Şimdi Ara

A2 den B ye Geçiş Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 17 yaşındayım 95 aralık dogumluyum, dün surucu kursuna sordum A2 ehliyet aldıktan sonra Bye geçiş için sadece direksiyon sınavına gireceksiniz diyorlar. Bazılarıda yok öyle birşey ilk yardım ve trafigede gireceksin diyorlar. Bu işin dogrusu nedir arkadaşlar ?sadece direksiyon ise a2 ehliyet almayı dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hk@n -- 19 Ağustos 2013; 1:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce B al eğer 2sini alacağım diyorsan,aksi takdirde İlk yardım ve Trafiğe girmek zorundasın.

Önce B alırsan sadece A2 Motor'a gireceksin 10 soru.Ayrıca 2 ehliyet içinde Direksiyon sınavlarına girmek zorunlu.

Çoğu sürücü kursu B ehliyeti aldığın yerde A2 için indirim yapar. (100 tl daha azdı benim kursumda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Önce B al eğer 2sini alacağım diyorsan,aksi takdirde İlk yardım ve Trafiğe girmek zorundasın.

Önce B alırsan sadece A2 Motor'a gireceksin 10 soru.Ayrıca 2 ehliyet içinde Direksiyon sınavlarına girmek zorunlu.

Çoğu sürücü kursu B ehliyeti aldığın yerde A2 için indirim yapar. (100 tl daha azdı benim kursumda)

Teşekkürler hocam,ozaman benim gittigim sürücü kursu yanlış mı söylemiş ? ilk a2 alırsan b de sadece direksiyon sınavına girersin dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Önce B al eğer 2sini alacağım diyorsan,aksi takdirde İlk yardım ve Trafiğe girmek zorundasın.

Teşekkürler hocam,ozaman benim gittigim sürücü kursu yanlış mı söylemiş ? ilk a2 alırsan b de sadece direksiyon sınavına girersin dedi

Yanlış söylemiş bu sene değişti çok şeyler fakat inceledim ben böyle birşey göremedim.

Yani a2 alırsan b de direksiyon sınavından önce Trafik ve ilk yardımı vermen gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.