarek köpek resmen intihar etti , iri çoban köpeğiydi . olay ani oldugu için fren yapamdım sadece gazdan ayağımı kestim hızım 60 tı . vurunca köpeğe çok üzüldüm hemen sağa çektim bi baktım köpek sendeleyip kalkıp koşmaya devam etti. ben arabanın önüne baktığımda ne göreyim . panjur paramparça olmuş sol sis farı pert ve kaputun farlara yakın bölümünde çatlak var . çok büyük hüsrana uğradım . yaşım 19 daha pek tecrübem yok ve bu benim ilk kazam. arabamın kaskosu var servise verdim 1 haftaya çıkar dediler acaba eskisi gibi olurmu arabam :(( çok huzursuzum abilerim tecrübeli olanlarınız bana yardım edebilir mi . aslında hızım cok aşırı değildi a3 ün kasası bu kadar dayanıksız mı :((

kardeşim köpek diyip geçme sakın
    köpeklerin kafatasları çok sert ve sağlamdır böyle bi hasar olması normaldir sen bide ona tofaş ile çarptıgını düşün ne hale gelir o araç
    audi'leri dayanıklı olarak düşünme bence
    dayanıklı araç istiyorsan isveç taraflarına bakmalısın

sen furion kardşeimin c30una bak taş gibidir bende nasip seneye yaza düşünüyorum bi c30

• @emresenol
    öyle bi aracımın olduunu nerden biliyosun
  • c30 sayfasından nerden olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.