Şimdi Ara

a101 - ÇAMAŞIR MAKİNESİ 469 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• spor giysi programı, narin yıkama gibi bir çok program seçeneği ve ürünü VESTEL servisinin ücretsiz nakliyesini yaparak, kullanıma hazır hale getirmesi ile bu ürün ilgimi çekiyor.

ancak nedir, n'değildir bir konuşalım istiyorum?

• Ben ilk kez duydum bu markayı.
    Fiyat ilgi çekici ama.
  • Resmi göremiyorum.
    Tüm A101' lerde mi, ne zaman gelecek?
  • kendim sordum, gene ben cevap vereyim;

her a101 mağazasına bir adet göndermişler. NEXON, vestel in avrupa ülkelerine sunduğu fanfirifon markalardan biri. REGAL 3 yıl, bu NEXON lar 2 yıl garantili, varın mukayesesini siz yapın.

dün mağaza gittim, inceledim; her mağazaya bir tane koyulduğunu, ödemeyi yaptığınızda, vestel servisin mağazadan o ürünü alıp tekrar paketine sararak evinize getirdiğini, kurulumunu yaptığını söylediler.

izlenimim; kapak kalitesi pek hoşuma gitmedi, onun dışında paneli, sağı solu fiyatı da göz önüne alındığında iyi gibi.
  • asıl kafa karıştıran, anneler günü kapsamında, mediamarkt'da da çılgın indirimler olması,

inserti bir inceleyelim, doğru makineyi tespit ederek alalım, her ne kadar marka olarak samsung iyi gibi dursada aslında öyle olmayabilir :) iyice araştırmak lazım.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/special/Anneler-Gunu-0509,20201,page_1.html
  • çarşı pazar iyice karıştı

işte yeni oyuncular;

dikkat edin,
    hem 8 kg,
    hem 1200 devir,
    hem de A++sınıfı enerji tasarrufu
    !??!

http://www.teknosa.com/kategori/beyaz_esya/camasir_makinesi/1049/115020397/indesit_iwe_81282_sl_eu_8_kg_1200_devir_a_camasir_makinesi

*

insette bir de delonghi ütü hediyeli, 9 kiloluk hotpoint var. anlayan arkadaşlar tüm alternatifler arasından hangisini almamız gerektiğini desin de pasaklı pasaklı dolaşmayalım.
    http://www.teknosa.com/insert/

• Nexonu vestel üretiyor beyler. Regalle aynı kalitesi regalin reklam ve marka maliyeti ''0'' olanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @face1tr

Vestel in Avrupa'ya sunduğu fanfirifon markalardan biri demişsiniz.Avrupa da ki malı Türkiye'dekinden daha kaliteli olması gerekmez mi?Bilgim yok sadece merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

asıl kafa karıştıran, anneler günü kapsamında, mediamarkt'da da çılgın indirimler olması,

inserti bir inceleyelim, doğru makineyi tespit ederek alalım, her ne kadar marka olarak samsung iyi gibi dursada aslında öyle olmayabilir :) iyice araştırmak lazım.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/special/Anneler-Gunu-0509,20201,page_1.html

Bu makinayı trump saturn açılışında 469 tl gibi bir fiyata arkadaşıma almıştım.

Makinanın yıkama performansı güzel fakat kazanı o kadar büyük değil. Evde 2-3 kişi yaşayanlar için ideal. Çalışması sessiz fakat sıkmada hafif titreşim yapıyor.Bir diğer sorunuda deterjan gözünün küçük olması. Deterjan koyarken biraz uğraşmanız gerekiyor. Bu fiyata bundan iyisini bulamazsınız . Kullanım menüsü ve diğer özellikleri çok güzel.

• hotpoint ve indesit gibi markaların ürünleri çok ucuz ve özellikleri çok fazla fiyatına göre.

ancaaak forumun beyaz eşya bölümüne bakarsanız bu markaların hiç tavsiye edilmediğini görürsünüz. uzak durmanızı tavsiye ederim.

bosch-siemens-profilo grubundan bir ürün almanızı öneririm.
    evimister sitesinde %20 indirim çeki olayı var, indirim ile fiyatları uygun oluyor. bende ordan anneme bulaşık makinesi almıştım salı günü kargo geldi, sağlam sitedir, teslimat biraz geç oluyor sıkıntı etmezseniz.

http://www.evimister.com/Profilo-601-KTR-600-Devir-Camasir-Makinasi-5215.html 5 kg 600 devir, işinizi görürse bunu düşünebilirsiniz. fiyatıda dediğim gibi %20 indirim ile çok uygun fiyata gelir.

• Vestel, Indesit (Ariston) piyasada en kötü çamaşır makinelerini üreten firmalardır.

Ucuz makine istiyorsanız alınabilecek sadece Gorenje var. WA60089 modelinin fiyatını araştırmanızı öneririm.
  • ben makinadan filan pek anlamam ama garanti süresi benim için önemlidir.. üreticinin de malına ne derece güvendiğinin ayrıca bir göstergesidir.. mesela, yanlışım yok ise LG üst sınıf çamaşır makinalarına(1000 lira ve üzeri genelde gördüğüm), 10 yıl motor garantisi veriyor ki bunu hiçbir firmanın yaptığını da görmedim şahsen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

ben makinadan filan pek anlamam ama garanti süresi benim için önemlidir.. üreticinin de malına ne derece güvendiğinin ayrıca bir göstergesidir.. mesela, yanlışım yok ise LG üst sınıf çamaşır makinalarına(1000 lira ve üzeri genelde gördüğüm), 10 yıl motor garantisi veriyor ki bunu hiçbir firmanın yaptığını da görmedim şahsen..

samsunglarda da 10 yıl motor garantisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

quote:

ben makinadan filan pek anlamam ama garanti süresi benim için önemlidir.. üreticinin de malına ne derece güvendiğinin ayrıca bir göstergesidir.. mesela, yanlışım yok ise LG üst sınıf çamaşır makinalarına(1000 lira ve üzeri genelde gördüğüm), 10 yıl motor garantisi veriyor ki bunu hiçbir firmanın yaptığını da görmedim şahsen..

samsung da olabilir.. yanlış olmasın.. ben LG diye hatırlıyorum.. belki her ikisi de öyledir.. zaten takip etmem ama arada broşürlerde görüyorum..

• Aristonda da var diye biliyorum. 10 Yıl motor garantisi. Ek Garantiyi 6 ay içinde 100 liraya servisten alarak 7 Yıl'a garantisi çıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Vestel, Indesit (Ariston) piyasada en kötü çamaşır makinelerini üreten firmalardır.

Ucuz makine istiyorsanız alınabilecek sadece Gorenje var. WA60089 modelinin fiyatını araştırmanızı öneririm.

ancak önemli olan motor garantisi değil diye biliyorum, çamaşır makinesinden anlayan üstatlar konuya açıklık getirirlerse sevinirim. forumda Gorenje makinenin durduk yere kapak camının kırıldığı ile ilgili bir konu başlığı var, çok kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Vestel, Indesit (Ariston) piyasada en kötü çamaşır makinelerini üreten firmalardır.

kötü diyorsun ama ben vesteli 7 senedir kullanıyorum,şimdiye kadar sadece kayışı koptu başka bir sorunu yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

quote:

samsung da olabilir.. yanlış olmasın.. ben LG diye hatırlıyorum.. belki her ikisi de öyledir.. zaten takip etmem ama arada broşürlerde görüyorum..

10 yıl garanti tüm modellerde yok. direct drive (yani kayışsız ve motorun kazana monte olduğu) modellerde var.

• mm den samsung aldım 6 kg 1000 devir elmas kazan. 480 liraya geldi güzel makine +80 liraya garantiyi 5 yıla uzattım. 2 yıl önce regal almıştım 399 liraya 6 kg 800 devir dartynin antalya açılışından ondan da memnunum ve 3 yıl garantiliydi o.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.