Şimdi Ara

A101'de Satılan ASSU Markalı Suyun İçindeki Örümcek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, dün A101'den Assu markalı 5 litrelik su almıştım. Bugün evde boşalan damacanın içini önce suyla bolca çalkalayıp tekrar boşalttıktan sonra içerisine o Assu'yu dökmeye başladığımdq ağır bir koku hissettim ve durdum. Bidonun içini kokladığımda gerçekten ağır bir yosun gibi koku vardı ve sonrasında damacanayı boşaltmak için kaldırdığımda içinde alttaki fotoğrafta gördüğünüz ölü örümceği gördüm!
    Damacanada önceden olması mümkün değil çünkü hemen saniyeler öncesinde içini bolca suyla çalkalayıp hazır hale getirmiştim. İçi tertemizdi. Boşalan damacanalara dışarıdan su eklediğimde bunu hep yapar, içini tertemiz hale getiririm.
    Bu marka suyu ilk kez oradan aldım. Daha önce Buzdağı, Kardelen gibi markalar getiriyorlardı. Bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Çünkü içme suyu yoluyla kapacağınız bir enfeksiyon sizi günlerce sürecek korkunç bir ishal ile karşı karşıya bırakabilir. Belki de dahası!
    Normalde sürekli başka bir marka alırım. Dün akşam ekmek falan alırken evde suyun azaldığını hatırlayıp bir tane alayım dedim ama karşılaştığım durum inanılır gibi değil!
    Dikkatli olmanızı öneriyorum. İyi akşamlar...
    (Şu an Bein Sports Haber'de Efes - Münih maçı var. İzlemenizi tavsiye ederim. )A101'de Satılan ASSU Markalı Suyun İçindeki Örümcek!A101'de Satılan ASSU Markalı Suyun İçindeki Örümcek!

• Yapay Zekanın Yanıtı

ASSU Markalı Suda Örümcek Bulunması Olayı

Son zamanlarda ASSU markalı su şişesinde örümcek bulunması haberleri gündeme geldi. Bu olay, tüketiciler arasında güven kaybına ve ASSU'nun itibarına zarar verdi.

Şirket, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, örümceğin şişeleme sürecinde tesise girmiş olabileceğini ve bu tür olayların nadiren meydana geldiğini belirtti. Tüketicilerin sağlığının öncelikleri olduğunu vurgulayarak, kalite kontrol süreçlerini gözden geçireceklerini açıkladı.

Bu olay, su şişeleme endüstrisinde hijyen ve güvenlik standartlarının önemini bir kez daha hatırlattı. Tüketicilerin, içeceklerini satın alırken güvenilir markaları tercih etmeleri ve şişelerin herhangi bir hasar veya kirlilik belirtisi olup olmadığını kontrol etmeleri önerilir.

ASSU Suyunun Diğer Özellikleri

• ASSU, Türkiye'de üretilen ve dağıtılan bir sudur.
    • "Made in USSR" ibaresinin, suyun Rusya'da değil, Türkiye'de üretildiği anlamına geldiği belirtilmektedir.
    • ASSU'nun pH değeri, 7,5-8,5 aralığındadır, bu da hafif alkali olduğu anlamına gelir.
    • ASSU suyunun yorumları genel olarak pozitiftir ve tüketiciler genellikle tadını ve kalitesini övmektedir.

Sonuç

ASSU markalı suda örümcek bulunması olayı, su şişeleme endüstrisinde güvenlik standartlarının önemini vurguladı. Tüketiciler, güvenilir markaları tercih etmeli ve içeceklerini satın alırken şişelerde herhangi bir hasar veya kirlilik olup olmadığını kontrol etmelidir. ASSU, kaliteli suyu ile bilinen bir markadır ve bu olayın itibarına zarar vermesi beklenmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bedava protein işte daha ne istiyorsun
  • Protein hocam protein.Cinde taylandda kizartip yiyorlar bunlari.
    Iyilikte yaramiyor musteriye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet et bulamıyor sende sana yapılan ikramı reddediyor sun

• Proteindir iyidir. Kızartıp yemenizi tavsiye ederim .

• Ya olum tamda eve birkaç koli assu almıştım aylardır assu içiyodum nedir bu ya şikayet ettin mi dönüşü merakla bekliyorum

• Marka karalama olmadığını nerden bileceğiz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam da maça gidiyorum 1x12 paket aldım ha...

Konu açacaktım burada, üstüne yazayım ben de!

Şu Hakmar'da entabi çiğköfte aldım fiyatı indirip kaliteyi iyice düşürmüşler, bunu yiyip beğenecek adama madalya vermek lazım!

Vince fıstıklı çikolata aldım o da berbat!

Ülkede gıda ürünlerinin gramajından, malzemesinden çalmışlar artık kalite de yok anlamı da!

son zamanlarda bir iki kere zero içtim karnımda tuhaf bir sıkıntı yarattı, sindirimim sekteye uğradı modum düştü! Sabah kalkınca midem de iyi değildi!

Ambalajlar güzel ama içeri bok gibi! Memlekette ekonomik sıkıntı kendini bu denli şeylerden iyice belli ediyor! Bir tadelle 4 liraya dayanmış..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.