Şimdi Ara

A101 ve BIM de Piranha Navigasyon Sadece 149 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.644
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bimeks'de next 535 149TL. onu tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

bimeks'de next 535 149TL. onu tavsiye ederim

Hocam mümkünse link atabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=123685
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

quote:

quote:

Arkadaşlar 2 gün içinde navigasyon alacağım , mümkünse yukarıda belirtmiş oldugum piranha modeli ile karşılaştırabilir misiniz , navigasyon bilgim biraz zayıftır yardımcı olursanız çok sevinirim

@AjanHaKaN

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 2 gün içinde navigasyon alacağım , mümkünse yukarıda belirtmiş oldugum piranha modeli ile karşılaştırabilir misiniz , navigasyon bilgim biraz zayıftır yardımcı olursanız çok sevinirim

@AjanHaKaN

İçinde igo olanı tercih et.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yardım lütfen alayım mı almayayım mı ?

Ömür boyu ücretsiz güncelleme varsa ve harita başarsoft ise alınabilir .

Dostum bütün bilgiler burada mevcut , yardımcı olursan çok sevinirimhttp://piranha.com.tr/product.php?product_id=278

Hocam mobildeyim bakabildigim kadarı ile ucretsiz guncelleme var ama hangi haritayı kullandigini belirtmemiş. Amacin sadece navigasyonsa alınabilir.

Dostum tom tom alacaktım almışken kaliteli olsun diye ama 300 küsür liradan 140 liraya düşünce bu navigasyonu kaçırmayayım dedim.Bilgisayar başına geçince yorum atarsan sevinirim

Arkadasin linkte gönderdiği next gayet uygun bunu alın bence. Yada navitech modellerine bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Piranha Blazer var. 15-20 kere ya kullanıldı ya kullanılmadı bataryası şişti. Tam da garanti bittikten 1 ay sonra. Naviextras.com dan ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi güzel ama harita hangi menşeili bilmiyorum. Başar mı değil mi nedir bilemem. Gittim batarya aldım ben yeni. Şimdi 2013 Q1 harita yükledim idare ediyor ama ya paraya kıyıp iyilerden alın ya da telefon/tablet ile halledin derim.

Sanırım piyasadaki pek çok model Çin mallarının türkçeleştirilip yerelleştirilip satılmasından ibaret. Baş ağrıtabiliyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

quote:

quote:

quote:

@AjanHaKaN

İçinde igo olanı tercih et.

igo ne işe yarıyor acaba , birde bildigim kadarıyla igo tomtom gibi kaliteli markalarda bulunuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yardım lütfen alayım mı almayayım mı ?

Ömür boyu ücretsiz güncelleme varsa ve harita başarsoft ise alınabilir .

Dostum bütün bilgiler burada mevcut , yardımcı olursan çok sevinirimhttp://piranha.com.tr/product.php?product_id=278

Hocam mobildeyim bakabildigim kadarı ile ucretsiz guncelleme var ama hangi haritayı kullandigini belirtmemiş. Amacin sadece navigasyonsa alınabilir.

Dostum tom tom alacaktım almışken kaliteli olsun diye ama 300 küsür liradan 140 liraya düşünce bu navigasyonu kaçırmayayım dedim.Bilgisayar başına geçince yorum atarsan sevinirim

Arkadasin linkte gönderdiği next gayet uygun bunu alın bence. Yada navitech modellerine bakın.

Arkadaşın attığı next firması iyi mi sizce? Birde belirtmiş oldugum piranha modelinin işlet sistemi next'e göre biraz daha iyi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Bende Piranha Blazer var. 15-20 kere ya kullanıldı ya kullanılmadı bataryası şişti. Tam da garanti bittikten 1 ay sonra. Naviextras.com dan ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi güzel ama harita hangi menşeili bilmiyorum. Başar mı değil mi nedir bilemem. Gittim batarya aldım ben yeni. Şimdi 2013 Q1 harita yükledim idare ediyor ama ya paraya kıyıp iyilerden alın ya da telefon/tablet ile halledin derim.

Sanırım piyasadaki pek çok model Çin mallarının türkçeleştirilip yerelleştirilip satılmasından ibaret. Baş ağrıtabiliyor yani

Hocam çok fazla firma oldugu için bende çok kararsızım ama galiba piranha almayacağım çünkü yorumlar hep negatif yönde.Sizin önereceğiniz bir model varmı acaba ?
  • Piranha mı

Bi daha Allah korusun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblue2828

Piranha mı

Bi daha Allah korusun

Hocam neden öyle dediniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkblue2828

Piranha mı

Bi daha Allah korusun

Hocam neden öyle dediniz ?

Sayfalar süerer şu anda mavinin içi açılmış şekilde içindeki pil şişmiş şelilde duruyor çekmecede sattığını a rlasında durmayan bir firma neyse boşwerin beni. Tavsiyem uzak durun

Not bucihazın aynısından değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır nav- 512 170 lira dedim hiç ilgi olmadı piranhaya herkes toplanmış
  • İgo Türkiye için bence şuan en iyi navigasyon programı. Neredeyse 4-5 senedir aktif navigasyon kullanan biriyim. Navigasyon cihazıda kullandım ama şuan android telefonumda igo primoyu kullanıyorum. Next son derece kaliteli ve malının arkasında duran bir firma piranhaya sakın bulaşma derim muhatap bulamazsın ama nextin hem dhde hemde turke****da yetkilileri var diye biliyorum. Ben alacak olsam next alırdım hem marka hemde igo nedeniyle ama dediğim gibi telefonda navigasyon varken navigasyon cihazına 5 para vermem bu saatten sonra.
  • 4 seneye yakın ben kullanıyorum. kardeşime de aldım. 3.5 senedir de o kullanıyor. (FUGA modeli) herhengi bir sorun yaşamadık. bu elektronik şans işi her zaman işler yolunda gitmeyebiliyor. genel kötüleme yapmak bance yanlış olur. size düşen sepetteki çürük olmuş olabilir.
  • harita sağlayıcısı infotech yazıyor sitesinde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgoze1

4 seneye yakın ben kullanıyorum. kardeşime de aldım. 3.5 senedir de o kullanıyor. (FUGA modeli) herhengi bir sorun yaşamadık. bu elektronik şans işi her zaman işler yolunda gitmeyebiliyor. genel kötüleme yapmak bance yanlış olur. size düşen sepetteki çürük olmuş olabilir.

ürün şans işi ama servisi öyle değil 1 kere piranha alma gafletinde bulundum (üstelik piranha hakkında yazılmış o kadar çok şikayet yazısı görmeme rağmen) müşteri hizmetlerine soru sormak için dakikalarca bekledim ve teknik anlamda bilgisi olmayan sıradan kişilerle görüştüm haliyle hiç bir faydaları olmadı bende ürünü iade ettim kurtuldum kimseye piranha markasını tavsiye etmem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Bende Piranha Blazer var. 15-20 kere ya kullanıldı ya kullanılmadı bataryası şişti. Tam da garanti bittikten 1 ay sonra. Naviextras.com dan ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi güzel ama harita hangi menşeili bilmiyorum. Başar mı değil mi nedir bilemem. Gittim batarya aldım ben yeni. Şimdi 2013 Q1 harita yükledim idare ediyor ama ya paraya kıyıp iyilerden alın ya da telefon/tablet ile halledin derim.

Hocam çok fazla firma oldugu için bende çok kararsızım ama galiba piranha almayacağım çünkü yorumlar hep negatif yönde.Sizin önereceğiniz bir model varmı acaba ?

Vallahi çok anlayan biri değilim bende sadece uzun yolda açtım bendekini de 2 sene geçmiş ama 15-20 ya açıldı ya açılmadı. Batarya falan şişti patlayacak falan diye gittim elektronikçilerde başka bir pil taktırdım falan arkasını gevşettim harita güncelledim idare ediyorum. Ben zamanında 230-240 gibi paralara almıştım Mart 2011 de ucuzlamış. Kalite değişti mi bilemem ama Piranha bana biraz güvensiz geldi. En azından servisi satış sonrası desteği iyi firmalara bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

İgo Türkiye için bence şuan en iyi navigasyon programı. Neredeyse 4-5 senedir aktif navigasyon kullanan biriyim. Navigasyon cihazıda kullandım ama şuan android telefonumda igo primoyu kullanıyorum. Next son derece kaliteli ve malının arkasında duran bir firma piranhaya sakın bulaşma derim muhatap bulamazsın ama nextin hem dhde hemde turke****da yetkilileri var diye biliyorum. Ben alacak olsam next alırdım hem marka hemde igo nedeniyle ama dediğim gibi telefonda navigasyon varken navigasyon cihazına 5 para vermem bu saatten sonra.

Hocam istanbul içinde aktif araba kullanacagım için navigasyon şart.

Şu modele ne diyorsunuz sizce uygun mu yoksa dediğiniz next modelinimi almalıyım ?

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-qxv-443-primo-43-yeni-nesil-vr-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=otdelqxv443&categoryId=257643

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.