Şimdi Ara

A101 12 Mayıs 2016 Aktüel Ürünler ( HD katalog) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
9
Favori
19.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ürünüm hasarlı çıktı iade ettim. Ana borusu yamuktu. Başka şubeden aldım kurdum beğendim. Geçen yıl bir yakınım aynısı almıştı kullanmıştım çok iyiydi. Ürün bence bu fiyata iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş tiryaki şeysinden sakın almayın ömrümde bu kadar kötü çay içmedim

bu arada o ginseng diye satılan şeyin içinde muhtemelen Sildenafil vardır. Bakanlığın açıkladığı çoğu sözde gıda takviyesinde sildenafil çıkmıştı. Dikkatli olmak lazım gerçek yararlı ginseng istiyorsanız Pharmaton alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

emek için teşekkürler ama bu kadar da zahmete girmeye gerek yok, ha 10 gün önceden öğrenmişizi ha 2 gün önceden,

• Hafta sonu kataloğundaki ürünlerin hepsi dün A101de vardı bende beğendiklerimi erkenden aldım ,
    Parmesanı himalaya tuzunu tavsiye ederim.
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    Otg olanı diyorsan son 1 tane kalmış benim aldığım mağazada. Hemen kaptım

• doğuş bergamot aromalı demlik poşet çay 160'lı
    nasıldır tavsiye eder misiniz ? lipton yellow label kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan4423

farklı semtlerde 6-7 şube gezdim. hiçbirinde kamp sandalyesi yok. 2-3 güne gelir dediler

Kamp malzemeleri tedarikçi firmadan dolayı hiç bir şubeye gelmemiş
  • netten kullanıcısına yanıt
    Hocam bende himalaya tuzunu aldım fakat onu suda eriterek mi kullanacaksınız yoksa normal tuz gibi serpme mi yapacağız nette farklı bilgiler okudum size de sorayım dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatepe
    Hocam bende alıcam Salıncak. Nasıl kalite malzemede ilk görüşlerin.

Ben bu sabah aldım salıncağı. Sabahın 9'unda gittim bitti dediler. belki 10 şube gezmişimdir en sonunda kıyıda köşede buldumda aldım. İzlenimlerimi aktarayım. Kutusu biraz büyük ve ağır. Tek başıma zor attım evin önüne. Arabaya yüklerkende ordaki çalışanlardan yardım istedim. Arabama (Passat) zor sığdı, ön koltuğu yatırdım tam tamına denk geldi. Ufak arabanız varsa (Micra 206 vs.) kutuyu yükleyemeyebilirsiniz. Kurulumunu demin yaptım. Kutusu yayvan olduğu için içinden somunlar vidalar veya kurulum kağıdı düşebiliyor. Bende çok şükür sadece 1 adet 8mm somun eksik çıktı oda elimde vardı kullandım. Kurulumu basit. Tek başıma kurdum. Kurulum kağıdı yeterli. Balkona attım fazla büyük değil. 3 kişi kesinlikle sığmaz ancak 2 kişi. Oda max 150kg. Demir parçaları fazla ince yani aşırı yükleme yapmayın. Onun haricinde bu fiyata bedava. Bulursanız kaçırmayın ben beğendim

Düşürenler için Kurulum Kağıdı;
     A101 12 Mayıs 2016 Aktüel Ürünler ( HD katalog)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 12 Mayıs 2016; 15:33:41 >

• Arkadaşlar parmesan peynir nasıl?İşin aslı 20 tl ye satılan ithal parmesan peyniri almıştım bi keresinde realden(grana padano idi sanırım),Onun gibisini bulamadım o da çok pahalı olduğu için alasım gelmiyor.En son şoktan almıştım 6 liraya falan,peynir ziyan oldu.Zaten peynirle arası olan biri değilim kaşar ve parmesan dışında.Deneyenler fikrini paylaşırsa sevinirim

• RedFone kullanıcısına yanıt
    hocam 3 kişilik dedikleri çadır ölçülerine baktınızmı? hatalı olabilir
  • Puzzle aldım. Gayet kaliteli duruyor. Yansıma yapmayan güzel baskı. 3 yıl ücretsiz kayıp parça garantisi var. Meraklısına tavsiye ederim.

• serhatogun S kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım a101 e bazı şubelere gelmiş benim için 2 tane ayırttım 7 de gidip alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

quote:

Orijinalden alıntı: muitobom

Red korean ginsenge dikkat.
    Duz duvara tirmandirabilir.
    Onceki geldiginde almistim. Enerji versin diye. Fâkat bu direkt baska yere gidiyor.

Ginsengin ozelligi midir? Yoksa icinde baska maddeler de var midir? Bilmiyorum.

(Alim tavsiyesi degildir)

vücut geliştirme sporu yaptıgım donemde testesteron salınımını arttırmak için o zamanlar iherb adlı siteden yüklüce ginseng alırdık bir nevi naturel steroid etkisi yapardı iherb konusundan çok arkadaş ekmek yedi

i herb artık Türkiye den alım ypaılamıyor
    gümrükten girmiyor değilmi?? (son gümrük kanunu)

• Cam fırın tepsisini aldım ancak Birleşik Arap Emirlikleri üretimi çıktı. İlk defa böyle bir şeye denk geldim, sizce üst derece sınırı nedir bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFone

Mesaj attım a101 e bazı şubelere gelmiş benim için 2 tane ayırttım 7 de gidip alacağım :)

Hangileriymiş, ben de gidip alayım
  • Ben bi gidip alayım yazarım sanada hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: feedyourhead.

Cam fırın tepsisini aldım ancak Birleşik Arap Emirlikleri üretimi çıktı. İlk defa böyle bir şeye denk geldim, sizce üst derece sınırı nedir bunun?

Adamlarda kumdan başka bisey yok cam üretmeleri çok mantıklı

• serhatogun S kullanıcısına yanıt
    Buyur
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Twonokta kullanıcısına yanıt
    Hocam ben öğütülmemiş aldım kendim öğütücü ile öğütüp kullancam,
    Kullanımı derken öğütüp incetilmiş yani normal tuz gibi serpme kullanıyorum.
    Ama fazla dökmeyin lezzet farkı çok fazla çünkü .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.