Şimdi Ara

a101 7 şubat A4 Tech G3-200N V-Track Kablosuz Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

a101 7 şubat A4 Tech G3-200N V-Track Kablosuz Mouse

• fiyat olarak iyi, mouse nasıldır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mouse kullanmadığında pil yiyor haberiniz olsun 12 ay falan hikaye 2 ayda 1 pil gider en az

• Tepkime süresi vasattır pili de çabuk biter. Logitechten şaşma kablosuzda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kullanılmadığında oto kapanıyor, açma-kapama tuşu yok.
  • Eylül ayında almıştım bundan bir tane. Pili 5 ay gitti günde ortalama 5-6 saat kullanımda. Standart kullanımda olarak herhangi bir sıkıntı yaratmıyor ancak tuşları biraz sesli gelebilir. kullanımı kesinlikle rahat ama plastik kalitesi bence yeterince iyi değil. Mükemmel bir fare değil ama kesinlikle parasının hakkını veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil kapağını açmak tam bir işkence.. Açarken ve kapatırken zorluyor, aşırı baskı yapmak agresif davranmak gerekiyor kapağa... Sırf bununla uğraşmamak yüzünden usb alıcısını kaybettim..Logitechte ise böyle bir sorun yoktu, gayet güzel bir şekilde kapak açılıp kapanıyordu..

Bunun servisinden çalışan herife bu üretim hatasından bahsettiğimde çocuk gibi davranıp surat astı..

USB alıcının kesnarlı köşeli, yanlışlık eliniz çarparsa çizebilir.. Logitechte ise böyle bir sorun yoktu, yuvarlıtılmış köeşelerle çok şık görünüyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toshiba kart alinir mi ? 100mb iyi gibi duruyor

• mouse piyasanın yarı fiyatına ihtiyacı olan kaçırmasın
  • 4 tane aldım evde işte kullanıyorum gosmartlara göre çok çok iyi logitechten de çok geri kalmıyor. Pil konusunda ben yoğun kullandım 3 ayı bulmadı ama önemli değil memnunum alacak arkadaşlara tavsiye edilir.
  • Bunla lolde penta cektim al gitsin 2 paket parası

• Bundan aldım geçen şubennin birinden 10 gündür kullanıyorum fakat bir takılma hali var mouse da hareket etmiyor takılıyor arada çözemedim kendi kalitesinden normalde olan bir durum mu önceden logitech m180 vardı onda böyle bir sorun yok.
    Çok akışkan mouse kullanımı yok
    Kırmızı ışığı yok altında normal mouselarda olan ayrıca oraya üfleyip denedim daha bir sapıtmaya takılmaya başlıyor bir dakika falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 3 Şubat 2019; 0:46:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • toshiba 32 gb kart nasıl?
    27.95 tl iyi gibi...
  • Fare iyi, yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum ve üç kez pil değiştirdim, ortalama 5-6 saat kullanırım. Tıklama sesi kimisine yüksek gelebilir, bana biraz yüksek geldi ki şimdiye kadar hiç dikkatimi çeken bir fare olmadı bu konuda. Tekerleği kaliteli, algılama sorunu yaşamadım. Yalnız farede kapatma tuşu yok ve devamlı açık kalıyor, sanırım pil tüketimine güvenerek koymadılar bu özelliği ama basit bir switch koymak bu kadar zor olmamalı.

Kısaca tam bir f/p ürünü.
  • Avuçta kaybolan parmak mouse'lardan ise bedavaya bile alınmaz
  • Birkaç gün önce Sakarya bölgesi Migros'larda karışık markalarda kablosuz mouselar 13 tl idi...
  • Valla ucuza alın kullanın eğer yüzey seçmiyorsa. Tonla para verip logi 560 almıştım, ne taraması iyi ne yüzey performansı. Mouse u geri veremediğim için bir de mouse pad almak zorunda kaldım. anca siyah zeminde çalışıyor logi m560. Pl konusunda logi piyasadaki en iyi marka ama orta ve alt segmenti leş. Paraya kıyarım diyorsanız tek seçeneğiniz lazer olsun, yoksa standart optik tarayıcılar kanser ediyor adamı microsoft bluetrack iyiydi birde ama ayda bir pil bitiyordu onda da
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Logitech m560 ı 4 senedir beyaz masa üzerinde padsiz sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Daha bir yanlışını da görmedim yağ gibi akıyor. Pil performansını söylemeye gerek yok. İşim bitince altındaki tuşu kapatma ihtiyacı bile duymuyorum. Bundan önce Asus marka almıştım 1 ay dayanabildim sürekli takılıyordu garantiye yolladım para iadesi yaptılar. Size hatalı ürün denk gelmiş olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şıuan a4tech g3 280a kulkanıyorum parasına göre çok iyi. Bimden 15 liraya almıştım.Bu ise yeni modeli.
    Bendekindede kapatma tuşu yok fakat kullanmadığınızda kendini otomatik kapatıyor. Tuşa gerek yok.

Günde 3 _4saat kullanmayla 6 ay filan dayanıyor alkalin pil ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 7 Şubat 2019; 10:23:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.