< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XY_SCORPION -- 6 Nisan 2022; 15:22:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XY_SCORPION -- 6 Nisan 2022; 15:22:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benle anlasıp 3 saat bekletip sonrada başkasına sattım demiştir bilginize |
Benimle Anlaşıp derken hocam? Sizden herhangi bir ödeme - kapora yada herhangi birşey aldım mı? Yada sana satacağıma dair senet mi imzaladım? Satılık olan ürünü sana değil de bir başkasına sattım. Bırak da ona da ben karar vereyim. Malımı kime satacağıma müdahale edecek kadar cüretkar davranmanıza anlam veremedim doğrusu. İyi günler ✋ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
isterseniz mesajları burada paylasıyım fiyatta anlastık dedınız kı bana ısten cıkınca a101 e sorayım nelerde gecıyor ogrenıyım o sekılde odeme gecın dedınız bende tamam dedım 18,30 da yazarım dedınız numaramı verdım bende. herseyde anlasıp da 3 saat sonra ( ben sorunca oda ) ben baskasına sattım demenız nedir ? bana baska arkadas alacak alıyor musunuz dıye sordunuz mu ? zaten ödeme alıp baskasına verseydiniz iş hukuka boyuta taşınırdı orası ayrı konuda bir mal satıyorsunuz fıyatta anlasıp saat veriyorsunuz sonra ben sizden 3 saat haber bekliyorum sonrada dıyorsunuz ki ben baskasına sattım. bu yapılan davranış etik ise eğer takdir burdaki arkadaşların |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet dogru dedınız 50 lıra ıcın yaptıgınız davranısa baksınlar diye attım zaten inkar ettiniz önce simdi 50 lira icin diyorsunuz mesela 50 yüz degil mesele burda insanı salak yerine koymak bilinki tek akıllı siz degilsiniz kimsede salak değil. bende buraya gecen pazartesi üye olmadım 7 yıldır burdayım bır kimse benden şikayetci olmadı NEDEN çünkü etik olmayan hic bir şey yapmadım. her ticaretin bir ahlakı edebi vardır bunu alısveriş yapıyorsanız sizinde bilmeniz gerek anlasılan bilmiyorsunuz neyse insanlar görsün ona göre alışveris yapsın diye attım ben |