Şimdi Ara

A101'de Pınar süt 1,83 TL, Papia 8li Tuv. Kağ. 5,58 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

@bursalitimsah mesajinizi silmissiniz?

Nurcular said nursiyi benimserler devlet icinde yapilandirma ile alakalari yok ve fetoyu hic bir zaman benimsemediler kurunun yaninda yas yanmasin 9 gundur bime gidiyorduk uzak araba ile ama bu aciklama gorunce bugun a101 alisvsleris yaptim emin marketi hemen kapatan devlet a101 alakasi olsa birakirmiydi

olabilir hocam ben sakasına dedim ama su ortamda boyle bir saka yapmaktan vazgectim

Ne sakasi yaptiniz bilmiyorum ama suan hepimiz hassasiz dediginiz gibi saka ortami degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süt yağlı olsaydı alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım yağlı surun sadece yağı az diye biliyorum, başka farkını bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Yarım yağlı surun sadece yağı az diye biliyorum, başka farkını bilen var mı?

baska fark yok ve hatta işin özü tüm saglık camiasıda

yagsız veya yarım yaglı sütü önermekte. (7-8 yaş üzeri herkes için gecerli)
  • A101 de marketlerin onune 81 il tek yurek diye yazi asmislar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Ne tam yağlı ne de yağsız süt önerilmekte, yarım yağlı süt tüketmek şimdilik en mantıklısı gibi gözüküyor. Referans olarak da Mehmet Öz'ü gösterebilirim, genel bir bilgi olsun kafası karışanlara.https://www.youtube.com/watch?v=h2rTp5JVD6g
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Ne tam yağlı ne de yağsız süt önerilmekte, yarım yağlı süt tüketmek şimdilik en mantıklısı gibi gözüküyor. Referans olarak da Mehmet Öz'ü gösterebilirim, genel bir bilgi olsun kafası karışanlara.https://www.youtube.com/watch?v=h2rTp5JVD6g

ilaveten..
    45-50 yaş sonrası vatandasın hergun iki bardak süt tüketmesi için devletin teşvik etmesi lazım.
    açık sütü 40 kuruş bimin yarım yaglı sütü 600 veya 700 kuruşa alıyordum.
    Devlet suspanse etmeli yaglı veya yagsız ne buluyorsan iç vatandaş yeterki sütü iç.

• En doğrusu günlük süt tüketmek. Aoç sütü pahalı ama skt 4 günlük, diğer çoğu firmanınki bir haftayı buluyor. 1 süt 3-6 ay rafta kalıyorsa mideme sokmak istemem.

• milleti kandırdıklarına bakmayın yok yarım yağlı faydalı diye s... derim.eskiden anamız dedemiz neler yedi bizden daha sağlıklıydı temiz kaliteli süt bulursan tam yağlı için azıcıkda pekmez katın Allaha şükredin.
  • Uht sut, sut degil, sutun TANG'i. Aoc cam sise veya yorukoglu cam siseden sasmayin.

• merak edenler için ,a101i pkk sempatizanı cüneyt zapsu kurup,sattı yıl 2008.
    2016 yılına kadar yüzde 52 aydın ailesi yüzde 30 bank asyanın hissesi vardı,bank asya olayından sonra aydın ailesi bank asyanın yaklaşık yüzde 27 hissesini de aldı yüzde 70 civarında hissesi var.

a101 büyük ortak nur talebesi. bunlar etliye sütlüye karışmazlar.tanıdıklarım kendi halinde insanlardır. Ama son dönemde paralelci ilan edildiler,şu aralar
    müşteri kitlesi azaldı.tabi bir süre sonra düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Uht sut, sut degil, sutun TANG'i. Aoc cam sise veya yorukoglu cam siseden sasmayin.

Arkadaslar *okunu cıkartmayın yaw bunun sonu kendi inegini kendin besle'ye kadar gider.
  • Muratbey kaşarın fiyatı fena değil. En son aldığımda tadı güzeldi ama ekşi de yazanlara göre değişmiş falan diyorlar. Tadı değişmediyse eğer 6-8 paket alırım. Diğer alınabilir olan da hazır tatlı. Yumurta lütfü yüksel 'e geçmeseydi o da alınabilirdi.

Edit: Muratbey kaşarı aldım tadı değişmiş malesef. Eski lezzeti yok, beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 26 Temmuz 2016; 19:29:12 >
  • Tatlı alayım dedim kasada indirim düşmedi. Diğer kasada denediler yine yok. Adam depoya gitti yaptı bir şeyler, yine deneyin dedi yine yok. Klasik A101.
  • başlık yarım yağlı Pınar Süt şeklinde güncellenirse daha aydınlatıcı olur.

Bu arada süt fırsatı arayanlar için migros süt 1 lt 1,95 tl sürekli, bu dönemde 20 tl lik süt alımına 5 money veriyor. 1,5 tl ye gelir litresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizjack -- 26 Temmuz 2016; 19:03:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizjack

başlık 0,5 Lt Pınar Süt şeklinde güncellenirse yanıltıcı olmaz. 1 lt gibi algılayıp atladım.

Bu arada süt fırsatı arayanlar için migros süt 1 lt 1,95 tl sürekli, bu dönemde 20 tl lik süt alımına 5 money veriyor. 1,5 tl ye gelir litresi.

resimde 1 lt diyor. 0,5 lt bilgisini nereden aldınız? ben de alacaktım boşuna mağazaya gitmeyim.
  • melmur M kullanıcısına yanıt
    yukarıda dönen yarım yağlı muhabbeti konunun sonuna gelince yarım litre olmuş bir anda. düzeltiyorum.
  • GateFLY kullanıcısına yanıt
    2,2ye alıyorum ben BEYAZEL marketten

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

2,2ye alıyorum ben BEYAZEL marketten

Yani çoğu markette 2.5 TL civarı a101 3.5 TL yazmış luppo için.Teşekkür ederim.İyi Formlar.
  • Carrefourda vardı 2 tl den almıştım
    Sütten soğudum Birşah dan daha kötü

İçinde süt olduğuna inanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.