< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
26'ya geldi,güzel fiyat bu hurma için |
şok market ve bim in 101 gibi avantajlı indirimli kapıda uygulamaları yok degıl mı puan vs veren |
a101 plus kodu geçerlimi |
Ben Getir'den bu ay bir kaç defa List marka 500 gr medjoul hurma aldım. Hurmalar gayet diri ve lezzetliydi. Fiyatı pahalıydı ama çekle falan kilosu 150'ye gelmiş oluyordu. Sizin aldığınızın kilosu 87,5 TL'ye gelmiş oluyor. Eğer kalitesi de iyiyse gayet avantajlı fiyat. Hurma sevenlerin denemesi azım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kodu, Hadi uygulamasından göstereceksiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tşk'ler size de.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeli3543 -- 8 Nisan 2023; 23:42:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 9 Nisan 2023; 0:18:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Market hurmaları içinde en beğendiğim, Bim Sinbad mebrum hurma oldu. 250 Gr 44.90. biraz pahalı. Yazın bı ara 19.90 a düşmüştü. Keşke stok yapsaydim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 9 Nisan 2023; 18:16:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 9 Nisan 2023; 18:29:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |