Şimdi Ara

A101 Kral kr13- l-x truva (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tequilla1984

hindistan seviyesine evriliyoruz yavaş yavaş
    Bağımlı vatandaş yaratma çabası.. kazanamasınlar, veya kazandıkları yetmesin, yardımla/destekle hayatlarına devam etsinler.. Ele bakmak, başkasından gelecek paraya/yardıma bakmak kötü, yardım alan kendini borçlu hissediyor.

O yüzden denmiş "bana balık verme, balık tutmayı öğret." kendimi borçlu hissetmeyeyim, birey olayım.

Ağalık ırgatlık/kölelik ilişkisi yaratılırsa insanı yönetmesi kolay olur.. Suyu, karın tokluğuna şükreder hale gelir..

20 sene önce mahallede pazar yerlerinde böyle üç tekerlileri görürdüm, bitmiş gibiydi.. Şimdiyse sıfırını güzel/yeni bir şey gibi satıyorlar.. Bizi kıskananların kullandığı şeyler değiller yani.. (onlarda böyle değerli pahalı değildir, oyuncak parasıdır)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: parafesör

bugün bunu gönderdiler siz paylaşınca aklıma geldi
    Yahu bu ne saçma bir karşılaştırma böyle. Alttaki acanta. Üstteki kimin nasıl bindiği belli olmayan ikinci el araba. Yapmayın böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tür araçlar yaygınlaştıkça devlet bunlara da el atacak. Plaka,vergi,muayene vs.

200 Nm Tork iyiymiş.

Patpat diye tabir edilen çapa makinesinden yapılanlar ile aynı mantık olmuş.

Aslında bu tarz elektrikli çapa makineside olabilir.

Evet bu tarz araçlara ihtiyacı olaak birkitle var.kırsal yerlerde,yazlıkta vs ama Hindistan filmlerinde garip gelen görüntüler ülkemizde olacak gibi.

Halkın alım gücü düşüyor, döviz yükseliyor, vergiler balyoz misali halkın sırtına iniyor,devlet bütçesi gittikçe daha fazla açık veriyor.

Gittikçe 3. Dünya ülkesine dönüyoruz.
  • Aydınay21 A kullanıcısına yanıt
    Üstad siz 7 yılda yaklaşık yüzde 350 katına çıktı diyorsunuz ben züccaciye sektöründe bir firmanın satış sorumlusuyum 2018 yılındaki ürünümüzün 2020 fiyatı yaklaşık yüzde 250 sadece 2 yılda ama enflasyon tek hane ????????
  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Nickten anlasilacagi üzere hayaller hayabusaa gerçekler Kral Truva heralde hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    bunlarla otoyolada çıkılmaz,hani yol yapmıştık hepsi zenginler içinmiydi

• Alirsiniz birkac ay icinde ilk jel aküleri alarm vermeye baslar..en son tanesi 600 sen fazlaydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Nickten anlasilacagi üzere hayaller hayabusaa gerçekler Kral Truva heralde hocam
    Cfmoto Cforce 1000 kullanıyorum , hayalim falan yok ama ülkede herşeyin bu kadar ulaşılamaz olması canımı sıkıyor .
  • bunu aldığınızda otomatik olarak kağıt topluyosunuz
  • 1 Türk lirasının 13 cent olduğu ülkede çokta pahalı değil aslında, topu topu 2 bin dolar yapıyor bu alet.
    Malesef bu garip aletler bile bu fiyatlara çıktı diyecek birşey yok.

• 20 yıl sonunda, başladığımız yerin de gerisine düştük çok şükür.
  • Bunun arkasına koy 4 koltuk tuk tuk hesabı taksicilik yap sahil beldelerinde adam gezdir

• quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

20 yıl sonunda, başladığımız yerin de gerisine düştük çok şükür.
    Çok üzüntü verici gerçekten, şekli şemali de bir itici geliyor sormayın...

A101 bu ürünü satınca ne yapmış oluyor onu merak ediyorum şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Yahu bu ne saçma bir karşılaştırma böyle. Alttaki acanta. Üstteki kimin nasıl bindiği belli olmayan ikinci el araba. Yapmayın böyle

Alıntıları Göster
    Hocam karşılaştırma eşit olsun diyeceğim ama ben de bu kadar fiyat farkı beklemiyordum.
    A101 Kral  kr13- l-x truva

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.