Şimdi Ara

A101 Beta Yüksek Tepeler Çay 15.95TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
3
Favori
9.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arandur

Çay evde vardı, ve dün akşam ve bu sabah iki demlik içerek denedim. Aynı miktarda kullanınca az dem veriyor ve biraz sert olduğu doğru. Kötü bir çay değil ama iyi de diyemem. Beta'nın Taç Yaprak efsanesinin yanına yaklaşamaz, o çayı denemeyen kalmamalı.
    Aldım onu geçen Gittigidiyor'dan sırf merak ettiğim için, deneyeceğim bakalım.

Yüksek Tepeler'i de 2 paket olarak kullandım parasına göre iyi bir çay sayılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Aldım onu geçen Gittigidiyor'dan sırf merak ettiğim için, deneyeceğim bakalım.

Yüksek Tepeler'i de 2 paket olarak kullandım parasına göre iyi bir çay sayılabilir.

Alıntıları Göster
    Şöyle söyleyeyim, mutfaktan kokusu buram buram gelen tek çayım o oldu ki ben çay deneyen insanım. Tadı da çok iyi. O yüzden herkes denemeli diyorum zaten. Çay tadım denemelerini genelde sek demleyerek yaparım. Onun haricinde içimlerimde tomurcuk, seylan vs. bir karışımım vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aldim şu an içiyorum çok sert çaykur sari paketin yanina yaklasamaz ben tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaçak çaya benzeten arkadaşlar, tadı mı yoksa rengi mi kaçak çaya benziyor? Alıntılayarak cevaplarsanız çok sevinirim.
    Türk çayı içiyorum ama bir türlü kaçak çay gibi, koyu dem bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Kaçak çaya benzeten arkadaşlar, tadı mı yoksa rengi mi kaçak çaya benziyor? Alıntılayarak cevaplarsanız çok sevinirim.
    Türk çayı içiyorum ama bir türlü kaçak çay gibi, koyu dem bulamıyorum.
    Tadı benzemiyor hocam, biz 4 kişilik ailede 3 kaşık koyunca demini veriyor ancak.
  • yapmayın yaa heveslendim bian A101'e akın ediyordum kapıdan döndüm..
  • @john Constantin
    Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.