Şimdi Ara

A101 Karlıdağ Tereyağı 950gr 114 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tuzlu tereyağı olarak bizim gibi sadece Karlıdağ tereyağı kullanan varsa haber vermek istedim. Farklı markaların tereyağı veya farklı platformlardan kuponla vs. daha ucuza tereyağı belki bulunabilir. Fakat Karlıdağ bizce tuzlu tereyağında en iyi markalardan biri. Süt zamından önce tereyağı almayı düşünenler varsa bilgi vermek istedim.

A101 Karlıdağ Tereyağı 950gr 114 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 18 Eylül 2022; 22:58:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 TL alıyordum hay ben böyle işin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt

9 ay sonra da 114 tl ye almıyordum hay ben böyle işin diyeceksin A101 Karlıdağ Tereyağı 950gr 114 TL 

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Yok hocam yanlışınız var

Geçtiğimiz günler de bu dediğinizi 73 TL için yaşadım

73 TL almıyordum 140 Tl oldu dedim

• Teşekkür ederiz bu fiyattan bir daha satılmaz orası kesin biz de sadece karlıdağ kullanıyoruz kesinlikle iyi fiyatı

• 40 liradan aliyodum şuna bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle olacak. Birkaç aya 200 TL'den aşağı tereyağı bulamayacağız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yağın 50 gr mı gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asakarya19 -- 19 Eylül 2022; 14:56:2 >
  • asakarya19 kullanıcısına yanıt
    Yok, A101'deki Karlıdağ tereyağı senelerdir 950gr olarak satılıyor hocam.

• Fiyatlar neyse de firmalar da ürünlerin kalitesini o kadar düşürdü ki.Mecbur ucuza kaçıyo herkes ama hastalık olarak geri dönüyo.Tabi doğru düzgün bi denetleme mekanizması olmadığı için firmalarda ne kadar kimyasal varda dolduruyo.Yazık !

Bu arada tost peyniri yazan ürünler = eritme peynir = çürümüş ,tarihi geçmiş ürünlerin eritilerek kaşar görünümü verilmesi.

• en yakın şubede karlıdağ yoktu torku aldım bende neden yok anlamadım

• @.Eray. Belki ben almışımdır. A101 Karlıdağ Tereyağı 950gr 114 TL 

Şaka bir yana benim de geçen Cumartesi aldığım şubede Karlıdağ tereyağı kalmamıştı. Gerçi A101'de Karlıdağ tereyağı her indirime girdiğinde bitiyor. Herkes birden fazla stokluyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 19 Eylül 2022; 22:7:11 >
  • last_uk kullanıcısına yanıt

Dediğinize katılıyorum. Bundan 5 sene önceki Karlıdağ ile şimdiki aynı değil. Fakat yine de her şeyin fiyatının uçtuğu ve kalitelerinin düştüğü ortamda bence Karlıdağ'ınki yine de diğer markalara kıyasla daha iyi. Mesela çoğu tereyağının süt yağı standartı %82 iken Karlıdağ'ınki %80. Ama Karlıdağ'dan daha net tereyağı alıyoruz biz. Bazen de Karlıdağ tereyağı tavada pat pat patlıyor. Birkaç partide böyle denk geldiğimiz oldu ama sadece bir kez karşılaştık bu durumla.

• Gecen sahin pastirmadan aldim. Basmislar icine tuzu, hiç begenmedim. O kadar da reklam yapiyolar ki kasila kasila, tanamen tıraş bi marka. Ne sucuğu ne pastirmasi asla parasinin hakki degil. mantisini denesem büyük ihtimalle o da hikayedir.
    Ondan önce cumhuriyet almistim, o guzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tereyağın tuzsuz olanı yokmu

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Normalde var ama A101'de yok. Tuzsuz tereyağının paketi sarı renk yerine açık mavi rengi oluyor.

• STT 08.08.2022 yazan ürünleri satmaya çalışıyorlar. Aman dikkat!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.