Bildirim
a3 4 kapı sline cam tavan arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Eski forum üyelerinden berk diye bir arkadaşımız var daha sabahleyin görüştük ilk sahibi olduğu 2006 model a3 tek kapı iç dış orijinal s-line paket, F1 vites de var sadece sunroof yok, aracını satıyor. Araba doğuş bakımlı olup rengi füme 70.000 km civarlarında olması lazım istediği fiyat 38.000 TL _____________________________ -
cam tavan olmsını cok istiyorum.... =(( başka bir havası var.. _____________________________ -
Benim var ama siz kac tlye kadar bir araç bakiyorsunuz..
Benimki
2010 2.0 TFSI DSG 200bg SLine quattro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersunar -- 8 Haziran 2013; 8:51:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne -
offf o alet nedir öyle.. o beni çok aşar..
foto var mı acaba? kaç parea bu arada?_____________________________ -
up.. _____________________________ -
Kusura bakmayın bakamadim mesajlara, fotolari hazirda yok maalesef... Ama bir hakikat ki görülesi bir araç:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne -
bilen gören varsa bana söylesin lütfen.
teşekkürler._____________________________ -
hayırlı satışşar _____________________________ -
Bende var 2011 F1 beyaz cam tavan S line 60.bin km de orjinal boyasız
1.6 TDI S TRONIC
75.000 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İZMİR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler