Şimdi Ara

A101 14 -16 SUBAT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
8.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şüphelendiğimi 174gıda hattına şikayet ediyorum.inceleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamizah

Ben şüphelendiğimi 174gıda hattına şikayet ediyorum.inceleniyor.

Dün burada Bİm ve A101 ürünlerinin diğer markalardan daha fazla denetlendiğini iddia eden bir arkadaş vardı ama iddiası kafadan sallama olduğu için mesajlar uçmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Ahir Kaşar 1000 gr. 12.45 krs
    M.birlik Sele Zeytin 291-320 kalibre 800 g . 9.95 krs
    Tadet piliç kg 4.45 krs
    Çiftçi 2.5 kg Osmancik pirinç 8.80 krs
    Ekici suzme peynir 500 gr 5.75 krs
    Cokokrem findik kremasi 500 gr 4.95 krs
    Milkten krem peynir 500 gr 4.75 krs
    Nimet kepekli tost için ve normal tost için 500 gr 1.45 krs
    Carte dor maraş kesme 450 ml 5.45 kes
    Mistral kagir havlu 6 li 3.95 krs
    Mendiva İslak mendil 101 li 2.15 krs
    Axe deo çeşitleri 150 ml 5.95 krs
    Bingo konsantre 7 kg 17.95 krs
    Silk Blue erkek atlet- fanila 2.95 krs
    Silk Blue erkek boxer 2.75 krs

Ahir kasar Esim komsuda kahvaltıda beğenmiş kaçmaz

Hangi a101 lerde bu kampanya şimdi uğradım yok dedi kasiyer böyle bi kampanya Axe 7,90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende üreticisine baktim calmio ürünleri fena değil diye aldim ama hata yapmış olabilirim. Kaşardan şikayetci olan arkadaslarınkinin üreticisi kimdir. Tarabya olanın üreticisi özgüllü idi. Bulabilirsiniz yörsan yarım yağlı beyaz peynir 9.95 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 15 Şubat 2015; 14:45:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetçi yada memnun olan arkadaşlar Ahir kaşarın üreticisini paylaşsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Şikayetçi yada memnun olan arkadaşlar Ahir kaşarın üreticisini paylaşsın.

Koydeykdn almistik beyaz peynir soğan maydanoz karisini yapip sabah kahvaltisi için firina verdik börekleri zorla bitirdim

Ama sabah Esim dogradi kahvaltıda 1 tabak yedik yaktik sadece eridi ve ÇAKMAK parmagimi yakti 5 dk yakinca

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bim'in kaşarı A101'e göre çok daha başarılı.

BİM mi önünden gecerim bili bili yumurta icin sadece.

Dun babam esenyurt BİM de kariyeri dovecekmis 4 ekmek almus şeffaf poşet kasiyer elini sokmuş parmaklanis sayiyormus babam patlamis erkek olsa cirpardim ağaç gibi diyor

Sefaf poşet önüne tuttum pis elini sokmanin manası varmi demiş diğer görevliler de ses cikarmamis sayoyormus akli sira
    Eliyle

Babam eve bir hisimla girdi ne oldu baba ? Anlattı dua etsin kizdi bir de zayif bisey vursam hepsi boşa giderdi diyor ekmeği birakmis donmuş firindan almis

• quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Ahir kaşarın kaşar olduğu bile şüpheli. Ucuzluğuna kanıp bir kez aldım, bir daha asla yanaşmam. Zaten o fiyata bildiğimiz taze kaşar peynirini almak mümkün değil. Yukarıda arkadaşın dediği gibi, bir kg kaşar 11-12 kg. sütten oluyor.

Ben sok tan 33 -4 ay evvel kasar peyniri 700 gram 9.90 a aldim kgdu 15 e geldi kampanya varei sütaş marka o da mi sahteydi o zaman hocam bazen kampanya yapiliyor öyle dusunmeyin

Gecen 5 ay evvel migrosta 4 lu kloroplast buzdolabi poseti 1.65 krs idi odami sahte

Cumhuriyet sucuk migrosta 29.90 a 7 kg aldik zaten firmadan maliyeti 24.90 diye afyon fiyat cikardi oda mi sahte

• Milkten urunleri cok kotu bana gore
    Ucgen peyniri mesela margarin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhordata -- 15 Şubat 2015; 15:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

Milkten urunleri cok kotu bana gore
    Ucgen peyniri mesela margarin gibi

Alma miljten duman

• Bursa da gittim axe deodorantın fiyatı 7.90dı diğer ürünlerin hiçbiri inmemişti acaba bu kampanya heryerde yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

annem almış bu ahir kaşardan
    tadı çok yavan
    bide erimemek için çok direniyo

Hocam güldürdünüz

• böyle bir kampanya yok, adam forumu trollemiş gitmiş. 4 tane markete uğradım hiç birisinde ne görsel var, nede çalışanların haberi.

hayır madem konusunu açıyorsun çek resmini koy. hangi mağaza hangi şehir yaz yada baksın yakın olanlar.

• çok bilmişlik yapmayayım ama bu kaşar iade kaşarların eritilmesinden yapılmış

nerdenmi anladım kaşarı kestiğim noktada erimeye dahil olmamış kısım vardı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Ahir kaşarın kaşar olduğu bile şüpheli. Ucuzluğuna kanıp bir kez aldım, bir daha asla yanaşmam. Zaten o fiyata bildiğimiz taze kaşar peynirini almak mümkün değil. Yukarıda arkadaşın dediği gibi, bir kg kaşar 11-12 kg. sütten oluyor.

Ben sok tan 33 -4 ay evvel kasar peyniri 700 gram 9.90 a aldim kgdu 15 e geldi kampanya varei sütaş marka o da mi sahteydi o zaman hocam bazen kampanya yapiliyor öyle dusunmeyin

Gecen 5 ay evvel migrosta 4 lu kloroplast buzdolabi poseti 1.65 krs idi odami sahte

Cumhuriyet sucuk migrosta 29.90 a 7 kg aldik zaten firmadan maliyeti 24.90 diye afyon fiyat cikardi oda mi sahte

Sahte demiyorum, zaman zaman tanıtım amaçlı neredeyse maliyetinin altına satılabiliyor marka ürünler dahi. Fakat bu kaşar her zaman çok düşük fiyatlı ve tadı kaşarı andırmıyor bile. Özelleştirme öncesi 2 sene SEK , sonrasında ise 3 sene özel bir süt ürünleri fabrikasında çalıştım hocam. Kaşar nedir, nasıl yapılır az çok biliyorum.

• Ben iki paket aldim. Dun bitmisti bugun yetistim :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

böyle bir kampanya yok, adam forumu trollemiş gitmiş. 4 tane markete uğradım hiç birisinde ne görsel var, nede çalışanların haberi.

hayır madem konusunu açıyorsun çek resmini koy. hangi mağaza hangi şehir yaz yada baksın yakın olanlar.

Hocam annem.çöpe atmis yalan mi konuşacağız sana yarin yolda bulup fotosunu atayim ok

• quote:

quote:

böyle bir kampanya yok, adam forumu trollemiş gitmiş. 4 tane markete uğradım hiç birisinde ne görsel var, nede çalışanların haberi.

Hocam annem.çöpe atmis yalan mi konuşacağız sana yarin yolda bulup fotosunu atayim ok

estağfurullah hocam kusura bakma o halde , konuyu mobilden gördüm gittim yakınlardaki tüm a 101 marketlere (4 tane market gezdim) , kampanya broşürü vs... göremedim , çalışanlarda bilmiyordu , dedim belki kasada düşer fiyatları , kasada da o fiyatlar çıkmayınca kızdım biraz . demek ki şehre/mağazaya özel bir aksiyondu . keşke en başta şehir mağaza vs... belirtseydiniz . iyi akşamlar .

• quote:

quote:

quote:

estağfurullah hocam kusura bakma o halde , konuyu mobilden gördüm gittim yakınlardaki tüm a 101 marketlere (4 tane market gezdim) , kampanya broşürü vs... göremedim , çalışanlarda bilmiyordu , dedim belki kasada düşer fiyatları , kasada da o fiyatlar çıkmayınca kızdım biraz . demek ki şehre/mağazaya özel bir aksiyondu . keşke en başta şehir mağaza vs... belirtseydiniz . iyi akşamlar .

Ben istanbuldayim ablam.mersin tarsus ta fiyatlar ayni indirimden idi

Her yerde boyle idi çok kişi almis yazdi foruma

• storm kullanıcısına yanıt
    Ahir kaşarın üreticisne baktım Niğde üretimli Calmio süt diye yazıyor. Niğde'den geliyor. Süt ürünlerinde çoğu firma sıkıntılı ki misal süzme yoğurtları sütaş iade yoğurttan yapıyormuş çoğu böyle sadece sütaş değil, ama genel olarak bilinen marka almakta fayda var, konya da bir sürü süt fabrikası var o açıdan çeşit bol sıkıntı yok :) @storm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.