Şimdi Ara

A101 4 Şubat 2016 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CiweLek

Bu dandiklerle ugrasmayin hocam direk sanayi tipi alin cancan marka tavsiye ederim bunlar insani kanser eder cancan alin ömürlük çocuga bile kalir o kadar saglam

kesinlikle katılıyorum. Alın cancan torunlarınız bile kullansın. Bu dandiklerle nar sıkmaya kalksanız elinizde kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv nasıl ? 900 olsa alınır da 1250 çok gibi

kalitesi nasıldır ? bilen kullanan var mı ?
  • tam bir hayalkırıklığı..
  • vestel hi level a101 sponsoru sanki her insertte varlar. koy şuraya LG 49UF8507 yi 1999 tl ye misss . şaka bir tarafa sürekli vestel-hi level tv ler getirmeye başladılar gördüğüm kadarıyla pekte satılmıyor
  • Aksa jeneratörden şaşmayın.
  • Mach3 ü geçen konyada adeseden 8 lisini 11 kusura aldım. Bu fiyatta fena değil. Şimdi gördüm 8 li blue3 şokta 13.50 tl imiş.ayın 3 ne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 2 Şubat 2016; 0:42:27 >
  • ıslak havlu alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Yumurta nasıldır? Organik olunca ne oluyor üzerinde tavuğun poku mu var?

Hocam serbest gezen tavukdan oluyor bu yumurtalar doğal yem yiyor diyorlar daha sağlıklı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

Orijinalden alıntı: CiweLek

Bu dandiklerle ugrasmayin hocam direk sanayi tipi alin cancan marka tavsiye ederim bunlar insani kanser eder cancan alin ömürlük çocuga bile kalir o kadar saglam

kesinlikle katılıyorum. Alın cancan torunlarınız bile kullansın. Bu dandiklerle nar sıkmaya kalksanız elinizde kalır

Ağız tadi önemli ama...
    Meyve suyunu lifleriyle içmek nacizane bence daha güzel ve önemlisi daha saglikli...
    Ben oyuzden motorlu sıkacak kullanma taraftarıyım...
    ornek:
    http://www.vatanbilgisayar.com/presso-3322-narenciye-sikacagi-40-watt.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duykan -- 2 Şubat 2016; 1:02:34 >

• tv yi almayı düşünyorum. hepsiburada bi turlu awoxu vermedı 1000 den yıne.alternatıf yok piyasada
  • Hayır hocam içimdeki sihaz aynı sadece bigelecek olan cocuklar için üretilmiş küçük çocuk tasarımlı.

• ıslak havlu 2 gün önce şokta 70 lisi 5 liraydı 10 kutu stokladım a101 deki 50 lik sıcak değil
  • Mach 3 diyorsunuz iki de bir; ben de dönüp tekrar baktım gözümden mi kaçmış diye
    Mach 3 değil kardeşim o; Blue 3 O!

Sleepy alınır, yastık olan sadece kılıf mı acaba yastığın kendisi mi? Pek anlayamadım. Eğer yastıksa o da alınır..
  • geçen rastgele bi afişte sandisk 3.0 16 gb görmüştüm a101 de ama kalmamış bida ne zaman gelir acaba usb belleğe ihtiyacım var burdakinin alınabilitiresi nasıldır sizce?
  • arkadaşlar bu a101'de satılan colombo seylan çayı diye satılan bir çay var.bunu deneyen var mı ? tadı nasıldır ?
  • winwinwin W kullanıcısına yanıt
    Begenmediğin almadığın Rize Turist Çayı Bu Çaydan Bin Kat daha iyidir. gerisini sen anla artık ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.