Şimdi Ara

A101; Yedigün Blue 1 Alana 1 Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanya 27 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir, 1 Alana 1 Bedava olması için sepete aynı üründen 2 tane eklenmelidir. Ürün stokları bölgelere göre farklılık gösterebilir.

A101; Yedigün Blue 1 Alana 1 Bedava

• İçinde tatlandırıcı var; hani litrelerce su içseniz bile ulan ağzımda hala geçmeyen bu tatlılık hissinin sebebi ne olsa gerek sorusunun cevabı işte budur.

Halbu ki bu bir diet içecek değil, zayıflamak isteyen kesime hitap etmiyor ama normalde pancar şekeri ile imal edilmesi gerekirken, bunlar işin cılgını çıkardıkları için tatlandırıcı kullanıyorlar. Nasıl olsa tepki veren yok, boykot eden yok diye sessiz sedasız tatlandırıcıları normal içeceklerde de kullanmaya başladılar.

• Şeker hastası olmak isteyen alsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçince "şirin" oluyorsunuz. Bknz; Şikayetvar.

Ürünün satılmadığı belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuza aldığıma pişman olduğum 2 şey oldu. 1. si bu ürün, 2. si yıllar önce migros ta tanesi 1 liraya satılan enerji içeceği. 2 limon alın bir avuç şeker katın, yinede bu şey'i içmeyin.

• İçinde tatlandırıcı var; hani litrelerce su içseniz bile ulan ağzımda hala geçmeyen bu tatlılık hissinin sebebi ne olsa gerek sorusunun cevabı işte budur.

Halbu ki bu bir diet içecek değil, zayıflamak isteyen kesime hitap etmiyor ama normalde pancar şekeri ile imal edilmesi gerekirken, bunlar işin cılgını çıkardıkları için tatlandırıcı kullanıyorlar. Nasıl olsa tepki veren yok, boykot eden yok diye sessiz sedasız tatlandırıcıları normal içeceklerde de kullanmaya başladılar.

• Dili mavi ve dışkıyı yeşil yaptığı söyleniyor yorumlarda, dileyen deneyebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bimden 21.5 a aldıydım ucuz aldım diye seviniyorum,
    dibin dibi varmış Allahtan kademeli giriyorum,
    ortalama düşüreceğim stokta varsa 10 tane stoklarım,
    tadı biraz şurup tadı gibi aynı aromayı kullanmışlar,
    arada böyle değişik içecekler içip mete bolizmayı şaşırtmak gerek, hergün sabah öyle akşam içmeye gerek yok koy buz dolabına arada götür,
    camsil gibi hem içinizi de temizler pırıl pırıl yapar. camsil gibi ama camsilin 4 de bir fiyatına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flo 1 Alana 1 Bedava
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.