Şimdi Ara

A101'e başlıyorum soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: meryemozlem

Anladım teşekkurler bizim evin yanındada a101 varda ordakılerle aram ıyıdırr magaza sorumlusu gel okul bıtınce burda calıs dedıde ondan sormustum .

bugün alıştırma amaçlı öğlen 12 de gittim , 21:00 da işi bıraktım.ilk hafta böyle geçecekmiş, kasayı ve ürün yerleştirmeyi öğrendim iş zevkli ve sıkıcı bir yanı yok tavsiye ederim.

ekleme: yarın 7,30 - 16,00 şeklinde çalısacagım.ayakta durmaya alıskınsan hiç zorluk çekmezsin, müşteriye hoşgeldiniz ve güle güle iyi günler dememe işten direkt atılma sebebiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 16 Nisan 2014; 21:45:57 >
  • ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    Ayakta durmaya suan ıcın alıskın değilim ama baska işlerde 12 saat ayakta durmuslugum var ınsan alısıyor birkaç gün sonra . Çok soru sordum ama bana 3 çalışma şeklı var demişlerdi mesela 150 saat 900 mlyon 195 saat 1200 falan dediler aslı var mı ?
  • Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

23 yasındayım henüz askerliğimi yapmadım açık öğretimdeyim, önümde 4 kişi vardı hepsi elendi sonradan ararız diyerek yollandılar, dh'li olarak farkımı koydum hayırlı olsun diyip el sıkıştık, p.tesi salı evraklar için izin verdiler çarşamba iş başı yapacağım büyük ihtimal, bölge müdürü hoş iyi bir hanım efendi birisiydi personelleride iyi idi. asgari ücret + sigorta olarak 6 saat, izin günlerinde haftada bir gün 12 saat çalışma olacak.merak ettikleriniz varsa 1 hafta başvuru sürecinde edindiğim tecrübeleri ve işe başladığımda merak ettiklerinizi cevaplamaya hazırım arkadaşlar.

diğerleri neden elendi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hayırlı Olsun Öncelikle . Bende A101 de çalışacaım lise bitince. Ama merak ettiğim bişe var sen istediğim bir subesine girebiliyomusun yoksa onlar mı secıyorlar ?

hayatının en büyük hatasını yaparsın liseden sonra öğrenim hayatına devam etmezsen.ileride çok pişman olabilirsin.neden üniversite okumak yerine çalışmayı düşünüyorsun?

edit: hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreiunddreißig -- 17 Nisan 2014; 22:06:18 >
  • Yazın bende part-time düşünüyorum nasıl baş vurdunuz
  • Dreiunddreißig kullanıcısına yanıt
    yok bırakmayacam okulumu tabıkıde 1 sene ara vercem calısıp dogru duzgun bır meslek ıcın hedeflerim var ama bıyandanda çalışıp para bırıktırmek ıstıyorum.
  • quote:

Ayakta durmaya suan ıcın alıskın değilim ama baska işlerde 12 saat ayakta durmuslugum var ınsan alısıyor birkaç gün sonra . Çok soru sordum ama bana 3 çalışma şeklı var demişlerdi mesela 150 saat 900 mlyon 195 saat 1200 falan dediler aslı var mı ?

personel olarak işe başlarsın asgari ücret, sürekli çalısman için en kötü lise mezunu olup başvurdugunuz mağazada çalışma performansınıza ve çalışma sürenize göre rütbe alırsınız bir mağazada 3 kıdem vardır, mağaza sorumlusu, mağaza sorumlusu yard. ve personel lise mezunu olup sürekli personel olursanız sürekli mağazaları gezip amele işlerini yaparsınız bu söyleyeyim ama okulunuza göre 120 küsür saatli de çalışabilirsiniz nekadar tahsil okadar iyi bir iş imkanı sürekli gelişmeye açık olmalısınız.

mağazanın en önemli kıldığı noktalar ürünlerin skt tarihleri ve müşteri memnuyetidir, arkadaşın dediği gibi imkanınız olduğu kadar okuyun, ben 2 yıl mezunuyum işletmeyi hayat şartları gereği 3. sınıfta bu sene bırakma durumunda kaldım askerliğim 2017 ye kadar tecilli ve 23 yaşındayım hedefim 25-26 yasında askere gidip işletmeyi bitirip kariyerimi devam ettirmek zaten bu yönde anlaştık gibi şuan çok iyi gidiyorum kendi düşünceme göre 2. günümdü bugün ve mağazayı %60 gibi çözdüm sayılır kasayıda öğrenmeye calısıyorum boş vakitlerde arka bölmede eğitim dökümanları var bilgisayarda emir almak yok kendinin patronu olup ne yapacağını bileceksiniz.

örnek olarak 1. hafta şunlar yapılır 2. hafta bu yapılır 3. hafta kasaya öğrenilir 4. hafta kasada çalışılır ki eğer bunları yapamazsan mağaza sorumlusu seni beğenmez veya bir miktar memnun olursa personel kıdeminde amele işlerinde gezersin.

işe gelince çok memnunum seçilen personeller özenle seçilmiş kişiler zaten çok açık net yalansız olacaksınki sana güvenleri olsun, sorularınız oldukça sıkıntı yok elimden geldiğince yardımcı olurum, iyi forumlar hayatınızda başarılar dilerim ama sana en büyük tavsiyem okulunu bitir ben lisede kafam basmıyo derdim ama iş hayatına erken atılınca bir insan oğlu istediği sürece yapamayacağı birşey yok, ben 2 yıllıgı yarıda bırakmıştım normalde herkes 8 ders alırken dönemlik ben aftan yararlanıp devam edip kalkan dersleride eski müfredattan alıyordum 8+8 uzatmadan 1 sene gitmemiştim zaten 4 senede bitirdim.söylediklerimi dikkate alın ve genç yaşta hayatı kavrayıp kendine iyi bir yol çiz arkdaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

Yazın bende part-time düşünüyorum nasıl baş vurdunuz

internetten CW çıkarıp olabildiğince fazla şubeye dağıtın mutlaka görüşmeye cağırılacaksınız, bölge müdürü sizi beğenirse ki donanımhaberde boş adam yetişmez elbet seçilirsiniz kanımca, ben donanımhaberde çok tecrübe edindim sivil hayatıma ve iş hayatıma çok + yönleri var asosyallikten kurtulup sosyal olmaya calısın mümkün olduğunca.benim herkese tavsiyem okul elinizden geldiğince ihmal etmeden zamanında bitirmeye çalışmanızdır. iyi geceler ve iyi forumlar dilerim.
  • Hangi il?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler bilgi verdiginiz icin. Hayatimda tek hedefim okumak zaten insallah basaricam azimle. Sizede hayatinizda basarilar dilerim iyi geceleer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meryemozlem -- 17 Nisan 2014; 22:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacid1987

Hangi il?

kırklareli / lüleburgaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

Yazın bende part-time düşünüyorum nasıl baş vurdunuz

internetten CW çıkarıp olabildiğince fazla şubeye dağıtın mutlaka görüşmeye cağırılacaksınız, bölge müdürü sizi beğenirse ki donanımhaberde boş adam yetişmez elbet seçilirsiniz kanımca, ben donanımhaberde çok tecrübe edindim sivil hayatıma ve iş hayatıma çok + yönleri var asosyallikten kurtulup sosyal olmaya calısın mümkün olduğunca.benim herkese tavsiyem okul elinizden geldiğince ihmal etmeden zamanında bitirmeye çalışmanızdır. iyi geceler ve iyi forumlar dilerim.

Bilgilendirme için teşekkür ederim mayıs sonunda okul bitiyor 1 aylık bir çalışma yapıp tatil parası gibi bir para biriktirmek istiyorum evin yakınında bim ve a101 var ikisininede başvurcam inşallah olumlu bir sonuç alırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.