Şimdi Ara

A101 1 - 3 - 4 Ekim 2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
14.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a101in devamlı yaptığı cingözlük var özellikle son kullanım tarihinin geçmesine 3-5 gün kalan gıda ürünlerine indirim yapmak milleti keklemekten başka birşey değildir bu adam 30luk koli yumurta alıyor gününün gecmesine 1 hafta kalmış ee günde 2 tane yese 16 tanesi bozulmuş olacak pınar doyumdada aynı yola gidiliyor hep son olarakta ezine peynirinde gördüm
  • takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl fakirlerse artık dolaba a101 ürünü ucuz malı bile shopla atmışlar malzemeden nasıl çaldılar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar televizyonu denemek istiyorum ama memmun kalmama durumunda iade süresive şartları nedir bilgisi olan varmı?
  • bende tv ile ilgileniyorum bir yakınım için çok bi beklenti yok iki emekli insan fiyatı bütçelerine göre iyi tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Daha önce carrefour'un sattıklarından almıştım. Fakat a101,dekilerin lümeni(aydınlatma gücü) yüksek ben memnun kaldım. Daha önce 3 tane almıştım sanırım bir kaç tane daha alırım.

• bu usb'den alıp da sıkıntı yaşayan var mı. 16gb usb 3.0 iyi gibi geldi.

• teknokırık kullanıcısına yanıt
    Beklentiniz çok yüksek değilse amatör kullanım için alınabilir. kot paçası dikemiyor, penye tarzı kumaşlarda da altına gazete kağıdı koyup dikebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

bu usb'den alıp da sıkıntı yaşayan var mı. 16gb usb 3.0 iyi gibi geldi.

buna bak derim ;

http://i.hizliresim.com/Gk6P3y.jpg

• usb 3.0 olarak fiyat çok iyi gibi geldi bana.
  • Karamelli mısırın tadı nasıl acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: hollywood29

Seg buzdolabıyı Temmuz ayında 229tl ye vermişlerdi belki tekrar verirler diyordum ama fiyatı eski haline çekip vermişler, 300tl civarına zaten var bu tip buzdolapları

bende bu insert ü görünce almaktan vazgeçtim. belki fiyatı tekrar düşer. 229 a satılmış bikaç ay önce

A101  1 - 3 - 4 Ekim 2015

• tv vestelle alakası varsa bence durup düşünülmeli bende seg var kendi kendine açılıp kapanıyor aynı şekil vestel 49fa7000 modeli var kanal geçerken donuyor daha 1 aylık cihaz arada reset atıyor hemde tv izlerken . servisi geldi akımdan dediler gittim tunçmatik tenkosadan 35 tl ye en iyisinden tekli korumalı priz aldım sorun devam ediyor servis ben işteyken gelmiş bu tv akıllı tv demiş netten yazılım vs günceliyor neti izlerken takın demiş arkadan ethernet kablosunu çıkarıp gitmiş adamlar smart tv diye satıyorlar ağ kablosu takılı diye reset atıyormuş aman diyim vestelmiş segmiş hi level miş bulaşmayın benden size dost tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

tv vestelle alakası varsa bence durup düşünülmeli bende seg var kendi kendine açılıp kapanıyor aynı şekil vestel 49fa7000 modeli var kanal geçerken donuyor daha 1 aylık cihaz arada reset atıyor hemde tv izlerken . servisi geldi akımdan dediler gittim tunçmatik tenkosadan 35 tl ye en iyisinden tekli korumalı priz aldım sorun devam ediyor servis ben işteyken gelmiş bu tv akıllı tv demiş netten yazılım vs günceliyor neti izlerken takın demiş arkadan ethernet kablosunu çıkarıp gitmiş adamlar smart tv diye satıyorlar ağ kablosu takılı diye reset atıyormuş aman diyim vestelmiş segmiş hi level miş bulaşmayın benden size dost tavsiyesi

Usta bu elektronik tamamen sans isi.yaklasik 15 senedir SEG marka tv kullaniyorum once 55 ekran tuplu tvden aldim 12 13 sene gitti ekran kucuk gelmeye basladi baktim a101de seg marka smart tv gelmis 102 ekran akilli tv 799 tlye almistim ilk aldigimda sadece kumandasinda sknti cikti serviside hemen degistirdi zaten onun haricinde Allaha sukur bana bir sorun yasatmadi..

Edit:55 ekran tuplu tv hala calisiyor hic tamire gitmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenci28 -- 29 Eylül 2015; 9:13:05 >

• nescafe gold sıcak gibi geldi beyler daha uygunu var mıdır?
  • TV nasıl acaba?
  • Yağmurluk nasıl acaba, daha önce benzer ürün alan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

tv vestelle alakası varsa bence durup düşünülmeli bende seg var kendi kendine açılıp kapanıyor aynı şekil vestel 49fa7000 modeli var kanal geçerken donuyor daha 1 aylık cihaz arada reset atıyor hemde tv izlerken . servisi geldi akımdan dediler gittim tunçmatik tenkosadan 35 tl ye en iyisinden tekli korumalı priz aldım sorun devam ediyor servis ben işteyken gelmiş bu tv akıllı tv demiş netten yazılım vs günceliyor neti izlerken takın demiş arkadan ethernet kablosunu çıkarıp gitmiş adamlar smart tv diye satıyorlar ağ kablosu takılı diye reset atıyormuş aman diyim vestelmiş segmiş hi level miş bulaşmayın benden size dost tavsiyesi

A101 den almış olduğum seg marka 32" led tvde kendi kendine kapanma sorunu yaşıyorum ben de. Sanırım arkadaki uydu kablosunun yerine tam oturmadığı zamanlarda oluyor. Çok alakası yok gibi görünüyor ama uydu kablosuyla oynandığı zaman ya da tv yerinden oynadığı zamanlarda oluyor bu sıkıntı. Ayda bir kaç kez kapanıyor zaten çok sıkıntı olmuyor.

Usb bellek ve baskül aldım bu hafta. Şimdilik sıkıntı yok. Sorular varsa cevaplarım ikisi için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

quote:

Orijinalden alıntı: hollywood29

Seg buzdolabıyı Temmuz ayında 229tl ye vermişlerdi belki tekrar verirler diyordum ama fiyatı eski haline çekip vermişler, 300tl civarına zaten var bu tip buzdolapları

bende bu insert ü görünce almaktan vazgeçtim. belki fiyatı tekrar düşer. 229 a satılmış bikaç ay önce

A101  1 - 3 - 4 Ekim 2015

229 a duser belkide markette bulamazsin indirime giren urunler her magazada satilmiyor satilan yerdede 1 2 tane oluyor çok dusuk bir ihtimal o fiyata almaniz bilginize.

• Yağmurluk alıcaktım ama kaçırdık sanırım kalmamıştır alan var mı kalitesi falan nasıl..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.