Şimdi Ara

A101 de SAMSUNG 55JU6070 UHD TV 2799 tl 800hz usb 3.0 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
31.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: das.sigma

paralel ithalat filan mıdır acaba bunlar? bu kadar ucuza satılması mümkün değil, satılsa da çoktan çalışanlar ayırmıştır bunları tanıdıklara satmak için. tıttırık birşey için insanların birbirini ezdiğini çok gördüm BİM'de. yedirmezler kimseye bunları.

yansıma meselesine gelince şimdi yeni teknosadan geldim uzun uzun tvlere baktım. curvedlara takıldım ben de sizin gibi uzun zamandır da takipteyim.
    belli bir açıyla bakıldığında yansıma ve görüntü olarak bence curved daha iyi.karşıdan ise yansımayı biraz dağıtıyor ama yine de yansıma var tabii ki.düz ekranlarda ise bariz ayna gibi yansımadan her şey cam gibi görünüyor her açıdan. satıcılar curvedları kötülüyor ama onlara mı inanayım gördüğüme mi bilemiyorum açıkçası. dükkandaki ışık biraz aldatıcı olabilir tabi asıl evde pencereden gelen ışığın yansımasını görmek lazım...

Samsung bayilerinde curved ekranların düz ekranlara göre daha pahalı olduğunu siz de gözlemlemişsinizdir. Ben bu teknolojinin olumsuz bir handikapı olduğunu sanmıyorum, gerçi TV yi yeni aldığımdan olabilir.

30 Eylül de Kentpark Bimeksten Samsung 48JU6570 Curved UHD televizyon aldım. Kampanya olması nedeniyle TV fiyatı düz ekrana göre biraz daha düşüktü. Bimekste düz ile curved ekranı (birebir aynı özelliklerde) altlı üstlü koymuşlardı ve Curved bana daha iyi gözüktü. Ürünün fiyatı Samsung bayisinde 3100 TL, Teknosada turuncu kartla 2799 TL ve Bimeks de 2849 TL(artı KDV kadar bipara hediyesi). Bende uygun olduğunu düşündüğüm için Bimeksten aldım ve Samsung Türkiye tarafından kurulumu yapıldı. TV den çok memnunum, yansıma parlama gibi birşey yaşamadım. Dün Bimekse gittiğimde fiyat biraz artmıştı ( Sanırım 3100 cvarında idi)

Tivibu kullanıyorum. Yayınlar çok iyi. Özellikle İtalya-Türkiye basket maçını izlerken çok keyif aldım. Tüm detayları yazdım, umarım faydalı olmuştur.

• Arkadaşlar bende yeni aldım A101 den 55JU6070 Samsung TV yi. Görüntü açısından gerçekten kaliteli özellikleri süper ancak şunu önemle belirtmek isterim TV nin AKILLI KUMANDASI YOK almadan önce bende bu forumu okudum ve olumlu yorumları görünce hemen atladım. Eh be kardeşim biri bari kumandadan bahsetseydi almazdım. Arkadaşlarımın aldığı LG ve Philips tv leri inceleme fırsatı buldum açıkçası Samsungun bu kadar ilkel bir kumanda kullanacağı hiç aklıma gelmezdi hata bende herşeyini kıyasladım ama kumandayı düşünmedim daha doğrusu ihtimal vermedim. Bu devirde bu özellikte bir tv nin kumandasının bu kadar ilkel olacağı hayret bir şey bu da benden size bir uyarı ve Samsunga da kapak olsun.
  • Bu tv yi alan arkadaşlar. Taksitli fiyatı değişiyor mu? Yoksa 2799 u bölüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgess -- 11 Eylül 2015; 9:39:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • georgess kullanıcısına yanıt
    100 TL fark aldılar hocam sadece..9 taksite böldürdüm ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaching

Arkadaşlar bende yeni aldım A101 den 55JU6070 Samsung TV yi. Görüntü açısından gerçekten kaliteli özellikleri süper ancak şunu önemle belirtmek isterim TV nin AKILLI KUMANDASI YOK almadan önce bende bu forumu okudum ve olumlu yorumları görünce hemen atladım. Eh be kardeşim biri bari kumandadan bahsetseydi almazdım. Arkadaşlarımın aldığı LG ve Philips tv leri inceleme fırsatı buldum açıkçası Samsungun bu kadar ilkel bir kumanda kullanacağı hiç aklıma gelmezdi hata bende herşeyini kıyasladım ama kumandayı düşünmedim daha doğrusu ihtimal vermedim. Bu devirde bu özellikte bir tv nin kumandasının bu kadar ilkel olacağı hayret bir şey bu da benden size bir uyarı ve Samsunga da kapak olsun.

Hocam alttaki linkteki ürünü incele. Uyumluluğu araştır. Ben de uyumlu ise almayı planlıyorum.

http://www.teknosa.com/urunler/110012135/samsung-rmc-qtd1-qwerty-klavye

• quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

100 TL fark aldılar hocam sadece..9 taksite böldürdüm ben..

Dün A101 in önünden geçerken kasiyer kıza sordum taksitle de aynı fiyat dedi galiba fiyat farkı olduğundan haberi yok.
    Teşekkürler
    Çoğu çalışanın haberi yok doğrudur..Rica ederim..
  • marcalow M kullanıcısına yanıt
    Uyumlu değil hocam bende aldım sadece kumandası çalışıyor klavyesi çalışmıyor..
    Taksitte fiyat artıyor ayrıca her karta taksit yapmıyorlar. Bankanızla görüşüp taksitlendirebilirsiniz diyorlar Akbank Axess karta taksit yok.
  • Bu tv Hareketli sahnede flu oluyormu.
    Bide alsammi almassamı bilemedim evde gercekten dandik bir 42 inc lcd tv var. Haraketli goruntulerde gerçekten kötü 4 ay once karti yandı 350 tl masraf cikardi 650 tl ye alicisi var Acaba eski 42 inc tv ile devammi etsem yoksa 42 inci satip bunumu alsam . verdigim paraya degermi. Aslinda fiyat olarak beni aşıyor ama bir şekilde tamamlarim
    Buarada tv hakeeten kullanıyoruz cocuklar kullaniyor biz filim atip izliyoz. Gunde nerden baksan 7-8 saat kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 13 Eylül 2015; 15:36:16 >
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hareketli sahnelerde flu olmuyor film izlerken donma olayıda yok youtubedan izledim ben memnunum tv den 3D olayıda olsa birde akıllı kumanda gerçekten süper olurmuş onun dışında memnun kaldım eskiden meğer tv izlemiyormuşum ben HD yayınlar cam gibi birde kanallar 4K geçse siz o zaman tv izleme keyfine varın..Ben birazda markası için aldım 2 hafta araştırdım bunu almasam curved 124 ekran tv alıcaktım nasip bunaymış..
  • Twonokta kullanıcısına yanıt
    Trt 4k ile normal hd yayinlar arasında cok fark varmı

• Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Hd yayının 2 katı görüntü diyim siz öyle anlayın hocam..Şuan sadece Trt veriyor zaten ama çok net cam gibi..
  • arkadaşlar 55ju6070 samsung tv almak isteyenlere müjde ,
    17 eylül perşembe günü kalan ürünler için tekrar indirime girecek bununla ilgili bölge müdürlüklerini arayınız.
    ayırtma işlemi yapabiliyorsunuz.
  • Kesin bir bilgimidir hocam. Bolu da bölge müdürlüğü bulamadım ama. Almak niyetindeyim.

• jaltan J kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar bir indirim söz konusu peki daha 1 hafta oldu alalı çok fark olursa iade alırlarmı acaba..?
  • Arkadaşlar tv yi bir akrabam almış kendisi samsung mağazasında çalışıyor ama a101 den almış 9 taksit 100 tl fark ile
    haftasonu gittim tv kapaliydi kutusunu gördüm 4k uhd falan yazinca bir heyecan kumandayi aldim elime açtım ama bana görüntü çok kötü geldi ekran bi soluk cansız geldi

bendede 48h6270 var ama benimkisinin görüntüsü buna göre çok daha iyi halbuki benim tvden daha kaliteli görüntü beklerdim

alacak arkadaşlar önce gidip biryerde tv yi incelesin

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Arkadaşlar tv yi bir akrabam almış kendisi samsung mağazasında çalışıyor ama a101 den almış 9 taksit 100 tl fark ile
    haftasonu gittim tv kapaliydi kutusunu gördüm 4k uhd falan yazinca bir heyecan kumandayi aldim elime açtım ama bana görüntü çok kötü geldi ekran bi soluk cansız geldi

bendede 48h6270 var ama benimkisinin görüntüsü buna göre çok daha iyi halbuki benim tvden daha kaliteli görüntü beklerdim

ne açtın ki ?
    uydudan sd yayın açarsan büyük ekran da tabiki görüntü daha kötü olur
    koy bakalım bluray diski ve ya kaliteli hd yayını o zaman anlarsın farkı

• Alalım mi almayalım mi karar veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: WinstonCode

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Arkadaşlar tv yi bir akrabam almış kendisi samsung mağazasında çalışıyor ama a101 den almış 9 taksit 100 tl fark ile

ne açtın ki ?
    uydudan sd yayın açarsan büyük ekran da tabiki görüntü daha kötü olur
    koy bakalım bluray diski ve ya kaliteli hd yayını o zaman anlarsın farkı

harici birşey açmadım
    normal içindeki uydu alıcısının verdiği hd yanından hd kanal açtım fikrimde yukarıdaki gibi
    bu tv yi alan adam senin mantığına göre sabahtan akşama kadar bluray oynatıcıdan bluray film izlemeli
    bana tv nin blurayden verdiği görüntü değil hd yada sd kanaldan izlettiği önemli yukarıdada dediğim gibi bana çok kötü geldi görüntüsü belki ayarları bozuktu belki ayarlarını yapamadı bizim akrabalar bilemiyorum ama hiç beklediğim gibi bir canlılık yoktu tv de

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.