bu arada soğuk zincirle getirilip muhafaza edilmesi gereken süt ve süt ürünlerinde a101 de 4 kez şok ta ise 1 kez skt geçmemiş olmasına rağmen bozuk ürün aldım.bu konuda migros ile bimin hakkını vermek lazım.aldıklarımda sıfır sorun yaşadım.bahsettiğim ürünler private label. |
A101 Pınar Barista Süt İndirimde ( Bölgesel Olabilir) (2. sayfa)

-
-
Bim aynı gün adrese teslimat yapıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 7 Ağustos 2022; 9:37:8 > -
Dün almıştım bölgesel değildi ama sitesinde şu an 17.5 gösteriyor. Fiyat artmış olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel, yağlı bir süt, pandemi zamanı migrosta 1 alana 1 bedava satmıstı. Tabii skt.leri yaklaşmıstı. Önce 2 tane almıstık, sonra gidip kalan 10 taneyi de almıstım ,😁😁😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
barista süt ne işe yarıyor kangaa baristaaa baristaaaa
sütü pahalıya almak için bu kadar can atmayın
-
Hep magazadan aldigim icin bilgim yok.
Tam otomatik espresso makinelerinden mükemmel kıvamda latte içmene yarıye...
-
Pınarin sutlerinde iki kere sorun yaşadım. Çabuk bozuluyorlar.
Depolama şartlarıyla ilgili birşey. Çok uygun şartlarda skt geçmiş ürün bile uzun süre daha sıkıntısız kullanılabilirken, ısı, ışık ve nem olarak uygun olmayan şartlarda saklanan ürünler çok erken bozulabiliyor. İlaçlarda da aynı şey geçerli.
Süt çabuk bozuluyorsa iyi süttür.
Çabuk bozulmayan sütte zaten hiçbir canlı kalmamıştır.
Şimdi inekten sütü sağıyoruz soğutursan 1-2 gün dayanır , 3. güne çıkmaz. Kaynatırsak biraz daha dayanır.
Şimdi inekten aldığımız süt kötü süt mü oluyor?
Millet sütü açayım bitene kadar birşey olmasın kafasında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu süt şu an 20 yerine 17 tl görünüyor ama içilebilir bir süt çeşidi mi çözemedim bunu. Latte falan sadece kahve için mi nedir bu
-
İçebilirsiniz, yağlı bir süt tadı güzel. Genelde sıcak çikolata-kahve-salep için ideal. Ben yoğurt yapıyorum.
-
arkadaşlar ürünlerde son kullanma tarihi diye bir şey yok. tavsiye edilen tüketim tarihidir üzerinde yazan. yani o tarih sadece bir tavsiye. ben ürününe göre tett'si 1 yıla kadar geçmiş ürünleri kullanıyorum. sıkıntı olmuyor.
-
Süt ürünlerinde bu dediğiniz sıkıntılı durum. Diğer ürünlerde ben de dediğiniz gibi yapıyorum özellikle kuru konsantre ürünlerde. Yakın zamanda tarihi bile geçmeyen tadı görünüşü normal sütten zehirlenen biri olarak altın olsa artık tarihi geçmiş süt ürünleri tüketmem.
-
sür ürünlerinde 1 yıla kadar falan abartmamak lazım tabi ama katılıyorum tarihleri geçince bende çoğu ürün tüketiyorum. ama ete tavuğa dikkat. bu ikisi kötü koşullarda tarihi gelmeden bile felaket getirebilir.
-
süt konusunda bilgili arkadaşlar var. bir soru sorayım. sütü açtıktan sonra 2 günde tüketilmesi gerekşyor diye yazıyor kutuda. bizim evde o 15 günü bulduğu oluyor tadında vs bir sıkıntı yoksa tüketiyoruz. bu konuda ne söylersiniz.
Anladım teşekkürler. Annem de bu kutu sütlerle yoğurt olmaz diye tutturmuş demek ki oluyormuş. Gerçi yoğurt yaptığı da yokya
-
15 gün baya riskli.
2 değil belki 3-4 gün olabilir dolap iyi soğutuyorsa. Ama 15 gün bence çok fazla.
Et tavuk dondurucuda hiç sıkıntı çıkarmaz. Askerde 30 yıllık etler bile yeniyordu.
Süt ürünlerinde evet 1 yıl fazla. Ama zaten sütün tadından kokusundan anlamak kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X