Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
190
Favori
326.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2side olur bakiyemi kullanın dersen. ancak sepet tutarı bakiyeyi geçmemeli. yoksa onu kullanın üstü kartla ödeyeyim olmuyormuş. böylede saçma bir ödeme yöntemi. uygulamadan siparişte hadi plus ve bakiye harcamanın dahil edilememesi de ayrı bir acizlik yada kıt aklın halt yemesi olmalı

düzeltme: bakiyeyi tam kullanmak için yöntemi yine başka kasiyerden öğrendim. 100 tl sepette 15tl bakiye kullanmak için kredi kartıyla önce 85 tl ödeyip sonra 15tl bakiye ile ödenebiliyor.

bakiyeyi geçmemeli sepet tutarı diyen kasiyer sanırım raf fiyatı ile kasa fiyatı farklı çıktığı için farkı nakit ödeme olarak yansıtıp ödeme için bakiye yinede düşük kaldığı için ödenecek tutardan olmaz demişti. istisnai durumlar yani. normalde dediğim gibi önce kart sonra bakiye şeklinde kullanımı mümkünmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 16 Temmuz 2023; 4:4:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Hadi kod ödeme / plus indirm /iade hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • codred kullanıcısına yanıt
    Entegre etmemeleri benim de ilgimi oldukça çekti. Neden yapmadıklarını merak ediyorum, satışlar aşırı artardı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10/07/2023 Bugün Gelirsen’i; Omo Sıvı Deterjan 1690ML. Etiket fiyatı 114,90 lira. %25 indirimle 86,17 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 114,90 lira.
    Migros’ta 114,90 lira.
    Şok’ta 114,90 lira. (Siyahlar için olanı 25 lira alışverişe 65 lira, ayrıca Sık Yıkananlar ibareli 2470ML ürün 94,90 lira.)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar biraz baktım bu hadi uygulamasının A101 kapıda alışverişinde hiç bir kazancı yok değil mi? varsa bununla ilgili seçenekler hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?

• Onaylı hesap olunca banka hesabıma çekilebiliyormuş para onaylı yapıp banka hesabıma çektim nakit iadeyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ziraat bankkart kredi kartınız varsa a101'de 500/100 fayda sağlayabilirsiniz. 500'ü geçen her alışveriş için hadi uygulamasındaki kodu kasaya söyleyerek ürünleri okutmaya başlatırsanız 500/50 nakit iade veriyor. Ödeme aşamasında da bankkart mobilde üye işyeri market kampanyasıyla 500/40 bankkart puan kampanyasına katılın. Ardından yine bankkart mobil'in qr ile ödemeye 100/10 kampanyasına katılın. Ödeme aşamasında cep telefonunuzda bankkart mobili açın, kasiyer posa yönlendirdiğinde 0 (sıfır) tuşuna basın ve karekodla ödemeyi açın. Bu aşamada banka seçenekleri çıkıyor pos ekranında, mutlaka ziraatbankası seçilmeli yoksa kazanım yapılamaz. Ziraatbank seçilinde karekod görünecek pos üzerinde, cep telefonunuzda ödemeye basın ve kamera izni verin. Okutunca onay ekranı gelecek telefona. Onay verin. 50 bankkart lira 40+10 şeklinde anında yüklenir. Diğer 50 iadeyi de hadi hesabınıza 1-2 dk içinde almış oluyorsunuz. Her gün 1 kez yapılabilir. Geçmiş kampanya katılımlarınıza göre aylık kampanya katılım limitlerinizi bilemiyorum, ona göre dikkatli olun, kazanım olmazsa bana kızmayın :)

(bu kombo ziraat bankkartta anlaşmalı market, qr ödemesi ve hadi uygulamasında 500/50 iade olduğunda geçerli olur. herhangi biri eksik olursa geçerli olmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 10 Temmuz 2023; 16:59:1 >

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Sevgili kampanya görseli metin yazarı PLUS QR KOD yerine A101 HADİ QR KOD yazmış , ben de doğal olarak dün mağazadan 4 adet alımı HADİ QR KOD vererek aldım , indirim sonra gelir düşünndüm ve gelmedi . Sonra o ulaşması mümkün olmayan A101 Hadi hattına 10 kez aktarım sonrasında bağlandım ve tüm öfkem yerinde iken Saygılı hannımefendi bana A101 HADİ QR KOD ile işlem yapmadığınız için yararlanamazsınız dedi . Sizin firmannınnz kadar lakayt bir firma görmedim ve PLUS kısmında kod üzerinde A101 HADİ QR yazmıyor , orada PLUS QR yazıyor dedim ve derhal talep açmak zorundasınız ve kendi hatanızı ve eksikliğinizi bizlere maal edemezsiniz dedim. ve talep açtım.

Bu kadar salakça bir uygulamayı bizlere sunan HADİ ve A101 i kınıyorum. Adam gibi şartları hazırlarsın yazarsın.

2 ayrı ödeme girişi niye tek bir kod yap , hata şansı %0 a insin

• Algida Maraş kesme dondurma %50 indirimli diyor.

• den kullanıcısına yanıt

Tarihi geçmek üzere olan stokları bir türlü bitiremediler kaç tana a 101 de tarihi geçmiş gördüm kim denetliyor bunları

• BUGUN a101 DEN 360TL LIK BIR ALISVERISIM OLDU ÖDEMEYI YAPMADAN ÖNCE HADİ UYGULAMASI ICINDEN a101 PLUS UYGULMASINA GIREREK KAREKOD OKUTTUM. ÖDEMEMİ DE BANKA KARTIM ILE YAPTIM. KASİYER KIZ %3 İADE ALIRSIN DEDİ. AMA 1 KURUS İADE GELMEDİ? HADİ DEN PEK ANLAMADIGIMDAN SIZ DEGERLI DOSTLARA SORMAK ISTEDIM? %3 İADE NEDEN GELMEDİ ACABA?

• barikat2005 kullanıcısına yanıt
    Gold üyesi değilseniz %3 gelmez.o da aylık 5 tl.

• barikat2005 kullanıcısına yanıt

Hadi kart ile ödeme yaparsan gelir yoksa gelmez.

• den kullanıcısına yanıt

keşke kasıyer onuda söyleseydi sadece karekodu okuttuk %3 faydası olur dedi. normal karttan ödedik

• bu boş uygulamayı kullanan var mı hala?
    nays %5 veriyor her ödemeye.
    %3 peşinde koşanlara duyrulur.

• A101 dahil büyük marketlerde geçerli değil %5 temassız ödeme bonusu. %10 market için de minimum 200 TL şartı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcrypt -- 19 Temmuz 2023; 15:37:10 >
  • dreamcrypt kullanıcısına yanıt
    ay sonundan itibaren geçerli olur hocam.
    bu %10 bitecek daha da uzatmazlar

• bilmeyenler olabilir. doğum gününüze özel uygulamada kampanya çıkıyor, en altta. sadece doğum gününüzde A101 plus kodu ile tek seferde 200 üstü harcamaya 40 iade ediyor. hadi gold üyeyseniz harcamayı hadi kartla yapın 6 lira da %3 iadeden geliyor. 200 üstü harcamaya minimum 46 iade geliyor. fena değil. kampanyalı ürünlerden alırsanız onların da iadesi ayrıca geliyor.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.