Şimdi Ara

A101 AKTÜEL 15 OCAK 2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
5
Favori
35.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 li lahmacunun ne esprisi var çözemedim? 4 lira imiş, e dışarda zaten fiyatlar böyle.

Onun dışında araç telefon tutacağı uygun gibi duruyor, işlevini yerine getirebiliyosa tabi.

Ev poğaçasını çok severim, bizm evdekiler yapmıyo onun da tadına bakıcam galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç içi kamera gerçekten çöp. Arkadaş radyodan sipariş vermişti. Gözlük hediyesiyle beraber. Bir kez bile çalışmadı. Aparatın biride eksikti araca bile takamadık. Hiç bulaşmayın. Kaliteli bir ürün alın. Bu ürün işinize yaramaz.
  • saç kesme makinasıyla sakal alınırmı acaba?

lahmacunlarda iş yok bence daha öncede verdi dün yedim lezzetli değildi ve çok ufaktı.. ama dışarda o 2liraya yediğiniz lahmacunun içinde ne var yapanlar bile bilmiyodur emin olun bu markalı ve temiz oldugunu iddia ediyor en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 7 Ocak 2015; 23:25:15 >
  • _SC kullanıcısına yanıt
    Olay nedir hocam? Fotolardan bişey anlamadım, açıklar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunsx

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Araç içi süpürge nasıldır ? Çekim gücü vs

Aynısı var bende gayet tatminkar tavsiye ederim

Teşekkür ediyorum hocam alacağım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

saç kesme makinasıyla sakal alınırmı acaba?

lahmacunlarda iş yok bence daha öncede verdi dün yedim lezzetli değildi ve çok ufaktı.. ama dışarda o 2liraya yediğiniz lahmacunun içinde ne var yapanlar bile bilmiyodur emin olun bu markalı ve temiz oldugunu iddia ediyor en azından.

Hocam eskişehirde biz yiyoduk çoğu zaman en pahalı yer 2.5/3 oluyodu. Yani zaten gidip yok yere tadı daha kötü olan şoklu ürünü almanın manası kalmıyor.

Traş makinası ile sakalının kalınlığına bağlı olarak alabilirsn. Bazı kuaförlerde ense almak için vs kullanıyolar.

• AytekinNet kullanıcısına yanıt
    Paketteki yapıştırıcı tamamen çikolataya işlemiş aslında sorun mu değil mi bilgim yok farklı zamanlarda aldığım aynı ürünlerde böyleydi. Gıda mühendisi bir arkadaş aydınlatsa bizi aslında

• Oto teyp ve pijama takımı hakkında kullanan bilgisi olanları alalım
  • bu tavuk kova nasıl pişirilir?ona takıldım.yani pişmiş mi?sadece ısıtacak mıyız yoksa yağda mı kızartacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SC

Paketteki yapıştırıcı tamamen çikolataya işlemiş aslında sorun mu değil mi bilgim yok farklı zamanlarda aldığım aynı ürünlerde böyleydi. Gıda mühendisi bir arkadaş aydınlatsa bizi aslında

zamanında cıkolata fabrıkasında uretım planlamada calıstım. bim vs gibi markalarada uretıyorduk vede ıso vs belgelerıne sahıp olabılmek ıcın uretım alanında kullandıgımız peceteler bıle toz kıl tuy bırakmayan gıdaya uygun peceteler olmak zorundaydı.ambalaj malzemelerındede durum boyleydı,ambalaj fılmlerı kendınden yapıskanlı gelırdı sadece makıneden gecerken ısı verılerek yapısmaları saglanırdı.

sonuc olarak bıldıgım kadarıyla gıda olarak zararı olmayan bır yapıskan kullandıklarını dusunuyorum,ama oturupta 1kg yapıskan yersenız orasına karısmam

• quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Torku'nun tam buğday bisküvisini denemeyen varsa mutlaka denesin Ülker ve Eti'den çok çok güzel...

hocam torku dan baska almıyorum zaten
  • bu İGLO yakın zamana kadar çok pahalıydı..Son zamanlarda diğer büyük marketlerde de fiyatları hep düşük seyretmeye başladı.Acaba kalite düşümü mü yoksa baktılar böyle gitmiyor kârdan kısalım mı dediler diye düşünüyorum..

Ürünlere gelirsek ilgimi çeken Kova Tavuk konsepti oldu (KFC yi evinize getirdik hesabı )
  • Oto içi süpürgesi nasıl acaba kullanan varmı ? ıslak kuru derken nasıl oluyor ?
  • Araba süpürgesi ve araç içi çoklu priz güzele benziyor.
    Takip...
  • hafiz83 kullanıcısına yanıt
    bence dondurulmus gıdaları dolapta beklemek malıyetlı olacagı ıcın fıyatları asagı ındırmek zorunda kaldılar.gercekten cok kalıtelı urunler ama cok pahalılar,yakın zamanda tr den elını ayagını ceker gıbıme gelıyor
  • Cam suyu süper diyeceğim ama geçen sefer gelmemişti bu sefer gelirse kaçırmamak lazım

-10 olan cam suyu bile bu paraya alınamazken -30 4.95TL kaçmaz
  • Araç supurgesini ve oto teyp i tavsiye etmiyorum.teybi aldim kaçak yaratti araçta sokturdum bi skntim yok şuan.supurgede güçlü bisey değil fazla beklentiniz olmasin

• Mantık hatası var torku çubuk krakerde.

36Gr : 25krş
    136Gr: 100krş

Adam 1 tl verip 4 tane küçük paket alır. Hem açınca bitircem diye uğraşmaz hemde toplamda 8gr fazla almış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blues88 -- 8 Ocak 2015; 0:09:35 >
  • Gliss sampuan ve tuvalet kagitlatinin fiyatlari iyi.

• ilk defa tv yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.