Şimdi Ara

A2 Ehliyet yazılı sınavında kaç doğru cevap gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Soru basit, sadece motordan sınava gireceğim, kaç doğru cevap olması gerekir sınavı geçmem için??

Teşekkürler.

• up
  • %70 bilmen lazım. 20 Soru varsa , 14 falan doğru cevap gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

%70 bilmen lazım. 20 Soru varsa , 14 falan doğru cevap gerekir.

teşekkürler..
  • bende 6 ay önce girdim 20 motor sorusundan en az 14 dogrun olması grekir
  • bende giricem temmuzda sınava bu sinav komple kac soru oluyor? birde calısmak gereklimi kitap verdiler bir tane ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

bende giricem temmuzda sınava bu sinav komple kac soru oluyor? birde calısmak gereklimi kitap verdiler bir tane ?

dostum hiç çalışma kitaptan, özelden sana bir site veriyim tüm çıkmış sorular var güzel bişi,

tam kaç soru var hatırlamıyorum ama 20ydi galiba.. 70% yapman lazım çok çok rahat geçersin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bol bol çıkmış sorulardan çözün. Kitap boş.. İyice çalışın ben 70le zar zor geçtim ki motorlarla vs. çok ilgiliyimdir. İlkyardıma önem verin, trafik ve motor kolay oluyor. Direksiyon sınavında zaten bişey yok. İmza attırıp yolluyorlar.
  • bakalım yapabilcez mi :/
    Genellikle hangı zaman cıkmıs sorulara dikkat ediyim
  • Googleda bol bol var sınava kadar çözebildiklerinin hepsini çöz. Zaten yaklaşık 5-6 tane çözdüklerin çıkacak.
  • Yapamam diyorsan, 100 kontör karşılığı soruların cevaplarını veren yerler var. Kazaların ana kaynağı.. Bence ehliyet işiyle kurslar yerine devlet ilgilenmeli.

Yanlış anlama, tepkimi belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 3 Haziran 2010; 21:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Yapamam diyorsan, 100 kontör karşılığı soruların cevaplarını veren yerler var. Kazaların ana kaynağı.. Bence ehliyet işiyle kurslar yerine devlet ilgilenmeli.

Yanlış anlama, tepkimi belirtmek istedim.

işte bana öyle kurslardan biri lazımdı hocam :P

• merhaba arkadaşım . şu a2 ehliyeti için gerekli soruları banada zahmet olmazsa yollayabilirmisin? bende ayın 3 ünde sınava gireceğimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domper

merhaba arkadaşım . şu a2 ehliyeti için gerekli soruları banada zahmet olmazsa yollayabilirmisin? bende ayın 3 ünde sınava gireceğimde.

özelden yolladım..
  • soner arkadaşım teşekkür ederim. sitedeki denemeleri çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domper

soner arkadaşım teşekkür ederim. sitedeki denemeleri çözdüm.

Tamam zaten onları çözdün mü yeter başka bir şeye gerek yok. İnşallah geçersin sınavı..
  • merhaba arkadaşlar benımde ıhtıyacım war söyediğiniz gibi bir siteye :) lütfen bana da yardımcı olurmusunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exorcist33

merhaba arkadaşlar benımde ıhtıyacım war söyediğiniz gibi bir siteye :) lütfen bana da yardımcı olurmusunuz :)

özelden yolladım
  • hocam cok saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.