Şimdi Ara

A101 - Doğuş 100'lü Poşet Çay 10.95 TL (10TL üstü alışverişlerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 - Doğuş 100'lü Poşet Çay 10.95 TL (10TL üstü alışverişlerde)

• Tavsiye ederim, aldım kullanıyorum. Çayın rengi de aroması da güzel. Evde kullandığımız çayın içine her demlikte 1 adet atıyoruz çok güzel oluyor.

(Bu arada, bergamot aromalı olduğunu hatırlatalım, belki bölgesel de olabilir ama benim uğradığım markettekilerin hepsi bergamot aromaliydi.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların poşeti kanserojen mi öyle diyorlar ama.

• CoRn3TTo kullanıcısına yanıt
    Karadeniz olanlarda bergomat oluyor lipton karadeniz de ayni..Bergomat ayri bi tad veriyor kokusuda bana göre güzel

• saf çay istiyorum bergomat mergomat bulaşık deterjanı tadından başka bişi vermiyor sanki bardağı durulamadan deterjanı kalmış hissi veriyor
  • Bunlar Bergamot aromalılar. İlk kullanımda tad ve kokusu biraz farklı gibi gelebilir ama alışınca vazgeçilemiyor tadından. Püf noktası demliğe attıktan sonra kısık ateşte biraz daha uzun süre demlenmesini sağlamak. Ben yaklaşık 15-20 dakika kısık ateşte kaynamaya bırakıyorum, için herkes çayla ilgili olumlu yorum yapıp sormadan beğenilerini dile getiriyor.

Ortalama demliğe 3 adet atılınca dolgun bir tad alabilirsiniz ve 20 bardaktan fazla çay alabilirsiniz. Bu sayı ortalama olup dem onanına göre değişiklik göstermektedir.

3-4paket daha alıp stoklayacağım tamda bugün bitmişti son dem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 28 Ocak 2020; 16:26:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütün çayların doğu karadeniz adlı modelleri en düşlük kalite tozlu çaylardır isme aldanmayın. zaten en ucuzudur fiyatlarına bakın genel olarak anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

Bunların poşeti kanserojen mi öyle diyorlar ama.
    değil, muz ağacı liflerinden yapılıyor, zaten ucuza geliyormuş. öyle diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

değil, muz ağacı liflerinden yapılıyor, zaten ucuza geliyormuş. öyle diyorlar.

Alıntıları Göster
    Yapıştırmasının kanserojen olduğunu şu sallama çaylar için söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Yapıştırmasının kanserojen olduğunu şu sallama çaylar için söylüyorlar.

Alıntıları Göster
    poşeti, muz ağacı lifinden
    ama poşeti ipe yapıştırmak için kullanılan olabilir
    içip gidiyoruz işte...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poşet çayınız batsın

• Reklamlarda övülen doğuş filiz çay bile kalitesizken, bunu düşünemiyorum bile. Çayı çok tüketen birisi olarak altınbaş çay bile kesmiyor beni. Küçüklüğümdeki çaylar tarih olmuş, diğer birçokları gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.